• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaslar hala kafam cok karısık yanlısmı yapıyorum?

Evlilik çocuk oyuncağı değil, yani dışarıda buluşup gezip tozmak gibi hiç değil. Nişanlınızla ilişkiniz gerçekten sağlam olsaydı nişan atılmazdı, hadi atıldı diyelim sonrasında nişanlınızın ve sizin gerekirse herkese rest çekip birbirinize sahip çıkmanız gerekirdi. Kararlı olmanız gerekirdi. Ama siz ayrıyken başkasıyla tanışmışsınız, nişanlınız hala ailesine kabullendirme derdinde. Çok sürüncemede kalmış bence... Yarın bir gün, daha nişanlısıyla barıştığını yada onunla evlenmek istediğini söyleyemeyen insan sizin arkanızda duracak mı? Bence kafanızı başka şeylerle meşgul edin. Ayrılık kolay değil ancak atlatılamaz birşey de değil.

Sen bu yoldan dön bacım.
4 aydır nişanlın seni oyalıyor. Her ne olursa olsun nişanlın dicek ki, tamam olan oldu biten bitti ama biz birbirimizi seviyoruz ve ayrılmak istemiyoruz. Saygı göstereceksiniz.
Size de mutlu sonu görmek düşüyor.

hiç uğraşma bırak adam olacak o seni kimseden koruyamıyorsa ne hayır gelir ondan anne baba bir yere kadar bir ömürü sen onla geçireceksen kararsız adamla kararsız olma akışına bırak

Eski konundada sordum cevap alamadim burdada soruyorum neden nisan atildi?

nısanlım butun maaşını aılesıne verıyordu 9 aydır nısanlıyım dugun ıcın kuruş pra yok erteledıkce ertelediler bu yuzden
Neden veriyor ailesine bir sebebi var mi? Ailesi mi onun adina birikim yapiyor yada ailenin borcumu var gecerli bir sebebi illa ki vardir sirf bu yuzden nisan atilmamali orta yol bulunurdu simdi pismansin isin icine aileler girince gurur meselesi haline geliyor

o_O
Yani 9 aydir nisanliymissin illaki maasinin bir kismini sizin ayirmasi lazimdi canim soylemedinmi birikim yapmamiz lazim dugunumuz olucak yarin bigun diye ???

Böyle vıcık vıcık olan ilişkiden hayır gelmez.bugün kopsun ipler daha iyi.
onun ailesi,benim ailem,yok başka yakışıklı erkekle görüştüm.
yılan hikayesi

bir erkek kardesim var, ailem herseyine destek oldu okurken. simdi hem master yapiyor hem calisiyor. Kiz arkadasiyla evlenmeyi dusunuyorlar, kardesim hatta esyalarin bir kismini alip odedi bile. Ailem onun parasini istemiyor, hayatta da bizden para almadilar.
Enistem de emekli ama para yetmiyor diye girdi bir yere kasiyerlik yapiyor, son cocugunu okutabilmek icin, ki iki oglu var evli, onlari mi somursun yani.

Evlatlarinin parasina goz diken aileleri anlamiyorum.

bir erkek kardesim var, ailem herseyine destek oldu okurken. simdi hem master yapiyor hem calisiyor. Kiz arkadasiyla evlenmeyi dusunuyorlar, kardesim hatta esyalarin bir kismini alip odedi bile. Ailem onun parasini istemiyor, hayatta da bizden para almadilar.
Enistem de emekli ama para yetmiyor diye girdi bir yere kasiyerlik yapiyor, son cocugunu okutabilmek icin, ki iki oglu var evli, onlari mi somursun yani.

Evlatlarinin parasina goz diken aileleri anlamiyorum.
Kesinlikle katiliyorum

Ne ailesi ya af edersiniz kocaman olmuşsunuz kendi kararlarınızı kendiniz verebilecek olgunluktasınız aileler sizin aldığınız karara saygı duymak zorunda sizde yinede ailelere karşı biraz ılımlı olun kendinizi sevdirin

Back
X