Arsa ? Yazlık ?

Mouse

küçük bi kız ölmüş Ruhu büyüyüp kadın olmuş
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
2.053
2.563
133
34
Merhaba
20 bin tl lik birikimimiz var. Bu birikimle ev almak zor bizde istanbul'a yakın bölgelerde(tekirdağ,çerkezköy,vs) ileride değerlenebilecek arsa almak istiyoruz ki , değerlenince satıp üzerine de kredi çekip ev alalım. Birde Tekirdağ Şarköy de 3 ortak ( babam,biz, abim ) ortak para koyup yazlık almak istiyoruz ( 70 bin) duyumlarımıza göre bi proje geçecekmiş oradan değerlenecekmiş diyorlar ama ne kadar gerçekleşir bilmiyoruz .sizce hangisi daha karlı olur ? Fikirleriniz neler ?? Arsa mı alalım yazlık mı ? Arsa alırsakta nerelerde almalıyız?

Ortak hiç birşey yapmayın bence. arsa alın ya da bekleyip paranızı biriktirin ev alın. Beklemek istemiyorsanız elinizdeki parayı peşinat yapıp üstüne kredi çekin ve yazlık alın.

Ortaklı işlere girmeyin derim. Muğla İzmir gibi yerlerde değilse yazlıklar satıldığında çok fazla kar getirmiyor. En mantıklısı arsa önünden bir yol dahi geçse m2 fiyatı artıyor. Ben olsam arsa alırdım.

O paraya arsa alamazsınız
o paraya yazlıkta alamazsınız
sarkoy cok apartmanvarı bır yer erıklıden almanızı onerırım
bızde sahsen erıklıden veya enezden almayı dusunuyoruz ınsallah nasıp olur

Ben ortaklı işleri sevmem
Öz ailenle bile olsa
Tek başınıza ne alabiliyosanız o olsun
Hayırlı olsun
tek başımıza da anca arsa alabiliriz . Oda hiç anlamayız ki nerelerden almalıyız nereler değerlenir tanıdığımız emlakçıda yok karıştı kafamız iyice

O paraya arsa alamazsınız
o paraya yazlıkta alamazsınız
sarkoy cok apartmanvarı bır yer erıklıden almanızı onerırım
bızde sahsen erıklıden veya enezden almayı dusunuyoruz ınsallah nasıp olur
Yazlığı 3 ortak 70 bin tl ye alacağz zaten babamın arkadaşı satıyor kendi yazlığını . Erikliye birbakayım netten teşekkürler

Ortaklı işlere girmeyin derim. Muğla İzmir gibi yerlerde değilse yazlıklar satıldığında çok fazla kar getirmiyor. En mantıklısı arsa önünden bir yol dahi geçse m2 fiyatı artıyor. Ben olsam arsa alırdım.
Aynen. Bazı tanıdıklardan duyuyorum bir arsa alıyorlar. Daha bir sene geçmeden 2 katı kar verdiği oluyor o şanslı arsalardan bulur öuyuz bilmiyorum ki .bu mülk işlerinden anlasak bilsek nereler değerlenir en iyisi arsa aslında da işte ..

Ya öyle de arsa ev fiyatları hep artışta bekledikçe paran artıyor ama fiyatlarda artıyor sanki
ev fiyatları aynen öyle, yazlık ve arsayı araştırmamıştım o yüzden öyle bir tavsiyede bulundum, benim dediğim biraz da biriktirme hızıyla ilgili galiba, hızlı biriktirebiliyorsanız acele etmeyin bekleyin yani.

Back
X