• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaşlar lütfen herkes bi fkir vermeye calıssın hiç iyi değilim :(

Ağır saçmalamışsınız bence. Line kullanan insanlar birbirini ekleyebilir ama Whatsapp'tan bir farkı yok. Eşinizin farklı amacı varsa Whatsapp da işini görebilir zaten. Üstelik sadece geçmişinden sayfaya girdiğini görmüşsünüz ve ona güveniniz sıfır. Açıklamasına izin bile vermeyip çok çok ağır laflar etmişsiniz, bu güvensizlikle ilişkiniz zaten yürümez.
Yanlıs okumussunuz sanırım acıklamasına vıberde oldugu gıbı lıne da da ızın verdım ılk once bılmıyorum dedı. Sonra gırdıgı bır sıte var oradan reklam olarak kendı kendıne gırdıgını ıdda ettı onuda ısbatlayamadı telefonuna kur kodu okut dedıgımde ıse daha once kullanmıs olabılırım hatırlamıyorum dedi sizce yeterlı bır sebeb degıl mı ?

mantıksız bir harekette bulunmuşsunuz.
manevi olarak evlilik bitti diye birşey mümkün değil. aynı evin içinde kaç gün uzak durabilirsiniz ki??
kendi evliliğimden yola çıkarak düşünüyorum imkansız yani bu dediğiniz.
sizin yavaş yavaş emin adımlarla hareket etmeniz lazımdı. kocanızı iyice takibe alıp böyle birşey var mı yokmu kesinleştirip öyle karar vermeniz gerekirdi.
diyelim ki eşiniz sizi aldattı ve bunu şimdilik korkudan bıraktı, siz de buna asla emin olamadan evliliğinize devam ettiniz. ee hep ya aldatıyorsalarla hayat geçer mi?
devam etmeseniz de ya yapmadıysa diye sorular dolaşacak zihninizde.
keşke biraz dikkat etseydiniz. olmamış bu.

Qr kodu whatsapp de var oda pc den yazışabilmek adına muhtemelen aynısını yapmaya yarıyor diğer dediğiniz program da da

Keşke takip edip delil toplayıp süründürseydiniz öyle reklam kodu vs gelmez ayrıca bildiğim

W upp in bir degisigi viber eskiden w.upp parali indiriliyorken o ucretsizdi yeni guncellemesinde oyun olayinida getirdi kayitli kisilerle karsilikli oyun falanda oynaniyor diye biliyorum birde emojileri daha cesitli herkesin telefonunda var neredeyse

Keske biraz daha bekleseydiniz. Su an daha temkinli davranir. Yoksa bosanicaksiniz. Kendinize cefayi secmissiniz, onada sefa yanina vermissiniz. Simdi siz diken ustundesiniz acaba aldatiyormu diye, oysa sistematik bi sekilde professionl olrak saklayrak onla bunla konusuck.

bence acık acık tehdit yerine iyice emin olsaydınız belki sadece arkadaslarıyla kullanıyor birde adamın aklına düsürmemiş olurdunuz

Kimine göre basit şeyler, kimine göre kavga sebebi.

Ateşe körükle gitmek istemem ama ben de senin gibiyim. Gizli gizli yapıp inkar etmesi problem. Sana gelip de bu programı indiriyorum dese sorun yok ya da indirdim nolmuş bakabilirsin vs. Öyle olsa sen de indirirsin kendi telefonuna beraber kullanırsınız.

Şimdi diyenler olur herkesin hayatı var her yaptığı şeyi söylemek zorunda mı diye.. Her ilişki her birey aynı değil. Bazı çiftler özel hayatlarını evliliklerinden ayrı ele alır ama konu sahibimizin ilişkisi böyle bir durumda değil.

Önerim viber ve hangi programları indirdiyse kendi telefonuna derhal sen de uygulamayı indiriyorsun... Zaten rehberindekiler öneri olarak çıkacaktır. Eşine o uygulama üzerinden mesaj at bakalım ne diyecek.

Yanlis yaptin uyandirdin
Yalan soylesd ve yakalanmasa bi sekilde ikna olacaksin eminim
Bekleyecektin delilleri toplayip iyice son noktayi koyacaktin
Simdi havada kaldi
Naparsa yapar dikkat eder artik okadar

Back
X