arkamdan üç günlük diyen eskim

elemana çok kapak yaptığınızı, ona kötü hissettirecek şeyler söylediğinizi sanmanız beni biraz güldürdü. Muhtemelen ne anlatıyo bu deyip geçmiştir. Şu düzeyde bir laf sokma olmuş:

IMG_4444.jpeg

E bunları öğrendin adam manyak niye hararetli hararetli yazıp kiskirtiyorsun? Ya sinirlenir sana takarsa, bıçağı saplarsa?
Zaten çıkmış hayatindan, sessiz sessiz kapansaydi gitseydi konu. Elif Eylül musun sen mafya gibi adamlara kafa tutuyorsun?
İhtiras zannediyor herhalde. Adam buna ulaşacak sonra ateşli şekilde öpüşüp barışacaklar. :)

19 yaşındaymış henüz çok küçük ama herşeyle mücadele edebilirim zannediyor. Yazık. Hergün onlarca kadın cinayeti, şiddet haberini okuyup daha düzgün profilli insanlar bulalım demiyor. Allahtan adam koparmış bağları. Bu tipler ayrılmayo namus meselesine çevirir genelde. Verilmiş sadakası varmış konu sahibinin

İhtiras zannediyor herhalde. Adam buna ulaşacak sonra ateşli şekilde öpüşüp barışacaklar. :)

19 yaşındaymış henüz çok küçük ama herşeyle mücadele edebilirim zannediyor. Yazık. Hergün onlarca kadın cinayeti, şiddet haberini okuyup daha düzgün profilli insanlar bulalım demiyor. Allahtan adam koparmış bağları. Bu tipler ayrılmayo namus meselesine çevirir genelde. Verilmiş sadakası varmış konu sahibinin
Düşününce doğru Allah koruyor gibi anlık sinirime hakim olamadım

Arkandan konuşması evinde illegal silah bulundurmak ve madde kullanmaktan daha kötü yani? Yapmayın bunu kendinize ya.. Yeni öğrendim falan geçin onu. Ne fark eder? Buna rağmen kontak kurmuşsanız bu beklentinizin olduğunu gösterir. Adam sizi terk etmiş olmasa sürdürmeye devam edecekmişsiniz ayrılmaya niyetiniz yokmuş.

1 ay önce evin önünde bir kadın sesi yankılandı. Balkona çıktım kafamı aşağı indirdim bir adam genç bir kızı tekmeliyor yapma diye bağırdım öyle görünce. Adam belinden silah çıkardı ve bırakıp kızı gitti. Komşularla aşağı indik kapının iç tarafından polisi aradık falan, adam silahla geri döndü bir sürü saçmalık yani.

Böyle tipleri kendinize musallat etmeden bir kez daha düşünün. Canınızı sokakta bulmuşsanız ona sözüm yok.

Son düzenleme:
ee desin o dedi diye siz öyle misiniz sanki. aman gülmüştür geçmiştir sadece uğraşmaya değmez. erkekler öyle uzun mesajlardan anlamıyor söyleyeyim. gerek yok yani.

Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi 💁‍♀️
Eee ozaman sen onun karşısına çıkma mümkünse.

Ya senin nasıl bir kafa böyle biriyle korkmadan nasıl sevgili olursun gerçekten hiç mi canın kıymetli değil?

Nasıl kabul ettin neyine heves ettin?

Bence 3 günlük olduğuna dua et

Şiddet yanlısı madde geçmişi olan evinde illegal silahlar bulunduran birisiydi 💁‍♀️
İnsan konuştuğunu insanın seçtiği kelimeler, konuşma tarzı ve kendini ifade ediş şeklinden ne olduğunu az çok kestirirsiniz. (Ülkemiz icindeki seviye için söylüyorum tabi ki)

Bu adama bu mesajı atsanız ne olur atmasanız ne olur.
Adamın dünya umrunda olsa bu işlerimi yapar.

valla mesaj atman çok gereksiz olmuş
ben de birini hayatımdan çıkardım ama sırf kafayı takmasın bana salça olmasın diye kendisine bile söylemedim çıkardığımı
(sabıka gibi durumlar yok sadece kafayı takabilir belki diye düşündüm )
hatta numarasını bile silmedim sadece aradığında ölü taklidi yaptım
siz ne cesaret böyle insanlara bi de mesajla saydırıyorsunuz

Back
X