• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art niyet

Fazla iyi niyetli olduğumdan karşımdakinin art niyetini geç fark ederim farkettiğim anda öyle birini hayatımda yok sayarım, silerim....

art niyetli insan dünyada o kadar çok ki,hatta iyi niyetli insan neredeyse kalmadı gibi,en iyi niyetli görünende bile bi art niyet çıkıyo arkasından,o yüzden dünyada bu tür insanların varlığını bilip kabullenmemiz gerek diye düşünüyorum bu tip insanlarla mesafeli olmamız gerekir,paylaşımlarımızı sınırlı tutmamız gerekir bence

28 yaşındayım...bu yaşıma kadar art niyet sezdiğim insanlarla ilişkimi hep kestim..Ama içinde bulunduğum iş ortamı bana öyle birşey öğretti ki, düşmanın da olsa kimseyle görüşmeyi kesme, nefretini içinde tut kimseye gösterme ne yapacaksan sinsi sinsi yap...Etik mi bence değil ama, inanın hayat böyle davranmayı gerektiriyor çoğu zaman...Siz de o artniyetli insanlara karşı her zaman koruyun kendinizi ama hiç kimseye belli etmeyin...:1closedeyes:

elınden bıssı gelmez nun nıyetını bılmekte basarı ıyı anlayabılıyorsun ona guvennememkle ıse basla derım
vede sık gorusme dedıklerını duyma yaptıklarını gorme

İnsanlara aşırı güvenmem ama ön yargılı da değilimdir. İlişkilerimde çok samimi olmamaya çalışırım. Art niyet sezersem daha da mesafeli olurum ama haddini aştıysa konuşup bitiririm.

İnsanlara aşırı güvenmem ama ön yargılı da değilimdir. İlişkilerimde çok samimi olmamaya çalışırım. Art niyet sezersem daha da mesafeli olurum ama haddini aştıysa konuşup bitiririm.

bende öleyim ama işte o insana diemiyom birazda sert cıkışlıdır yanı tok sözlü derler ya öle kafam agrımasın ittiyom biraz zor dimi:kahve:

art niyetli insan dünyada o kadar çok ki,hatta iyi niyetli insan neredeyse kalmadı gibi,en iyi niyetli görünende bile bi art niyet çıkıyo arkasından,o yüzden dünyada bu tür insanların varlığını bilip kabullenmemiz gerek diye düşünüyorum bu tip insanlarla mesafeli olmamız gerekir,paylaşımlarımızı sınırlı tutmamız gerekir bence

sagol canımmmmmbenneyaptımki

28 yaşındayım...bu yaşıma kadar art niyet sezdiğim insanlarla ilişkimi hep kestim..Ama içinde bulunduğum iş ortamı bana öyle birşey öğretti ki, düşmanın da olsa kimseyle görüşmeyi kesme, nefretini içinde tut kimseye gösterme ne yapacaksan sinsi sinsi yap...Etik mi bence değil ama, inanın hayat böyle davranmayı gerektiriyor çoğu zaman...Siz de o artniyetli insanlara karşı her zaman koruyun kendinizi ama hiç kimseye belli etmeyin...:1closedeyes:

ay içim karardı ya nese tişkürlerrrrrrrr mirmirmirmir

görüşmeyi keserim
görüşmemeyi kesemeyecegim biriyse
mesafe koyarım
işim gücüm yok onun kötülük fantezileriyle uğraşamammm

maalesefkı art nıyetli insanların benle menfaat için gorustugunu okadar gec anlıyorumkı ,sonradan kafama dank ettıgınde bişilerin çok gec kaldıgını artık gerıye donup yada arkadaslıgımı kestırıp atmanın oldukca zor oldugunu gordum..
haa bide soyle oluyor bana menfaat için gelıpte arkamdan dunya iş cevırıp kazık atan insanlarla hala gorusmemde ayrı bi salaklık :oklava:
burbuk'un yazdıklarını okudum ve çok imrendim açıkcası aslında bu dunyada öyle olmak gerekıyor.. ne kadar sesin çıkmazsa okadar sömürülüyo insan benneyaptımki senağlama

ister istemez böyle art niyetli insanlarla iç içe bulunmak zorunda kalıyorum bazen maalesef. İş yerinde yada başka ortamlarda. ister istemez karşıma çıkıyorlar. Genelde muhatap olmamaya ve konuşmamaya çalışıorum. cünkü onlarla uğraşılmaz bile. Yani uğraşıpta sadece kendimi üzüyorum.. cünkü adı üstünde ''art niyetli insan''.ne yapsan başa çıkamazsın böyleleriyle :kızgın:
Amaaannn mümkün olduğunca benden uzak dursun böyle insanlar Çok üzgünüm çoook

art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...:kahve:

ben genelde görüşmemeyi tercih ediyorum.ben karşımdakine ne düşünüyosam oda bana öyle düşünüyo sanıyorum ama yanıldığımı anladığım an arkama bile bakmam

eskiden görüştüğüm biriyle şimdi konuşmuyorum üstelik aynı ortamdayımyani.bende onun herşeyi göze alarak bazı şeyleri yaptığını düşündüğüm için bazı davranışlarına karşılık vermedim.laf çarptırmalar falan..çünkü onda o kelimelerin daha kötüsü daha aşağısı olduğu için,karşılk versem o da bana verecek veya vermeyecek
daha beter sinirim bozulacak.
amaaaan ne hali varsa görsün diyorum Rabbim bu sabrımın karşılığını bana versin

art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...:kahve:

artniyetli insanlardan korkmakta haklısın canım:delphin:

çünkü yılandan daha tehlikeli olurlar ve genelde de hep masumu oynayıp yandaş toplarlar:jeyyar:

en haklı olduğun konu da bile haksız çıkarsın hiç anlamadan:tomato:

bu yüzden bu tip insanlardan daima uzak duracaksın:kahve:

dost arkadaş olmak bir yana gördüğün zaman yolunu değiştireceksinkaydirigubbakcemile4

çelik gibi sinirlerin varsa ve de gereksiz yere kendini üzmek istiyorsan o zaman uğraş dur:mymeka:

Ben şirret bir kadınımdır. Art niyet bana, yakınlarıma, arkadaşlarıma yapılmışsa inanın karşımda kimse duramaz. Sevmediğim insanlara bile art niyetli olunması hoşuma gitmez. Bu yüzden hem ailem hemde işyerimde biraz sıyrık olarak tanınırım. Her işe burnunu sokan, başını durup dururken belaya sokan bir tipimdir yani. Susayım, Allah cezasını verir demem hemen karşı taarruza geçip haddini bildirmeye çalışırım.

çok güldüm yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
ama seniş çok tebrik ediyorum doğrusu Şeniz

kesinlikle katılıyorum sana, bunu yapabilmekte bir yapı meselesi ama. Ben duygularımı belli eden bir insanım daha doğrusu tepkilerimi hemen yüzümden yada tavrımdan belli ederim karşımdaki insanın bana yanlış bir şeyler yaptığını. Halbuki böyle yapmamak lazım, özellikle iş ortamı bunu gerektiriyor. Ben zaman zaman yaşadım iş ortamında öyle şeyleri ama yapabildinmi diye sorarsanız HAYIR tabikide kafamçokkarıştı Birde öyle insanlar çokda çirkef oluyorlar anacımm :uhm:

çünkü yılandan daha tehlikeli olurlar ve genelde de hep masumu oynayıp yandaş toplarlar:jeyyar:

dost arkadaş olmak bir yana gördüğün zaman yolunu değiştireceksinkaydirigubbakcemile4

çelik gibi sinirlerin varsa ve de gereksiz yere kendini üzmek istiyorsan o zaman uğraş dur:mymeka:

arkadaşım işte bu dediklerine yüzde binbeşyüz katılıyorum ben, kesinlikle taktıkları maske aynen bu :1ninca:

valla görüşmem eğer görüşmeyi kesemeyeceksem hem mesafe koyarım hem de kesinlikle her hareketinin arkasında bişi arar ona göre dikkatli davranırım

çelik gibi sinirlerin varsa ve de gereksiz yere kendini üzmek istiyorsan o zaman uğraş dur:mymeka:[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
COK dogru canım ayrıca benide güldürdün ya sagol canıma.s.

Back
X