canım ALLAH şifasını versin musait deilim ayetel kürsi okuyamam ama ya şafi okurum okumayada başladım bileKızlar ablam ameliyat olacak ve kendisi ikinci ameliyatını olacak rica etsem dualarinizda onada yer verirmisiniz ablamın adı sultan şimdiden allah razı olsun....(konuyu yanlış actiysam hata yaptiysam kusura bakmayın kızlar affiniza siginiyorum)
G guzbaharazap_cicegi B busenebenimsenem nisamelek
HakimeHNMMM
Sealand
ALYAKAREN
D Debusidenizinmavisi
K kartanem2Forever07 asilzade02 evTik
gulfuren
femmepetal
guiding1
GÜLTEN ANNE @Sukasidesi32mhnds_ Sahihuban @NEFSSEMS@saydin78 Hannaz Senfonim
Kızlar ablam ameliyat olacak ve kendisi ikinci ameliyatını olacak rica etsem dualarinizda onada yer verirmisiniz ablamın adı sultan şimdiden allah razı olsun....(konuyu yanlış actiysam hata yaptiysam kusura bakmayın kızlar affiniza siginiyorum)QUOTE]
Okudum, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Tsk ederim allah razı olsun yüreğine sağlık canimOkudum Rabb im şifa versin inşaallah
Tsk ederim canım allah razı olsunTmm canım okuyacam Rabbim şifasını versin tez vakitte
Tsk ederim canım allah razı olsun yuregne saglikcanım ALLAH şifasını versin musait deilim ayetel kürsi okuyamam ama ya şafi okurum okumayada başladım bile
Tsk ederm allah razı olsun canimAllah şifa versin, ameliyatınız başarılı geçer inşallah. Okudum.
Sağol canım tsk ederim allah razı olsunOkudum Allah kabul etsin.Ameliyatı iyi geçsin ve Allah şifa versin.100 şafi okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?