Mrb cnm naptin aldin mi supurgeni bende alicam kararsizim daha once arzumun sulu supurgesini kullandim cabuk bozuldu fakir darty aldim tozu disina veryor yine sulu alicam ama arnika bora da cabuk bozuluyormus onermiyorlar iyi sini alayim desem 700 tl den basliyor napicam bilemiyorum aldin mi arnikayi sorun var mi
Aa aklımdaki soruları cevaplamışsın. Bende çeyizime almayı düşünüyorum fiyatı da uygun diye aklımdaki tek markaydı ama emin olamamıştım Teşekkürler deneyimini paylaştığın için :)evet aldım canım yaklaşık 3 hafta falan oldu çokkk memnunum
çekiş gücü tozu suya hepsetmesi düşündüğümdende iyi çıktı.
apartalarını temizlemeside kolay tabiki süpürge biterbitmez içideki suyu boşaltıcaksın yoksa haliyle koku yapar.
kolay bozuluyomu bilemem benimki daha çok yeni inşallah bi sıkıkntı yaşamam.turbo başlığı halıyı kabartarak süpürüyo inanılmaz bi toz varmış evde inanamadımresmen diğer toz torbalı süpürgelerle işkence çekiyomuşum.
süpürge yaptıktan sonra havada uçuşan tozlardan zerre kalmadı ferah bi hava soluyoruz artık.
kısacası canım ben memnunum alırsan sende sorun yaşamazsın diye umuyorum.gittigidiyordan aldım fiyatıda piyasaya göre uyguna geldi.düşünürsen bilgi veririm
ben 1 yıldır kullanıyorum hala bozulmadıturbo başlığı bozuldu sadece, onu dandik yapmışlar.ama makina sağlam
Benimde var ama benim ki yeşil olan 5000 değil yani.Başlıgı kırıldı aparatları cok dandik ya.Bi de bi zaman sonra sıkıldım artık yıka temizle acayip su harcıyor.Normal torbasız hazneli küçük birşey aldım rowentanın ama acayip memnunum öyle ki eve geldi denemek için açtım kaldıramıyorum süpürgeyi.Eşim zor süpürdü sonra kendine geldi hala çekişi öyle güçlü ki içini boşaltınca yeni aldıgım gibi oluyor. Arnica da öylece duruyor ama benim evimde çocuk yok ondan fazla kirlenmiyor bana yetiyor.İlk evlendiğimde o halıların tozunu öylee çekiyordu ki arnica temizlemekten canım çıkmıştı.
Ucreti nedir acaba bilen varmi
Intrenettenmi aldinizben 3 hafta önce 309 tl ye aldım
Intrenettenmi aldiniz
galiba kapıda ödeme yok ama satışı yapan kişiye mesaj atarsan o sana daha detaylı bilgi verirHimm bi arastiyim bakalil tskkrlr:) kapida nakit odeyebiliyozmu
Kızlar merhaba. Ben de çeyiz için su filtreli elektrik süpürgesi arayışı içerisindeyim ama ne kadar araştırırsam da o kadar çok kafam karışıyor. Alışveriş yaptığım bir mağazada Fakir Elephant ürününü önerdiler fakat nette çok fazla yorum bulamadım. Alternatif olarak da Arnica Bora 5000 ve Philips FC 8950/01 Aqua Action ürünlerini buldum. Fiyat olarak en fazla 400 tl civarında düşünüyorum. Fakir 284 tl, arnica 294 tl ve philipsi de 400 tl'ye buldum. Sizce ne yapmalıyım kullananlar yorum yapabilirler mi. Sulu süpürgelerde süpürdükten sonra temizlenirse sorun olcağını sanmıyorum sonuçta duran su pis kokar ,ama yine de toz torbasız modellerden de baksammı diye düşünmüyo değilim. Gerçi her güne kullanmak için dikey süpürgem var sulu süpürgeyi ise haftada 1-2 defa kullanmak için düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?