Hiç karşınıza alıp konuşup da yüz göz olmaya gerek yok aslnda. O dedikoducularla aynı seviyeye inmeye de. He ne oldu siz onların ve yönetici arkadaşınızın gerçek yüzlerini ve düşüncelerinizi öğrendiniz, daha dikkatli temkinli olursunuz. Yine aynı şekilde davranmaya devam edin bence..
Ben de birkaç kez mdürümün benle ilgili konuşmalarını duydum, hatta bir seferinde benim yapmadığım birşeyi yapmışım gibi anlatıyordu. Her adımı duyduğumda atılıyordum saf ayağına yatıyordum, yada benle ilgili konuşmaları bittikten yani en sessiz sessiz dinledikten sonra hemen sonra olay yerine giriş yapıyordum, pis pis gülüyordum onlara :) Sonra yeri geldiğinde, zamanı geldiğinde taşı hep gediğine koydum, birbirlerinin dedikodularını bunlara söyledim :) Kimilerini yüz üstü bıraktım bana muhtaç oldukları zaman, görevini yapmayanı ifşa ettim, yaa ben şuna dedim de yerinde bulamadım falan derdim mesela,aa senin mallar ortada kalmışş derdim ve ortalktaki mallar toplayan diğer kızgn çalşanla birbirlerine girerlerdi :)) Artık benle ilgili birşey konuşulduğuna şahit olmuyorum :))
Y
ukardaki arkadaş benden önce davranmış, yani direkt söylemek yerine onların sizin arkanızdan konuştuklarını bildiğinizi bir şekilde onlara hissettirin. Yanlış bir yöntem ama genelde iş yerlerinde müdürlerin afedersiniz yalakaları, laf taşıyıcıları olur. Başıma çok geldi, yeni işe girdiğim yerlerde hep eski bi eleman yanma gelir müdürün dedikodusunu yapar atar tutar onunla ilgili. Sonra senin verdiin cevapları gider hemen yetiştirir. Tongaya düşer miyim düşmem.:)) Böyle insanlara karşı da dikkatli olun derim ama yaa aslında böyle omurgasız birini kullanmak da fena fikir değil sanki :))
Kötü örnek olmak istemem ama kurt kapanı, entrikacı insanlar herşeyi hak ediyor ne yaparsınız...Kolay gelsin...