• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkamdan konuşulanlar !!!

Sordum ama kesinlikle söylemiyor. Daha okulda önümüzde 1.5 sene varmış sinirli olduğumdan hıncımı alamıcakmışım. Ayrıca bunu sorarak onu suçluyormuşum. Ne ki bu yani? Söylememek için ısrarı neden anlamadım.

Söylemez, söyleyemez, söyleyecek birşeyi yoktur çünkü, bu onun uydurması olabilir. Olmasa bile gerçekten yakın arkadaşınsa sana onları deşifre etmesi gerekirdi. Benim çok beğendiğim bir söz var;
"Dedikodu; nefret edenler tarafından çıkarılır, aptallar tarafından yayılır, gerizekalılar da inanır!"
Sosyal paylaşım sitelerinden birinde paylaş bakalım, arkadaşın okusun. Acaba üstüne alınacak mı? Üstüne alınırsa ne düşünürsün?

yazdım bakalım tepki gelecek mi. İnanmak istemiyorum o böyle şeyler yapmaz demek isterdim ama içimde kötü bi his var. günahını da almak istemem ama kimseye de güvenemiyorum artık :( sağol canım tavsiyelerin için

böle bişey benimde başıma gelmişti hem kimin sölediğinide biliyordum bir erkek :53: ve ömrümde hiç konuşmadığım biri arkadaşım bile değil beni tanımıyor bile hala niye böle bişi dedi arkamdan bilmiyorum gidipte sormadım bile hiç deli mi az memlekette:53:

Sen bence mutlu ol cunku o dedıkodunu yapan ınsanlardan öndesin demektir.Senın gıbı olmak ısteyıpde olamadıkları ıcın konusurlar..Bosver hayat okadar kısakı gereksız ınsanlarla kafanı mesgul etme yanındakı sevdıklerıne bak canım..!!

Öncelikle merhaba. Şuan gerçekten çok kötüyüm ve bir o kadar da sinirliyim. Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve sizlerin bana yardımcı olabileceğinizi, akıl verebileceğinizi düşündüm. Konuya gelirsek, bugün arkadaşımla görüştüm zaten moralim de bozukken bana "senin hakkında beni uyardılar, masum bi görüntüsü var ama aslında hiç öyle biri değil bence onunla arkadaşlık yapma adın çıkmasın dediler" dedi. Kimin söylediklerini asla söyleyemem öğrensen ne olacak ki boşver ama zaten senin muhattap olduğun insanlar değil, konuşmuşluğun bile yoktur dedi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki insanların benim arkamdan böyle konuşmasına. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim bu arada ve bölümümdeki insanları zaten pek sevmezdim şimdi iyice soğudum okuldan da insanlardan da. Ben kime ne yapmışım ya da neyimi duymuşlar ki böyle diyolar anlamadım. Sizin de başınıza geldi mi böyle bişey yani beni tanımayan insanlar böyle konuşarak ne yapmaya çalışıyor? Ben araştırıp onları bulup hadlerini bildirmeli miyim? Yoksa umursamamam mı gerek? Belki çok saçma hiç düşünme diyeceksiniz ama çok üzüldüm inanın ve çok sinirlendim :(

Arkadaşınız niye böyle birşey söylüyor ki?
Amacı ne yani?
Hoş,hepimizin arkasından konuşulur bu yeni birşey değil ama orada konuşulan orada kalır bu laf taşımak da neyin nesi?
Ben herşeyden önce o arkadaşınız ile mesafeli olun derim.
Ve üzmeyin kendinizi.Sizin başınıza gelen ne ilk ne de son.

hepimiz yaşarız böyle şeyler hemde herzaman..
kimisini duyarız kimisini duymayız ama işte oluyo engel olamayız...
bulupta neyapıcan bırak takma bile...
dikkate alınacak bişey olmaması lazım..
sen kendini bilirsin zaten ne gerek var kanıtlamaya...
düşünme bile derim ben....
buarada sana bunu söyleyen arkadaşında sana bunu taşıyacağına sussaydı iyiydi tabi...
madem bi laf söylüyosun gerisini de anlat kim dedi ne dedi neden dedi....
uyuz oluyorum böyle...
diğerleriyle kötü olmak istemiyo dedikoduya devam etmek istiyo ama çenesinide tutamıyo maşallah....

kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için. yine birşey oldu bunu da sizinle paylaşmak istedim. o görüştüğümüz gün aynı arkadaşım bana benim eski erkek arkadaşımın onun hakkında kötü şeyler söylediğini ve bazı kişilerin yine onu bu konuda uyardığını söyledi. ben de evet erkek arkadaşım senin hakkında bi ara pek iyi şeyler düşünmüyodu ama kime neden söylesin ki dedim. sonra aklıma takıldı ve eski erkek arkadaşıma neden onun dedikodusunu yaptın diye sordum. erkek arkadaşım da öyle bişey yapmadığını eğer yaptıysam beni onu uyaran kişilerle yüzleştirsin dedi. ben de uzamasın diye boşver sen hiç bişeye karışma dedim ama tabi dayanamamış mesaj atmış kıza "seni benim hakkımda kim uyardıysa yarın okula gelicem beni onlarla yüzleştir kim yalan söylüyomuş görmüş olursun. ortaya sürekli bişeyler atıyorsun madem benim hakkımda böyle bişey söylüyosun beni de onlarla yüzleştirmekle yükümlüsün" diye. kız da beni aradı "sen kimsin senin yüzünden beni tehdit ediyo erkek arkadaşın, neden söylüyosun ben kimlerin söylediğini söylemem söylemicem de senin gibi arkadaşlarımı satmam ben" dedi. şok oldum ve haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. olanlara hala anlam veremiyorum şuan konuşmuyoruz arkadaşımla, sayesinde okulumdan da soğudum inanın zar zor gidiyorum. ama kendime de kızıyorum insanın ailesinden başka güveneceği kimse yokmuş bu dünyada onu anladım geç de olsa.. :2::2:

Back
X