• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkamdan saçma sapan konuşan arkadaş

mehlika_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
1.833
4.146
333
merhaba arkadaşlar,
kafama takılan bir konuda sizden fikir istiyorum
benim üniversiteden tanıştığım bir arkadaşım var. pek samimi değildik o yıllar aslında ama hayat yıllar sonra bizi karşılaştırdı aynı sitedeyiz, komşu olduk, görüşüyoruz.
benim bir oğlum var ve ismi eşimle benim sevdiğimiz örnek aldığımız bir tarihi şahsın ismi. ortak kararla koyduk, az bulunan bir isim de değil yani ahmet, mehmet gibi yaygın bir isim. hamileyken ismi söylediğimde "aaa" demişti ama üstünde durmadım.
şimdi başka bir ortak tanıdıktan duyuyorum ki (o da sınıf arkadaşımız) o ismi koymasına şaşırdım diyormuş. sebep; üniversitede sınftan bir çocuk bana teklif etmişti, bir süre ilgisini belli etti ama ben o zamn da eşimle görüşüyodum ve birlikteliğim olduğunu söyleyerek reddetmiştim. o kişinin adı, ona mı takılmış aklı falan konuşuyormuş. deli oldum. o söyleyene dek fark etmemiştim bile. samimi olduğum görüştüğüm biri değildi o çocuk. soyadını bile hatırlamıyorum. yani çay içmişliğimiz bile yoktu ya oyle uzaktan uzağa kurmuş sonra da bana açılmıştı, o kadar. bunu bu sözde arkadaş nereden biliyor hiç bilmiyorum ama böyle şeyler konuşması beni çok kızdırdı.
ben bu kıza bir ayar çekeceğim ama ne desem nasıl davransam bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar,
benim üniversiteden tanıştığım bir arkadaşım var. pek samimi değildik o yıllar aslında ama hayat yıllar sonra bizi karşılaştırdı aynı sitedeyiz, komşu olduk, görüşüyoruz.
benim bir oğlum var ve ismi eşimle benim sevdiğimiz örnek aldığımız bir tarihi şahsın ismi. ortak kararla koyduk, az bulunan bir isim de değil yani ahmet, mehmet gibi yaygın bir isim. hamileyken ismi söylediğimde "aaa" demişti ama üstünde durmadım.
şimdi başka bir ortak tanıdıktan duyuyorum ki (o da sınıf arkadaşımız) o ismi koymasına şaşırdım diyormuş. sebep; üniversitede sınftan bir çocuk bana teklif etmişti, bir süre ilgisini belli etti ama ben o zamn da eşimle görüşüyodum ve birlikteliğim olduğunu söyleyerek reddetmiştim. o kişinin adı, ona mı takılmış aklı falan konuşuyormuş. deli oldum. o söyleyene dek fark etmemiştim bile. samimi olduğum görüştüğüm biri değildi o çocuk. soyadını bile hatırlamıyorum. yani çay içmişliğimiz bile yoktu ya oyle uzaktan uzağa kurmuş sonra da bana açılmıştı, o kadar. bunu bu sözde arkadaş nereden biliyor hiç bilmiyorum ama böyle şeyler konuşması beni çok kızdırdı.
Gidin direkt söyleyin ne biçim bir insanmış öyle o. eşiniz takıntılı psikopat biri olsa olay çıkaracak durduk yere unutamadın mi o çocuğu diye. Kimden duyduysanız onun adını da verin bilsin ve bu insanlarla görüşmeyi kesin

Ayyy salak. Ne biçim insanlar var ya sizin hakkınızda kafalarından uydurdukları seyleri gerçekmiş gibi insanlara anlatma hakkını kendilerinde görüyorlar. Bence hic konuşup görusmeuın asla ama olur da size yazarsa az ve öz ıkı cümleyle ona çıkış yolunu gösterin

Size lafi getiren arkadaşı denemiste olabilir
Simdi birsey deseniz ona soyledigi icin onu sıkıştıracak
Bence hic umursamayin
Bazzen en guzel cevap susmaktir

Ne münasebet ya. Sen kimsin. Acayip sinirlerimi bozdu bu konu benim. Böyle insanlar da varmış dünyada. Hayatımda bir insanın aleyhine dedikodusunu yapmadım, yapmam. Asla anlamıyorum bu tip insanları. O uzun burunları sürekli başkalarının hayatının içinde

Ne lüzumsuz biri. Ne lüzumsuz laflar ya. Valla çok sinirlendim. Ben olsam direkt yüzüne söylerdim, böyle bir şey duydum Böyle laflar etmek yakışıyor mu sana, kendine yakıştırabiliyor musun bunu diye. O diğer kişiye de dikkat ederdim. İyi niyetle mi geldi söyledi haberiniz olsun diye yoksa lafı karıştırmak için mi bi bakardım geri çekilip

yuhh kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bir art niyet. bu kadar mı olur? bu ne ya? hemen silin hayatınızdan, yüz yüze denk gelirseniz söyler rezil edersiniz. ama sakın hayatınıza dahil olmasın, şeytana bak!

Bu kadar ayrıntıyı hatırladığına göre geçmişte sizinle bi derdi olmuş olabilir, o çocuktan o hoşlanmış sonra da onun sizden hoşlandığını öğrenmiştir kim bilir, bu mevzunun devamı vardır yani bence hiç eşelemeyin, mesafeli davranın görmezden gelin. Ben olsam muhattap almazdım.

Ayol insanlar da dedikodu çıkartacak laf arıyor. O lafı getiren arkadaşınızı da hiç iyi niyetli bulmadım açıkçası. Karşılaştığınız bir gün bunları duyduğunuzu belli edin.

çok teşekkür ederim, duyunca sinirden ne yapacağımı bilemedim. fakat lafı getiren arkadaşa mesafeli olmak aklıma gelmedi açıkcaaı. insan kendi başına glince bi an düşünemiyor. çok teşekkürler her birinize. ikisine de mesafe koyacağım ama sözü söyleyenle de yüzleşeceğim, bu aymazlığı kaldıramıyorum çünkü.

merhaba arkadaşlar,
Umrunuzda olmasin..

Gidin direkt söyleyin ne biçim bir insanmış öyle o. eşiniz takıntılı psikopat biri olsa olay çıkaracak durduk yere unutamadın mi o çocuğu diye. Kimden duyduysanız onun adını da verin bilsin ve bu insanlarla görüşmeyi kesin
eşim aklı başında adamdır ama kim olsa kötü hisseder, çocuğumuzun adı bir de yani. haklısınız, manyağın biri olsa kan çıkar.
Millete bak çocuk isminden bile ilerde dedikodu yaparım diye geçmişinizi takır takır aklında tutuyor.
sormayın yaa, işsizlik bu olsa gerek.

merhaba arkadaşlar,
Bunu diyen kadar size bunu anlatan da suçlu. Madem sizi seviyor, hakkınızı savunup hakkınızda konuşturmasaydı. Dedikodu yapıp yapıp şöyle dedi böyle dedi diyenlerden uzak durun.

Back
X