pink_stars Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 460 Emoji Skoru 141 Puanlar 103 30 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #1 Merhaba arkadaslar armani si parfume resmen asigimm ama bitmek uzere fiyatlarida ucukk si ye muadil parfum kullananlar varmi yardimci olurmusunuz
Merhaba arkadaslar armani si parfume resmen asigimm ama bitmek uzere fiyatlarida ucukk si ye muadil parfum kullananlar varmi yardimci olurmusunuz
Mascara like a chalk outline Kayıtlı Üye Katılım 23 Ekim 2009 Mesajlar 18.527 Emoji Skoru 3.908 Puanlar 773 30 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #2 30ml ve yanında losyonu ile 100 küsüre satılıyordu nette edpsi ben ona benzeyen koku bilmiyorm malesef. 2. elde düşünebilirsiniz
30ml ve yanında losyonu ile 100 küsüre satılıyordu nette edpsi ben ona benzeyen koku bilmiyorm malesef. 2. elde düşünebilirsiniz
scarlettjohansson ... billion euros Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 970 Emoji Skoru 1.982 Puanlar 63 Yaş 31 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #3 Elizabeth arden always red ve la rive woman benziyormuş Bu parfümler hakkında hiç bi fikrim yok Fragrantica dan baktım
Elizabeth arden always red ve la rive woman benziyormuş Bu parfümler hakkında hiç bi fikrim yok Fragrantica dan baktım
pink_stars Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 460 Emoji Skoru 141 Puanlar 103 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #4 scarlettjohansson .!.: Elizabeth arden always red ve la rive woman benziyormuş Bu parfümler hakkında hiç bi fikrim yok Fragrantica dan baktım Genişletmek için tıkla... tesekkurlerr la riva in var mis ama turkiyede yok
scarlettjohansson .!.: Elizabeth arden always red ve la rive woman benziyormuş Bu parfümler hakkında hiç bi fikrim yok Fragrantica dan baktım Genişletmek için tıkla... tesekkurlerr la riva in var mis ama turkiyede yok
scarlettjohansson ... billion euros Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2016 Mesajlar 970 Emoji Skoru 1.982 Puanlar 63 Yaş 31 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #5 Armani dıamonds a bi baksanız
perfume love Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 956 Emoji Skoru 213 Puanlar 53 Yaş 33 6 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #6 pink_stars .!.: Merhaba arkadaslar armani si parfume resmen asigimm ama bitmek uzere fiyatlarida ucukk si ye muadil parfum kullananlar varmi yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... armani si ben hiç sevmyorm nedense ya ona cok benzeyen bir koku buldm hemde 25 tl falandı
pink_stars .!.: Merhaba arkadaslar armani si parfume resmen asigimm ama bitmek uzere fiyatlarida ucukk si ye muadil parfum kullananlar varmi yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... armani si ben hiç sevmyorm nedense ya ona cok benzeyen bir koku buldm hemde 25 tl falandı
S sirinsmurff Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2011 Mesajlar 1.109 Emoji Skoru 476 Puanlar 323 2 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi pink_stars #7 Geçen akşam edp sini denedim, bana göre eksimsi fazla tatlı geldi.