aslisah Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 24 0 36 Nevşehir 11 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslisah #1 selam arkadaşlar...arnica bora su filtreli elektrikli süpürge almayı düşünüyorum..kullanan var mı??
cenera allahım ailemi koru.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 1.484 756 133 11 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslisah #2 aslisah .!.: selam arkadaşlar...arnica bora su filtreli elektrikli süpürge almayı düşünüyorum..kullanan var mı?? Genişletmek için tıkla... slm ben aldım kullanıyorum 4 aydır memnunum ama birincisi tvdeki kadar küçük değil birde kovasının falan plastik kalitesi çok çok ii değil diğer taraftandafiyatına göre güzel çeken ve pratik bir süpürge
aslisah .!.: selam arkadaşlar...arnica bora su filtreli elektrikli süpürge almayı düşünüyorum..kullanan var mı?? Genişletmek için tıkla... slm ben aldım kullanıyorum 4 aydır memnunum ama birincisi tvdeki kadar küçük değil birde kovasının falan plastik kalitesi çok çok ii değil diğer taraftandafiyatına göre güzel çeken ve pratik bir süpürge
aslisah Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 24 0 36 Nevşehir 11 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aslisah #3 slm teşekkür ederim cenera...