Doğuma Hazırlık arkdaşlar bana yardm edin lütfen doğuma az kaldı bebeğime ve bana alınması ne lazım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
şimdi sorularım şunlar

1-erkek bebek dünyaya getircem normal düşünüyorum...bebeğime ve bana lazım olan şeyler nedir adan zye..gereksiz ayrıntılı şeyleri istemiyorum bu arada...

2-doğum çantamda neler olmaası lazım...

3-bu arada evim sobalı ve bebek bizim yanımızda olacak sürekli...bebek odası olmayacak şimdilik..o yüzden beşik olarak ne alayım..oyun parkı mı ne yardımcı olursanız sevinirim...

cnm oyun parkını tavsıye etmem tasınabılır sallanan besık al doqum cantanda 2 adet hasdane cıkısı bebek ıcın yenıdoqan bebek bezı ıslak mendıl kendın ıcın ıse onden dugmelı gecelık al emzırmen kolay olur bol ıc camasırı hasda bezı al bukadar baska bıseye qerek yok

Son düzenleme:
şeker derken onu anlamadım ne şekeri...tşk edeirm bu arada birde bu sallanan taşınabilir beşik nasıl bana anlatın lütfen...

birde çocuk için alış verişe çıkacaz ilerisi için ne iblim neler lazım olur kıyafet olarak,,bebeğin temizliği bakımından şampuan,küvet ne lazım söylermiisniz birde isim istiyorum,,pişik kremi olarak .yani bebek doğrduktan sonra hastane haricinde bana neler lazım olacak beziydi battaniyeysiydi vss lütfne yardım edermisinz?

gelen kişilere vermek için şekerler yaptırılıyor ben de yaptırmıştım doğum ziyaretine
xxxxxxxxxxxxxxxxxx

buraya bakabilirsin buradan yaptırdım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
birde çocuk için alış verişe çıkacaz ilerisi için ne iblim neler lazım olur kıyafet olarak,,bebeğin temizliği bakımından şampuan,küvet ne lazım söylermiisniz birde isim istiyorum,,pişik kremi olarak .yani bebek doğrduktan sonra hastane haricinde bana neler lazım olacak beziydi battaniyeysiydi vss lütfne yardım edermisinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…