• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art niyet

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...:kahve:

ben art niyet sezdigim bir insanla ne kadar yakınım da olursa olsun bir daha gorusmemeyi yada mesafeli davranmayı tercih ediyorum

kendi halinizde kimseye zararı olmadan sessiz sedasız yaşarsanız
kim niye size karşı art niyet beslesin ki
ha olur tabiki arada akıl noksanı durduk yere insanlara sataşan hasta ruhlu insanlar
bunlarlada çok samimi olmamak gerekiyor aranıza biraz mesafe koyduktan sonra
birazcık ince eleyip sık dokuduktan sonra kim napabilir ki
şahsen ben oturup hiç düşünmedim benim için art niyet besleyen varmıdır diye
ilginç geldi bana açıkcası

Ben şirret bir kadınımdır. Art niyet bana, yakınlarıma, arkadaşlarıma yapılmışsa inanın karşımda kimse duramaz. Sevmediğim insanlara bile art niyetli olunması hoşuma gitmez. Bu yüzden hem ailem hemde işyerimde biraz sıyrık olarak tanınırım. Her işe burnunu sokan, başını durup dururken belaya sokan bir tipimdir yani. Susayım, Allah cezasını verir demem hemen karşı taarruza geçip haddini bildirmeye çalışırım.

Ben şirret bir kadınımdır. Art niyet bana, yakınlarıma, arkadaşlarıma yapılmışsa inanın karşımda kimse duramaz. Sevmediğim insanlara bile art niyetli olunması hoşuma gitmez. Bu yüzden hem ailem hemde işyerimde biraz sıyrık olarak tanınırım. Her işe burnunu sokan, başını durup dururken belaya sokan bir tipimdir yani. Susayım, Allah cezasını verir demem hemen karşı taarruza geçip haddini bildirmeye çalışırım.

Canım kımızı ile yazdığım cümle benim yüzümde tebessüm ettirdi.Bu söz bile senin ne kadar şeffaf temiz bir insan olduğunu gösteriyor. :1hug:

Art niyetli insanlar her an her yerde karrşımıza çıkabilir.:1closedeyes:
Zaten bakışlarıyla,sözleriyle art niyetli olduklarını hemen anlarsınız.Varlıkları sizi rahatsız eder,çünkü çok yapaydırlar.Onlarla paylaşacak hiçbir şeyiniz olmaz.Ortak noktanız da yoktur zaten.:1closedeyes:
Ben bu tür insanlarla ilişkimi keserim.Aynı ortamda mecburen bulunmam gerekiyorsa bu şahıslarla ''merhaba''dan öteye bir paylaşımım olmaz.yerimseniben​

çok basit; bende ona karşı art niyetli olurum. onu kendi silahlarıyla vururum. kiminle dans ettiğini gösteririm ona.

susamam ben art niyet karşısında..
illa cevabını vermeliyim, niyetinin ne olduğunu anladığımı hissettirmeliyim.
görüşmem tabiki de ama görüşmeyi kesmeden önce haddini bildiririm..

oooooooo o kadar çok gördüm ki onlardan :tomato: eskiden çok toydum çok ezdirmiştim kendimi birine hakettiği şeyleri yüzüne vurmamıştım eski çalıştığım yerdeki akrabamız olcak insana... ama o günleri hatırladıkça hep neden sustum diyorum kendime :delphin:

şimdi ise art niyetini sezdiğim insana önce bu gerçeği yüzüne vuruyorum sonrada afedersin tekmeyi basıyorum :1closedeyes:

Son düzenleme:
Ben zarar gördüğümü hissettiğim vakit ,mümkün olduğunca görüşmemeye çalışırım. Ama iş ortamında, aynı apartmanda , akraba vs gibi mecburiyetten görüşmek zorunda olduğum biriyse de

mesafemi koyarak görüşürüm ...

soyle soyliyim
art niyetli gordugum birkac kisi vardi, bariz artniyetliydiler ve hepsini hayatimdan biranda cikardim

ar niyet hayatta en sevmediğim şeydir iyi niyetli olduğuna inandığım kişiler yüzüme küfürde etse kızmam o anda sinirlenip söylemiştir der geçerim ama gerçekten art niyetli olduğum kişilerden derhal uzaklaşırım ne yazıkki art niyeti geç anlama gibi bir eksikliğe sahibim

zaten öle cok görüştüğüm insanlarda cok şükür ki sezmedim ama ara sıra aile toplantılarda falan karşılaştığım insanlarda seziyorum ve niye bu art niyet niye?diorum ........
BANA zarar vermiyolar ama hareketleri konuşmaları ne bilyim işta bi sekilde niyetini belli etyo ....sadece varlıkları beni rahatsız etyo o kadar ama onları bi yerde bastırmakda istiyorum daaaaaa hanımlığımı bozmaya degmez die düşünyom :1closedeyes:

ar niyet hayatta en sevmediğim şeydir iyi niyetli olduğuna inandığım kişiler yüzüme küfürde etse kızmam o anda sinirlenip söylemiştir der geçerim ama gerçekten art niyetli olduğum kişilerden derhal uzaklaşırım ne yazıkki art niyeti geç anlama gibi bir eksikliğe sahibim

bende öleyim vallahi biraz gec farkederim :utangac:

kendi halinizde kimseye zararı olmadan sessiz sedasız yaşarsanız
kim niye size karşı art niyet beslesin ki
ha olur tabiki arada akıl noksanı durduk yere insanlara sataşan hasta ruhlu insanlar
bunlarlada çok samimi olmamak gerekiyor aranıza biraz mesafe koyduktan sonra
birazcık ince eleyip sık dokuduktan sonra kim napabilir ki
şahsen ben oturup hiç düşünmedim benim için art niyet besleyen varmıdır diye
ilginç geldi bana açıkcası

canım benim bende öle düşünmedim sadece fark ettimmm ya nalmışşındır umarın beni
biraz gec fark ettim ben o insanlar hakkında kötü düşünyom sandım ama başkalrından da duyduum için artık art niyetli oldukları kaanatine vardım....:kahve:

Back
X