arkdaşlar 5 haftalık hamileyim elevit haricinde ne kullanmam lazım

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkdaşlar 5 haftalık hamileyim elevit kullanmak istemiyorum çünkğ domuz yağı içeriyor..bundan çnceki hamilleiğimde kullandım bilmiyordm ozaman...

bana elevit harcnde ne tavsite edersiniz..
birde neler tüketiyorsunuz bebeğiniz için ???neler yemeliyim arkdaşlar ve neler yememelyim

elevit yerine alternatif decavit kullanabilirsin canım. ben ilk zamanlar vitamin vs ilaçlar kullanmak istemedim ama iki kere ağır hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalınca vitamin almaya başladım. genellikle süt yumurta balık ceviz tarzı besleyici şeyler önerilir hamilelikte. ilk gebeliğimde dikkat etmiştim ama bunda daha 1-1,5 aydır normal yiyebildiğim için hiç dikkat edemedim ben

internette gördüğüm uyarılar üzerine elevit adlı ilacı araştırdım.birçok yerde içinde domuz jelatininin olduğu konusunda kuvvetli bilgiler verilmişti.aklımda şüphe kalmasın diye decavit almak için eczaneye gittim.eczacıma durumdan bahsedince firmayı aramış.bir dahaki gidişimde bana firmadan "evet var" cevabı aldığını söyledi.şimdi decavit kullanıyorum.onun yanında doktorumun tavsiyesiyle 12.haftanın sonuna kadar folbiol folik asit kullanmaya devam etmiştim.

elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum. ferro sanol demir hapı ve içinde folic asit ve b12 vitamini de var. tecrübeli ve güvenilir bir doktorum önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…