Sil gitsin. Meraktan çatlasin.Evet arkadaşlar aldatilmamin üzerinden tam 3 ay geçmiş. Bu 3 ayda neler.oldu derseniz . Tercih ettiği kizlada bitti. Zaten inanın Allah'a sığındim ve biliyodum mutlu olamicagini. İki üç kez aradı ama hiçbiri pişmanım demek için değildi ve ben bunu duymayı istediğim için açtım telefonlarını. Yuzsuzce napıyorsun? Normal hicbirsey olmamış gibi konuşma yapmak istedi. Whatsaptan bir sildi bir ekledi enfelledi . Şimdi geri kaydetmiş durum attım bakicakmi diye bakiyor. Geçen gün resim attm oha kaç kilo verdin sen yazmış. Cevap vermedim. Böylesi arsız olunurmu hiç. Biraz utanma duygusu ar namus bir erkeğin yanından hiç geçmez mi arkadaş. Silip atmak istiyorum ama bir yandan onu mutluluk pozlarımla boğmak istiyorum. Kafasında ne yaşıyor bilmiyorum. Kırılan.gururumun tamiri için pişman oluşunu dinlemeyi çok isterdim sanırım o günler gelmicek..
canim tuhaf olan onun piskinligi degilEvet arkadaşlar aldatilmamin üzerinden tam 3 ay geçmiş. Bu 3 ayda neler.oldu derseniz . Tercih ettiği kizlada bitti. Zaten inanın Allah'a sığındim ve biliyodum mutlu olamicagini. İki üç kez aradı ama hiçbiri pişmanım demek için değildi ve ben bunu duymayı istediğim için açtım telefonlarını. Yuzsuzce napıyorsun? Normal hicbirsey olmamış gibi konuşma yapmak istedi. Whatsaptan bir sildi bir ekledi enfelledi . Şimdi geri kaydetmiş durum attım bakicakmi diye bakiyor. Geçen gün resim attm oha kaç kilo verdin sen yazmış. Cevap vermedim. Böylesi arsız olunurmu hiç. Biraz utanma duygusu ar namus bir erkeğin yanından hiç geçmez mi arkadaş. Silip atmak istiyorum ama bir yandan onu mutluluk pozlarımla boğmak istiyorum. Kafasında ne yaşıyor bilmiyorum. Kırılan.gururumun tamiri için pişman oluşunu dinlemeyi çok isterdim sanırım o günler gelmicek..
Dün aradı muhatap oldukça b*kunu çıkarttı.. suç bende niye açıyorum. Ne bilim o pişmanlık sözlerini duyarım belki diye. Ama terbiyesizlesti . Zoruna gidiyor benim istemeyisim çekemiyor. Nasıl saldıracağını şaşırmışArtık onun ne düşündüğünü ve ne söyleceğini umursamadığınız zaman iyileşmiş olacaksınız. Ama onun pişman olması beklentisiyle bunu başaramazsınız. O yüzden o neden yazıyor bu ne yüzsüzlük gibi düşünmektense ben neden hala onu rehberimde tutuyorum ve neden hala ona yanıt veriyorum sorusunu sorun kendinize. Öfkenizle yüzleşin ve geride bırakmaya çalışın.
Büyük yanlış yapıyorsunuz muhatap olarak...Dün aradı muhatap oldukça b*kunu çıkarttı.. suç bende niye açıyorum. Ne bilim o pişmanlık sözlerini duyarım belki diye. Ama terbiyesizlesti . Zoruna gidiyor benim istemeyisim çekemiyor. Nasıl saldıracağını şaşırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?