- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
selamlar:)) büyük bir hırs ve istekle yola çıktığınızı ve büyük başarılar elde ettiğinizi biliyorum. ve devamını canı gönülden diliyorum..sizlere danışmak istediğim bir şey var, benim sorunum vücudumun alt kısmının orantısız olması. üst kısım normal ve kilo versem de ilk oralardan belli oluyor. alt kısma da kilo versem bile faydam olmuyor. bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde? bacak inceltme ameliyatları falan var ama ben kendi başıma halledebilir miyim diye düşünüyorum.. siz ki yeni birer hayata başlayan azimli deneyiimli insanlarsınız
bana tavsiyelerde bulunabileceğinize inanarak bu konuyu açtım
basenlerim ve kalın bacaklarıma ilaveten düşük olan kalçalarıma bi çözüm öneriniz var mı:26: bacaklarım galeta gibi maaşallah.bileklerim de kalın ayrıca..
54 kilonun üzerine hiç çıkmadım 2 yıldır da eskisi gibi 48-49larda seyrediyorum. boyum uzun olmadığı için dikkat etmek zorundayım.. lütfen bildiklerinizi benimle de paylaşın.. madem kısa boyluyum bari orantılı olayım

54 kilonun üzerine hiç çıkmadım 2 yıldır da eskisi gibi 48-49larda seyrediyorum. boyum uzun olmadığı için dikkat etmek zorundayım.. lütfen bildiklerinizi benimle de paylaşın.. madem kısa boyluyum bari orantılı olayım