Arklar size kafami karistiran biseyi anlaticam.ben 8 yillik evlliyim bi kizim var.kayinvalidem beni begenerek aldi.yani ilk o gordu begendi.ama cok sorun cikardi eften puften seylere.surekli kiziyla kuyaslamalar falan filan.ama esimle birbirimizi gercekten seviyoruz cok sorularimiz olmasina ragmen hic kopmadik.ama yillardir kvdem beni kabullenemedi.hic laf sokmam yada karsi gelmem olmadi.ama beni surekli cok kotu goruyo ve ole gosteriyo.inanin kendi annemden daha cok ilgileniyorum sirf trip atmasin uzulmeyim diye.her hafta gidiyorum giderken yemegimi goturuyorum.birhafta gitmeyelim sanki hic gitmiyomusuk gibi tavirlar yapiyolar.kpederde onun gibi.kendi kizlari kvdesine bayramdan bayrama gider surekli onla kiyaslamalar yok kvdesiyle analikizlilar falan filan.kizi esiyle hicbiyere gitmez hep bizim tasimamizi istiyo.bu sene sekizyildir ilk defa tatile gittik.arays acayip sogukluk soktular.gorumcem bile faceden gordukce fotolarimizi falan hic laf atmaz oldu naber diye msj atiyorum cvp bile yok.surekli bana onu saydirma cabadindalar.ama ondan yana hic karsilik yok tek tarafli olmuyo.cagirisan geliyo ama kendi evine hic istemiyo.sicaklik vermiyolar.cocugum okula basladi ne arayan ne soran var.kv geldi bes dk durdu gitti.bende kiriliyorum.zaten benden yana ne annemi ne babami hic istemiyolar evimde denk gelcekler diye odum kopuyo.ama bole sammiyetsiz zoraki gibi hareketleri beni cok yipratiyo.kv geldiginde geriliyorum yine trip atacak diye.esimle cok iyiyiz artik oda hareketlerini farkediyo artik.hep sabir sabir diyorum ama oraya gidip gelince kendimi istenmiyomus gibi hissediyorum.hep tepeden bakmalar.beni kimse sevmesin hicbiyere gitmeyim istiyolar.nasil yapayim nasil yapayim sasirdim.kendimi sorgulamaktan biktim acaba bilmeden biseymi yapiyorum diye.kendi kizlari mutsuzsa ayni sekil benide ole istiyolar.onceden idare ediyodum ama artik zor geliyo