Arpacik sorunu!!!!!!!!

Sanirim bir tane daha cikiyo ama bu alt goz kapagimin icinde gibi yaaa cok korkuyorum kalici olmasindan.Yarina kadar nasil bekleyecegim.Cok stresliyim ya of,göz icin acil olmaliydi.

Arpacık için acile gidiyor lükse bak arkadaş sonra doktor ilgilenmedi deyip dövüyorlar . Şaka gibi millet ya

Sağlık ocağına git ..
Acil adı üstünde acil hastalıklar için..

arkadaslar arpacik problemi olanlar 2 günde 1 sicak su pansumani yapsinlar prof doktor tavsiyesi bana dua edeceksinizm..

Sağlık ocağına gitmeye üşeniyorsan eczaneye git, bi teramicin birde damla verir.. Sağlık ocağındaki dr da genelde aynını veriyor. Ben senede 1-2 kez yaşarım bu durumu.

Sağlık ocağına gitmeye üşeniyorsan eczaneye git, bi teramicin birde damla verir.. Sağlık ocağındaki dr da genelde aynını veriyor. Ben senede 1-2 kez yaşarım bu durumu.
Genelde saglik ocagina gozle ilgili bir sorun oldugunda bakamayacagini goz doktoruna gitmem gerektigini soyluyor hep..O yuzden saglik ocagina goz icin hic gitmiyorum.Sarimsakla cozdum olayi hemen iyilestirdi.Arpacigin icindeki iltihap,dolu olunca patlıyor sicak suyun etkisiyle..Patladiginda yani ici biraz bosaldiginda hemen sarimsak surdum bir daha da cikmadi neyse ki..

Genelde saglik ocagina gozle ilgili bir sorun oldugunda bakamayacagini goz doktoruna gitmem gerektigini soyluyor hep..O yuzden saglik ocagina goz icin hic gitmiyorum.Sarimsakla cozdum olayi hemen iyilestirdi.Arpacigin icindeki iltihap,dolu olunca patlıyor sicak suyun etkisiyle..Patladiginda yani ici biraz bosaldiginda hemen sarimsak surdum bir daha da cikmadi neyse ki..
Geçmiş olsun.. Ben sarımsak sürmeye cesaret edemeyebilirim, yakar o :KK48:

Back
X