Arkdaşlar yardım edinn kafam karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
1.5 yıl önce tanıştık çıktıgım kişi 32 yasında evlenip boşanmış bense 24
ve ona inandım sevdım sevildigimi dÜşÜnodum ciddiydik herşey okadar guzel gidiodu tab bende çokta yaptım o hep alltan bende tabi yani hp o evlilikten bahsediodu ilk zamanlar ben çok şaşırıodum bir ara ayrıldık tekrar aradı barıştık ben hiç aramadım aramamda bu süre zarfında tekrar bir araya geldik toparlamaya çalıştım çok mücadele ettim oda çok ugraştı zamanında benle ilgi alaka o biçim bi ara gene kÜslüklerimiz oldu barıştık en son kötü oldu bilgisayarını kırdım şifreleri sadece su sölim msn geçmşinde eski eşine ms yAzmış
(eski gunler kolay unutulmuo son kez görim seni) sok oldum ve oldugumla kaldım ms attım kendisine saçmalama falan dedi anlamadı herşeyi bilgisayarda gördgmü ms yazılanları okudugumu teli falan kapadım ertesi gun ms attım dedim ne varsa gördm eski eşine yazmıssın bissrü yazı dedim demekki bigun o kişi dönse bana gule gule derdin..dedim
(Gelen cvp su evet dogru söylosun bugun gelse kimseyi takmam onun kadar kimseyi sevemem çok kötü oldum dedi...)..ben sadece sevdim ve deger verdim ama bu benim için şok oldu ve hala aklımda kurtarmaya çalışıorum kendimi onu unutmayı ama yaŞadıklarımız söledikleri hala aklım almıo en son ms dan sonra mail attım baya dlmuştum ses yok ne geldiyse yazdım aklıma o sinirle insan bi özür diler öyle gider onu bile yapamadı bukadar rahat olunması deli edoio insanı çok kafamı karıştırıo nasıl oluo inanmıorum 1.5 yıl bır ınsanı kandırırsın ona aklım almıoo yol verdim AYRILDIM KAÇKERE ÇOK TARTIŞIODUK kendisine öle arayıp sormam huyum degil üstnede dşmem bi yanda iii oldu diyorum gerçek yuzunu gördm belkide salak yerine konmak zoruma giden bilmorum ama hala seviorum bu bi gerçek düşünorum ona okadar yol verdim ayrıldım neden bida aradın barışalım dedin hep kaçkere aldım karşıma konuştum anlattım başkasını seviYosan MADEM çok tuaf aklım almıo sadece bilmiorum arkdaşlar biraz ben rahatlatın geçen cafede görd kendisini geyet iyiydi ama bana bakmaktan kendn alamıodu dışarıya kadar çıktım baktım bakıooo yazık yaa vallahi bukadar emegime üzülorum gelmesni falan beklemiorum açıkçası sadece nasıl atlatıcam die dşnüorum gelemezde zaten......ARTIK DAYANAMIORUM HER DAKKA DŞNMEKTEN SIKILDIM

Son düzenleyen: Moderatör:
çok karışık yazmışsın anlamakta zorlandım yazdıklarını...ama anladığım kadarıyla eski eşini hala sevdiğini düşünüyosun...vallahi ne diyim arkadaşım güven olmıyınca olmaz bu işler....içine kurt düşmüş bir kere...bence üstüne düşme....ne kadar sevsende bırak üstüne düşme....o önce bi karar versin bakalım..hem ayrılmış akrısından hemde öle msjlar atıyor...:delphin:

Madem eski eşini çok seviyormuş niye boşanmış...
Boşver canım bu adamdan sana koca olmaz...

Teşkler yazın için arkadaşım dedimki bugun dönse sana beni bırakırdın bana ms yazıo evet bugun dönse kimseyi takmam onun kadar kimseyi sevemem bu neyi açıklar

resmen sizinle oynamış:mymeka:

Karısıyle neden boşandıgını merak ettim doğrusu:delphin:

aklım hala onda 1 bçuk yıl seninle gönül eğlendirdim gibi bişe demek istemiş açıkçası...

Bidahada görşmedik aramadıda zaten sanada gule gule dedi en son ms da

Eşiyle ayrılalı 4 yıl olmuş ve benle tanışmasına yakın tekrar barışmılar ayrılma sebebi eşiyle aile kızın alesi meshep sorunu başta kaynana fenaymış zaten eşini kaçırmış ozaman bukadar hatırldıklarım ben çıktım karşısına birlktelgimiz öle başladı herşey cidden çok guzeldi ciddiydik sevdigine inanıodum üstme titrerdi nebilim bilemiorum

Ben hep ayrıldım yurumuo dedım kaÇkere arkdaŞlar dedım bu saatten sonra boŞa vakıt geÇıremem okadar anlattım adam hıÇ kaydeye bıle almamıŞ bılgısayadakı Şıfrelerı kırmsaydım hala kandırılıodum ınanın onu gÖrmek bıle ıstemıorum ama aynı mekanda oturuoruz hatta akraba olduk adamla devamlı gÖrcegım bırı bu daha sınır edıo benı

Eşiyle ayrılalı 4 yıl olmuş ve benle tanışmasına yakın tekrar barışmılar ayrılma sebebi eşiyle aile kızın alesi meshep sorunu başta kaynana fenaymış zaten eşini kaçırmış ozaman bukadar hatırldıklarım ben çıktım karşısına birlktelgimiz öle başladı herşey cidden çok guzeldi ciddiydik sevdigine inanıodum üstme titrerdi nebilim bilemiorum

sen onu sevdiğin için görmemiş olabilirsin belkide.
boşver kendi yoluna bak artık.
Ya evlenip bunu ögrenseydin daha kötü olmazmıydı...

Zaten hep kÖtÜ Şeyler dŞÜnerek kendımı avutuorum genede kendımı Şanslıyım dıe dÜŞÜnorum bÖyle teselllı edıorum

Saol canım haklısın kötü ourdu dedim zaten madem çok seviosun git onun peşine yuzume bile bakamaz artık

hiç vakit kaybetme bence bu adamı düşünerek bile olsa
bence rahatsız bir tippppp

Umarım bıda karŞıma Çıkmaz evet haklısınız dŞÜnerek bıle hata yapıorum

derya merhaba;
okudumda gercektende cok karısık seninde durumun..
buarada kac yasındasın merak ettim??

Daha cok gencsin Derya onune neler neler cıkıcak..Ben o yaslarda simdi ki aklımla olmayı cok ısterdım..
ama yas ılerleyıp 30 a gelınce..daha da garıplesıyor hersey..Sakın ha sakın sende benım gıbı hayatını harab etme evli yada evlenmıs bosanmıs biri icin..heleki bu sozlerı sana sarfetmıs bırı ıcın.Tekrar soyluyorum,genclık cok guzel bırsey heleki 24 yas..yerınde olmak ıcın herseyı verırdım suan..ama dıkkat et bı bakmıssın yıllar gecmıs..bı adama adamıssın kendını ve 30una gelmıssın..aman dıyım ben ettım sen etme:)
Bak burada bana cogu kısı psikolojın bozulmus kızım senin dıyor..;(ki hicte haksız sayılmazlar:))))

Sız bırınımı beklednız bu yasınıza kadar anlatısanız dınlenrım tavsıyelerınız Çok rahatlattı teŞklerr bende Öle dŞÜnÜorum sadece karŞıma Çıkmasını ıstemıorum sevdıgıım ıÇın yanlıŞ bıŞey yapmak ıstemıorumm arkdaŞım

Hala aklımda bı kurtulsam baŞka bıŞey ıstemıorum karŞıma Çıkanlard var ama ben korkuorum kısmetlı bırıyım aÇıkÇası ama korkuorum

Sİz bİrİnİmİ beklednİz bu yasınıza kadar anlatısanız dİnlenrİm tavsİyelerİnİz Çok rahatlattı teŞklerr bende Öle dŞÜnÜorum sadece karŞıma Çıkmasını İstemİorum sevdİgİİm İÇİn yanlıŞ bİŞey yapmak İstemİorumm arkdaŞım

çok güzel bir yaştasın canım... hayattan birşeyler öğrenebileceğin ve bunlarla adımlar atabileceğin en güzel yaştasın...

bir de yalan da olsa ; o seni daha çok sevmiş gibi ... en azından sen gitmek istediğinde bırakmak istemeyen o olmuş... o yüzden senin de mantıklı davranarak yanlış birşey yapmayacağını düşünüyorum...

eski eşini unutamamış ; sen bunu ona söylediğinde verdiği cevaptaki uslup da ; 1,5 yıllık ilişkiyi bitirirken kullandığı "hadi sana güle güle " de kişiliği hakkında bir çok şey anlatıyor zaten...

bence onu düşünerek vakit kaybetme ; yaşadıklarını bir an önce sil hafızandan ve yeni tertemiz bir ilişki yaşa ... en doğrusu bu ...yerimseniben

Back
X