• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkdaşlar yardım edinn kafam karışık

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumun Çok guzel konuŞmaya bıle fırsat bırakmadım aÇıkÇası bı ms atmıŞtı ne resmı saÇmalama telımı kapattım sesnı bıle duymak stemedım ertes gun aÇtım hÇbıŞey yok bı aÇıklama bıle yok bende ona yazdım baya uzun herŞeyı gÖrdm dıe bugun olsa ona dÖnerdın oda yazmıŞ evet bugun gelse ona dÖnerdım onun kadar kımseyı sevemem bende yazdım bukadar yeter anladım gule gule
oda yazdı sanada

1.5 yıl önce tanıştık çıktıgım kişi 32 yasında evlenip boşanmış bense 24
ve ona inandım sevdm sevildigimi dşnodum ciddiydik bir ara ayrıldık tekrar aradı barıştık ben hiç aramadım aramamda bu süre zarfında tekrar bir araya geldik toparlamaya çalıştım çok mücadele ettm oda çok ugraştı zamanında benle ilgi alaka o biçim bi ara gene kÜslüklerimiz oldu barıştık en son kötü oldu bilgisayarını kırdım şşifreleri sadece su sölim msn geçmşinde eski eşine ms yAzmış
(eski gunler kolay unutulmuo son kez görim seni) sok oldum ve oldugumla kaldım ms attım kendisine saçmalama falan anlamadı ms yazılanları okudugumu tel falan kapadım ertesi gun ms attım dedim ne varsa gördm eski eşine yazmıssın bissrü yazı dedim demekki bigun o kişi dönse bana gule gule derdin..
(Gelen cvp su evet dogru söylosun bugun gelse kimseyi takmam onun kadar kimseyi sevemem çok köt oldum ...)..ben sadece sevdim ve deger verdim ama bu benim için şok oldu ve hala aklımda kurtarmaya çalışıorum kendimi onu unutmayı ama yaŞadıklarımız söledikleri çok kafamı karıştırıo nasıl 1.5 yıl bİr İnsanı kandırırsın ona aklım almıoo yol verdim AYRILDIM KAÇKERE ÇOK TARTIŞIODUK kendisine öle arayıp sormam bİle bi yanda iii oldu diyorum gerçek yuzunu gördm belkide salak yerine konmak zoruma giden bilmorum ama hala seviorum bu bi gerçek dşnorum ona okadar yol verdm ayrıldım neden bida aradın barışalım dedin başkasını seviYosan MADEM çok tuaf aklım almıo sadece bilmiorum arkdaşlar biraz ben rahatlatın......NAPMAM LAZIM DÜŞNDKÇE ÇILDIRIYORUM İNANMIORUM OLANLARAŞeniz

Canım Çok sıkkın napcagmı bılmıorum Çıkmıo aklımdan gene bugun gÖrdm yolda

canım ilerde pişman olacağın bir evlilik yapma,anladığım kadarıyla eski eşini çok sevmiş,onu hala unutamıyor,evlensen bile hep üç kişi yaşayacaksınız.yaşında genç,sana daha çok değer veren kimler çıkar karşına,canım onu unutmaya bak sen,bunu da en iyi başka birileriyle tanışıp arkadaş olarak yapabilirsin.

nasılda basitleştirmiş bi buçuk senelik ilişkiyi.
gelse ona dönerim hadi sana güle güle..
kk da bazen konular çok okunmadan, erkeğin en ufak hatasında bırak gitsin bu adamdan sana hayır gelmez denir.
ama gerçekten bu adamdan hayır gelmezmiş.
ucuz kurtulmuşsun.
bide arkadaşlara katılıyorum 24 yaşındasın çok rahat toparlarsın.hiçde böyle bi adamı düşünmeyi hak etmiyosun

evet haklısınız arkdaşlar sadece inanamıorum ben olanlara okadar konuşulan yaşananlar yalanmış bide ne umitler verdi herşeyi hep kendi açtı konuşu ben bigun bile evlilik lafı etmedm son zamanlar uzaklaşmaya başlamıştı zaten inş unutucam arkdaşlar inş suan bu davranışlarım normalmi bilmiorum adamın bukadar rahat olması belkide delirtio beni nedim ben artık allaha havale ettim bukadar bastmş unutmak istiorum düşünmek bile istemiorum

zoruma giden kızlar herşeyimi paylaştım bennnn allah kahretsin

canım ya boşver erkekler çok kolay tatlı sözlerle kandırırlar insanı neden kafana takıyorsun insanların yalan söyleyebilme yetenekleri de var hem dul bir erkekle ne uğraşıyorsun genceciksin daha boşver üzülme. zaman herşeyi halleder. zaman çokta önemli değil 1.5 yıl yani insanlar 30 40 yıl evli kalıyo ve ayrılıyo şu an sana çok büyük gelebilir ilişkide herkes yaşar birşeyler erkekler kendilerini tatmin edene kadar her yalanı söylerler takılma buna. üzülme ya bence iptalet onu tamamen sil kafandan kendin gibi hayat sayfası temiz olan birini bul. asla kendinden daha sorunlu biriyle evlenme. öpüyorum seni

teşkler yardımlarınız içn zamana bıraktım zaman hereyin ilacı

bugun gene dertlendim ben dşünmesem unutsam ama hala sevorum hala aklımdan çıkmıo canım sıkılıo böle olmasına umrım herşey bigun biticek bu dşncelerden kurtı-ulucam bazen şakamı bunlar diorum yada kendimi kandırıorum

teşkler yazılrınız için inanının aklımdan silmeye çalışıorum ben guruluyum öle aramam stnede düşmem beni iyi tanıo zaten kafasında bitrmişk okadar net cvp verebilio

saolun arkdaşlar yazılarınızı okuduça rahatlıorum salak gibi ortada dolaşıorum bunları hakedicek naptım bilmiorum zoruma gden bu hazmedemroum benden bi özr bile dlemedi yaa bukadar basitmi herşey yazık yazık

haklısınız ben kabu edemem zaten öle bşey başkasını seviosan saygı dyarım dedm başkalarının zamanını çalma dedm oda sonra lafımdan sonra hemen dökldü ama allahtan erken ögrendim zamana ihtiyacım var heralde ama su bi gerçek gerçekten sevmşim

zaman herşeyin ilacı canım...
Yeterki bu zehri bedeninden atcagına inan a.s.

Teşkler yazın için bazen baştan sona dşünüorum onu ben umursamazdım başta deli gibi üstüme düşüodu yanından ayırmıodu herşeyini kendi haber verirdi ben yapmazdım ble onun yatıklarını herşeyi ögretti bana dogruyu yanlışı ilişkiyi yurutmek için çok ugraştı herşeyi alttan alıodu sonra kurallar gelmeye başladı dediklerinide yapmaya çalıştım hani bugune kadar kimse bana karışmadı alışıl olmadııgm b durumdu gyimime kadar karışıodu ben bi ara ayrıldım tekrar geldi barıştık sıkıodu beni beni dinle dodu sadece dinle sendne başka bişey stemiorum bende hatalar yaptım arkdaşlarımda zamanında çok ortalıgı karıştırdı hakkımda olumsuz yorumlar bunları ble ble geldi barışmak istedi artık bu sefer ben üstne dşmeye başladım dediklerini yaptım bende az dik kafalı dım baya zıtlık vardı herbişeyde ayrıldım o gene anlayışla karşıladı ama heralde ben baya sıktım onu herşeyine kızmaya başladım onunda hataarı oldu benmde ama ben ayrılıp bıraksamda 2 gun sonra barışırdık yan ne lursa olsun gene bırakmazdım ben heralde kaprisli anlayıs sıkan biri oldum ona göre aynen öyle söyledi son zamanlar zaten aramız açıldı limoniydi bilgisayarda lanları görnce şok ben hep derdi hayatta en son zarar vercegim kişi sensn bana nasıl yaptı bunu bilmiorum hep derdn benim gibi problmli adamla ne ugraşıosun sevdigim için derdim ve o benim ilkim arkdaşlar bunlara inanmıorum herşeyimi paylaştım sadece ayrı evlerde yasıoduk insanın aklı almıo yada kimse bugune kadar bana böle bişey ypmadı dedimki madem sevmiodun neden sana okadar yol verdim geri döndn gördgn yerde peşime geldin mail attım böle uzun ses çıkmadın zaten beklemiodumda öyle bişey beklemiorum ama beni sevmedigine bi turlu inanamıorum içimden gelmio inanmak geçen karşılaştık cafede baktım nasıl bakıo ben çıkarken dedim daha çok bakarsın bazen diorumki bukadar basitmiydi ben onu dşnorum o baskasını cidden bana zarar vermeyi hiç istemedi hep yanımda oldu bunlara ragmen böle olması benimde hatalarım çok oldu kızıorum hemen anlamadan dinlemeden bitirmler tartışmalar dik kafalılık en son o yazıları yakalyıncada bence dediki böle olmuşken tamamen bitsin bahane oldu ona daha fazla kahrmı çekmezdi bence ben bile dşününce kızıorum kendime ben sinirli o sinirli anlaşmamız normal olmazdı zaten hep beni üzme beni kırma derdi beni bırakma derdi offff yaaa durumum ne kadar kötü inanmıorum olanlara bi küserdik arabayla gelirdi yolda bulurdu iş çıkışı beni ben tele bile bakmazdım en son öle oldu zaten ben çokmu buyutmuşum herşeyiii ama bunlar gerçegi degştirmez gördgm mail degiştirmez o beni böle üzdü allaha havale ettim neyse ben gene kötü oldum içimi dökorum işte buraya başka bşey yok hala inanmıorum

TeŞkler bıgun Çok ıyım bıgun kÖtÜ zaman dedıgınız gıbı ınŞ zaman

onla yaşadıgını mutlu günleri anımsadıkca dahada kötü olursun tabiki.
bi yazıyla ilişkinizin yönü değişti...
ne yazıkki ben evli erkeklerde vicdan göremiyorum...(istisnalar var)
karşıya ne olusa olsun banane düşüncesindeler resmen...

onu unutmaya koyul boşver canım. Sana kısıtlama getirdiği herşeyi gönlünce yapmaya başla mesela.
arkadaşlarınla gez toz...
Biz güçlü kadınalrız. Bize hep bu hayatta güçlü kadın rolü verilir.
Hadi rolü kavra ve başla oynamaya canım:teselli:

Hak edicek olsa üzül ağla derim. Ama ne yazıkki hak etmiyo sende biliyosun bunu.

Bıgun ayrılmıŞ sen geldın gene barıŞtık bana deıdnkı eskı gunlerı gerı ıstyorum bende deıdmkı ıstedıkten sonra herŞey daha guzel olucak ama daha kÖt oldu herŞeyy Şımdı duyuyorum tek gÖrolar senı tek gezıosun her hafta sonu gene aynı cafedemıssınız tekmıssın bazen arkdaŞlarınla ama mutluymussn Öyle sÖylolar ben ınanmıorum m utlu olduguna pŞmasın ama bıŞey yapamıosun nasıl bakıcaksını yuzume son ms dan sonra sen tercıhını yaptın ama ben burda bÖyle kala kaldım zor gunlerınde hep yanında oldum bumuydu alıcagım karŞılık sana kızamıorum bıle Çok pıŞman olucaksın Öyle bÖyle degıl vıjdanın nasıl rahat edıcek bılmıorum yaŞadıklarımız dan sonra nasıl rahat edıcek okadar Şeye ragmen gene agzımdan tek bır kÖtÜ kelıme Çıkmadı saygı duydum Çekıldım kÖŞeme atlatmaya senı unutmaya ÇalıŞıorum dŞÜnmemeye umarım mutlu oluyrsunnnn

Zaten bol bol oynucam bence ogun benı gÖrdgnde gayet mutluydum arkdaŞlarımla guluorum keyfım yerındebı yanıma onların erkek arkdaŞı oturdu muhabbet sohbet bence ıııce ÇıldırmıŞtır bakıodu zaten kızlr Öle dedı

Haketmedıgını bıldıgım ıÇın zaten bda olmıcak

Back
X