- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- 363
- Konu Sahibi MATMAZEL87
art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şirret bir kadınımdır. Art niyet bana, yakınlarıma, arkadaşlarıma yapılmışsa inanın karşımda kimse duramaz. Sevmediğim insanlara bile art niyetli olunması hoşuma gitmez. Bu yüzden hem ailem hemde işyerimde biraz sıyrık olarak tanınırım. Her işe burnunu sokan, başını durup dururken belaya sokan bir tipimdir yani. Susayım, Allah cezasını verir demem hemen karşı taarruza geçip haddini bildirmeye çalışırım.
art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...![]()
ar niyet hayatta en sevmediğim şeydir iyi niyetli olduğuna inandığım kişiler yüzüme küfürde etse kızmam o anda sinirlenip söylemiştir der geçerim ama gerçekten art niyetli olduğum kişilerden derhal uzaklaşırım ne yazıkki art niyeti geç anlama gibi bir eksikliğe sahibim
kendi halinizde kimseye zararı olmadan sessiz sedasız yaşarsanız
kim niye size karşı art niyet beslesin ki
ha olur tabiki arada akıl noksanı durduk yere insanlara sataşan hasta ruhlu insanlar
bunlarlada çok samimi olmamak gerekiyor aranıza biraz mesafe koyduktan sonra
birazcık ince eleyip sık dokuduktan sonra kim napabilir ki
şahsen ben oturup hiç düşünmedim benim için art niyet besleyen varmıdır diye
ilginç geldi bana açıkcası