Arpacik sorunu!!!!!!!!

Gul receli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
640
337
103
Kizlar kirpiklerimin altinda yani hani surme falan cektigimiz yerler varya oralara,gecen hafta altta bu hafta da ust kisimda olusmus ama bir iki gune gecti hep.Saglik ocagi bir sey yazar mi yoksa acile gitsem bakarlar mi?Randevu alsam taa gunler sonra nasil o kadar beklerim?

Sağlık ocağı direk yönlendirir zaten eczane bile ilaç veriyor arpaçık çıktı diyorum abdi ibrahimin bir tane doğal bir kremi vardı sanırım bir kaç gün sürmeden geçiyor hemenHoppa

Kizlar kirpiklerimin altinda yani hani surme falan cektigimiz yerler varya oralara,gecen hafta altta bu hafta da ust kisimda olusmus ama bir iki gune gecti hep.Saglik ocagi bir sey yazar mi yoksa acile gitsem bakarlar mi?Randevu alsam taa gunler sonra nasil o kadar beklerim?

geçmiş olsun
acil ilgilnmez
ayrıca acile gitmen abes olur
sağlık ocağı merhem yazacaktır
daha kapsamlı bir araştırma gerektiğini düşünürse hastahaneye sevkeder

valla abes diyen olabilir ama bende arpacık çıkınca bir diş sarımsağı ikiye ayırıp suyunu sürüyordum işte o arpacık çıkan yere ve iki kere oldu ikisindede geçti çok şükür..şifaya vesile işte...ha diceksin tesadüftür...buda KK daki eski konulardan aynı konudaki birr sürü yorumdan biri bak kopyaladım sana

Arkadaşlar bende iki sene öncesine kadar nerdeyse her haay çıkıyodu hemde aynı yerde dr. gittim iltihaplanmış dedi şırınga ile patlattı ama belli bir süre sonra tekrarladı sonra eşim sarmısağı ikiye kes suyunu akıt üstüne geçer dedi sürekli söylemesine rağmen uygulamadım kocakarı şeyi diye çare kalmayınca mecburen yaptım inanın 2 senedir arpacıktan eser yok bence deneyin sadece çok az yakıyo o kadar..........

valla abes diyen olabilir ama bende arpacık çıkınca bir diş sarımsağı ikiye ayırıp suyunu sürüyordum işte o arpacık çıkan yere ve iki kere oldu ikisindede geçti çok şükür..şifaya vesile işte...ha diceksin tesadüftür...buda KK daki eski konulardan aynı konudaki birr sürü yorumdan biri bak kopyaladım sana

Arkadaşlar bende iki sene öncesine kadar nerdeyse her haay çıkıyodu hemde aynı yerde dr. gittim iltihaplanmış dedi şırınga ile patlattı ama belli bir süre sonra tekrarladı sonra eşim sarmısağı ikiye kes suyunu akıt üstüne geçer dedi sürekli söylemesine rağmen uygulamadım kocakarı şeyi diye çare kalmayınca mecburen yaptım inanın 2 senedir arpacıktan eser yok bence deneyin sadece çok az yakıyo o kadar..........
Kalici cozum mu diyorsunuz yani ?

Bu arada sicak su yaptigimda biraz uyuyim dedim bi baktim patlamis hemde gozumun icine..Bu iyi bir sey degil tabiki,sicak su rahatlatiyor fakat patlatiyor da..

Gözde sürekli arpacık çıkıyorsa miyopta olabiliyor.
iyi takip et geçmiş olsun.ayrıca acile gitmen biraz abes olur bence.
sağlık ocağına git istersen.mhrs ile de devletten erken vakte alabiliyorsun.
devlet hastanelerinin bazı semtlerde poliklinikleri var.rahat oluyor.

bende çoook uzun zamandır çıkmadı çok şükür...az biraz orayı yakıyor..ki sarımsak doğal bi antibiyotiktir ve çok etkilidir..her sabah olmasada akşam dışarı çıkmayacaksan sür işte..malum sarımsak ağır bi koku yayabilir...bi kaç içinde faydasını görürsün inşaallah...arpacığa sarımsak sürmek diye nette arat o kadar çok ki bu yöntemi kullanan..bven şahsen ilaçlardan önce doğal yöntemlere başvurmayı tercih ediyorum hem pratik hem ucuz hem güvenli :cool:

Gözde sürekli arpacık çıkıyorsa miyopta olabiliyor.
iyi takip et geçmiş olsun.ayrıca acile gitmen biraz abes olur bence.
sağlık ocağına git istersen.mhrs ile de devletten erken vakte alabiliyorsun.
devlet hastanelerinin bazı semtlerde poliklinikleri var.rahat oluyor.
Ya gozlerim cok saglikliydi,goz akım bembeyazdi hic damar gozukmezdi.Şimdi hep kanli,kan oturuyo surekli,kasiniyo batiyo durduk yere akiyordu bilgisayara falan bakinca,efomoline kullanmaya basladim anca o iyilestiriyordu.Şimdi de arpacik..Niye boyle oluyor cokta dikkat ederim elimi surekli yikayan bi insanim..

Ya gozlerim cok saglikliydi,goz akım bembeyazdi hic damar gozukmezdi.Şimdi hep kanli,kan oturuyo surekli,kasiniyo batiyo durduk yere akiyordu bilgisayara falan bakinca,efomoline kullanmaya basladim anca o iyilestiriyordu.Şimdi de arpacik..Niye boyle oluyor cokta dikkat ederim elimi surekli yikayan bi insanim..
bence göz doktoruna gitsen daha iyi olur.
bende de batma ve gözlerimi kısarak okuma vardı.
gözleri kısınca uzağı daha net görüyorsun.gözlük verdi.arpacıktan kurtuldum.
göz kuruluğu da olabilir ama kaşınma batma biraz göz hastalığını işaret ediyor sanki.
dediğim gibi devlet hastanelerinin poliklinikleri var kalabalık olmuyor hiç
nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde de vardır sanırım.
ya da sabah erkenden gider aynı gün alırsın randevuyu çok geciktirme bence

bence göz doktoruna gitsen daha iyi olur.
bende de batma ve gözlerimi kısarak okuma vardı.
gözleri kısınca uzağı daha net görüyorsun.gözlük verdi.arpacıktan kurtuldum.
göz kuruluğu da olabilir ama kaşınma batma biraz göz hastalığını işaret ediyor sanki.
dediğim gibi devlet hastanelerinin poliklinikleri var kalabalık olmuyor hiç
nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşadığın yerde de vardır sanırım.
ya da sabah erkenden gider aynı gün alırsın randevuyu çok geciktirme bence
Kadikoyde oturuyorum canim,Yeldegirmeni poliklinigine gidiyim bari.Yardimlarin icin sagol :)

Sıcak kompres ile kendiliğinden patlayip temizlenmeli. Doktor damla ya da krem verebilir. Acile gitmeye gerek yok.

Arpacik bi kere çıktıysa mikrop yerleşmiştir döner döner çıkar tekrar. Bende de vardı ortaokuldan beri doktorlar farkli olsa da her seferinde aynı iki ilacı verirlerdi mutlaka hastaneye gidin derim.
Ayrıca kimseyle ortak havlu kullanmayın. Ellerinizi sık sık yıkayın ben yıllarca antibakteriyel jellerle gezdim çok dikkat ediyorum iki üç yıldır hiç çıkmadı şükürler olsun.

bana bunu bizzat bir doktor tavsiye etti. sonuç mükemmel! kesinlikle ben de herkese "ARPACIĞIN ÇÖZÜMÜ SARIMSAK" diyorum

Back
X