arkamdan üç günlük diyen eskim

Şu wattpad'i azaltın yav. Elalemin torbacısını s*gara ile karışık vanilya kokan, uyuduğunuzda üstünüzü örtüp uslu uslu yanınıza kıvrılan romantik mafya mı sandınız anlamadım ki. Wattpad mafyası gerçek değil kızlar. Yapmayın yanarsınız. Bu tiplerin kadına bakışı felakettir. Aslında hiçbir şey duymamışsınız bile. Dahasını duysanız intihar falan edersiniz sanırım.

Flortun üstü bi flortum vardı bana duygularıni söyledikten bı gün sonra terk etmişti arkadaşına arkamdan üç günlük kiz demiş bunları söyledim iyi demiş miyimEki Görüntüle 3404486
Tabii ki iyi etmedin bu ne sanki evde oturmuş adamdan gelecek tek haberi bekler gibi bir de engellemişsin de yazan sensin çok manasız yaptığın adamın şu mesajdan sonra anca totosu kalkmıştır hiç takmadığım birini bile hala üzebiliyorum diye , ayrıca o 3 günün sayıyla 3 olmadığının farkında değil misiniz .
Ne diyecekti arkanızdan sevgili bile olmamışsınız takılmışsınız bitmiş hayatımın aşkı müstakbel eşim demeyecekti herhalde neye bu kadar kırıldınız ne bu kadar zorunuza gitti ?

Flortun üstü bi flortum vardı bana duygularıni söyledikten bı gün sonra terk etmişti arkadaşına arkamdan üç günlük kiz demiş bunları söyledim iyi demiş miyimEki Görüntüle 3404486
Bu mesajları yazman çook gereksiz olmuş. Hiçbir şey yazmadan direkt engellemeliydin.

Sen onun icin 3 günlük isen o da senin için öyle olmalıydı.

Adam bu mesajlardan sonra " manyak mıdır nedir, iyi ki kurtulmuşum" demiştir muhtemelen.

Back
X