Elektrikli Süpürgeler Arnica bora

• Konu Sahibi Konu Sahibi hally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bu aralar süpürge arayışındayım arkadaşım kullanıyor arnica borayı hiç memnun değil 1 sene kullanıp 2.süpürgesini almak zorunda kaldı çünkü çok zahmetliymiş çalışan bayanlarada pek uygun değil sanırım:27:
bizim evde bosch var hemde çok yüksek model sayılmaz ama emiş gücü gayet iyi hemde ufak yer kaplamıyor:21:

kullandıktan sonra temizlemesi güz ama çok da uğraşlı değil. düzgün temizlemesinde zahmetine katlanırız ancak bir senedir kullanıyorum. ilk zamanla çekim gücü iyiydi fakat altı ayını doldurduktan sonra emiş gücü düştü. hele son zamanlarda hiç çekmez oldu. gürültüsüde çoğaldı. sanırım bi arıza var ama bir senede arızalanan süpügeden ne beklersinki.

uzun araştırmalardan sonra gecen hafta aldım ve tek kelime ıle HARIKA BIR MAKINA.Ben hep sulu makina kullanma taraftarıyım ben cunku yok hepa fıkıtre yok toz torbasız hepsı aynı onden alll arkadan tozu ver ama sulu oyle degıl cumartesi supurdum suan evım 3 gundr supurulmemıs fıbı durmuyr kı oncekı supurgem ( ki o supurgm de cok ıyı ama toz torbalı) ıle hergun suouyrdum .

bekarken yıllarca ıhlas kullandım annemın evdekı en degerlı aletıydı onda alıskın oldugum ıcın belkı temızlemesı bana zahmetlı gelmedı ki ihlastan cok daha kolay temızlıgı.. parçaları dayanıklı degıl dıyenlere yanıtım da şu annecıgımın o kadra dıkkartı kullanmasına rağmen o kadra cok parcası kırıldı çatladı kı hatta en son gecen ay bılmem ne bakımı vramıs 300 lıra verdı bakım yapturdu ben bora yı 270 lıraya aldım bunlar benım ılk ızlenımlerım ama ben cok v-begendım arkadaslar ve şiddetle tavsıye edıyırm

Back
X