Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bu var aker %100 ipek desensiz gri renk ve sıfırkızlar armine veya aker eşarbı olan var mı?
Canım sarı pembe o tarz renkler: )Evet var canım ne renk düşünüosun aklında renk mıdel varmı :)
Canım düz kullanamıyorum ya
Canım topigini nasıl gorecegimCanm bende armine ve echarpe marka iki tane esarp var fotolarini yūkleyemedim ama benm daha önce actigim topikte var begenirsen haberlesiriz fiyatlarini 15 er lira olarak belirledim
Canım sport değil ipek istiyorum yine de teşekkür ederim: )Bende bu var Aker sport
Canım tekrar yazmadin ama varsa fotoğraf sürükleyebilir misinEvet var canım ne renk düşünüosun aklında renk mıdel varmı :)
Elimde var ama sen ne kadarlık bile düşünüon eşerplarım cok eski diilCanım tekrar yazmadin ama varsa fotoğraf sürükleyebilir misin
canım genellikle 15 e veriyorlar bende oyle arıyorumElimde var ama sen ne kadarlık bile düşünüon eşerplarım cok eski diil
Canım sen ne kadar düşünürsünüz cevap yazmadin amaElimde var ama sen ne kadarlık bile düşünüon eşerplarım cok eski diil
teşekkür ederim canım ama o marka duşunmuyorumPiramit marka eşarplarım 5 tl ye satıyorum bakmak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...esarp-kiyafet-taki-5-10-15-kacirmayin.758632/
Canım benim suan satmayı düşündüğüm eşarpların resmini cektim yeni yıkadım ütülemeye vakit bulamadım bebegimden henüzSesimi duyan yok mu:)