- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Ben kardeşime acırdım yaevlerden ırak ben olsam bende bulaşmazdım gelin gelin değil elm sokağı kabusu maşallah
görümce =üzgün kaynana =hesap geçici olarak pasifbanlama konusunda Kazenden beteri varmış
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalıııııBen anlatsam kimse demez ki kv sana borek vermemis diyehep sivrikose kotu kalpli gelin zaten oyuzden anlatmadim sonra konum kilit ben ban yiyorum tartismaktan olan boreğe oluyor
valla acımazdım açıkcası gelim böyle yapcak anneme ben de susucam öyle mi ? o adam gayet de hakediyorBen kardeşime acırdım ya
Ama bak konu sahibi bu kadar eleştiriye rağmen hala soğukkanlılığını koruyup sadece işine gelen mesajları alıntılıyor.Ben anlatsam kimse demez ki kv sana borek vermemis diyehep sivrikose kotu kalpli gelin zaten oyuzden anlatmadim sonra konum kilit ben ban yiyorum tartismaktan olan boreğe oluyor
uzun bi cevap geliyo galiba
Şimdi kesin aslında kaynananın neler yaptığını anlatacak.uzun bi cevap geliyo galiba
Şimdi kesin aslında kaynananın neler yaptığını anlatacak.
Çünkü ilk mesajda anlatılamıyor bunlar, kişi suçlanınca artık gerçek mi yalan mı bilemeyiz bir savunma hikayeleri geliyor ki insan dediğinden utanıyor.
Birde arkadaş farlı yorumlara ihtiyacım var demiş.Beni benden aldı götürdü bu cümle.
Ne diyelim o kaşar kaynanana az yapmışsın.Saçlarından tutup sürükleyeydin ayyyyy pis kadınnnnn mı diyeydik.
Tövbe tövbe.
pimi elinde sinsi sinsi gülerek uzaklaşıyor falanbirden konu sahibini rambo gibi , gözaltları siyah boyalı kamuflajlı hayal ettim el bombası atarken . tövbe tövbe gözlerim yaşardı gülmekten. bazı insanlar ne esprili ya
ne acıyacam öyle cibiliyetsize.. annesine, kardeşine bu muameleyi layık gören adamı kardeşlikten reddederim.valla acımazdım açıkcası gelim böyle yapcak anneme ben de susucam öyle mi ? o adam gayet de hakediyor
Ama bak konu sahibi bu kadar eleştiriye rağmen hala soğukkanlılığını koruyup sadece işine gelen mesajları alıntılıyor.
Banlanmak istemiyorsan politik olmayı öğreneceksin.Bu kadar laf yesen sen kesin banlanırdın bu kadar sayfada
Öyle bir potansiyel var zaten.Demeye utanıyor zaar.:))Farklı derken "bendeki hakaretler, küfürler bitti farklı alternatifler varsa" demek istemiş
hayır bir de nasıl iyi birşey yapmış gibi anlatıyorne acıyacam öyle cibiliyetsize.. annesine, kardeşine bu muameleyi layık gören adamı kardeşlikten reddederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?