- Konu Sahibi MATMAZEL87
Fazla iyi niyetli olduğumdan karşımdakinin art niyetini geç fark ederim farkettiğim anda öyle birini hayatımda yok sayarım, silerim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlara aşırı güvenmem ama ön yargılı da değilimdir. İlişkilerimde çok samimi olmamaya çalışırım. Art niyet sezersem daha da mesafeli olurum ama haddini aştıysa konuşup bitiririm.
art niyetli insan dünyada o kadar çok ki,hatta iyi niyetli insan neredeyse kalmadı gibi,en iyi niyetli görünende bile bi art niyet çıkıyo arkasından,o yüzden dünyada bu tür insanların varlığını bilip kabullenmemiz gerek diye düşünüyorum bu tip insanlarla mesafeli olmamız gerekir,paylaşımlarımızı sınırlı tutmamız gerekir bence
28 yaşındayım...bu yaşıma kadar art niyet sezdiğim insanlarla ilişkimi hep kestim..Ama içinde bulunduğum iş ortamı bana öyle birşey öğretti ki, düşmanın da olsa kimseyle görüşmeyi kesme, nefretini içinde tut kimseye gösterme ne yapacaksan sinsi sinsi yap...Etik mi bence değil ama, inanın hayat böyle davranmayı gerektiriyor çoğu zaman...Siz de o artniyetli insanlara karşı her zaman koruyun kendinizi ama hiç kimseye belli etmeyin...:1closedeyes:
görüşmeyi keserim
görüşmemeyi kesemeyecegim biriyse
mesafe koyarım
işim gücüm yok onun kötülük fantezileriyle uğraşamammm
art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...![]()
art niyetli insanlarla nasıl başa çıkılır? ben bazen başarıyorum bazende korkuyorum o insanlardan art niyetle herşeyi göze aldıklarını düşünüyorum...![]()
Ben şirret bir kadınımdır. Art niyet bana, yakınlarıma, arkadaşlarıma yapılmışsa inanın karşımda kimse duramaz. Sevmediğim insanlara bile art niyetli olunması hoşuma gitmez. Bu yüzden hem ailem hemde işyerimde biraz sıyrık olarak tanınırım. Her işe burnunu sokan, başını durup dururken belaya sokan bir tipimdir yani. Susayım, Allah cezasını verir demem hemen karşı taarruza geçip haddini bildirmeye çalışırım.
28 yaşındayım...bu yaşıma kadar art niyet sezdiğim insanlarla ilişkimi hep kestim..Ama içinde bulunduğum iş ortamı bana öyle birşey öğretti ki, düşmanın da olsa kimseyle görüşmeyi kesme, nefretini içinde tut kimseye gösterme ne yapacaksan sinsi sinsi yap...Etik mi bence değil ama, inanın hayat böyle davranmayı gerektiriyor çoğu zaman...Siz de o artniyetli insanlara karşı her zaman koruyun kendinizi ama hiç kimseye belli etmeyin...:1closedeyes:
artniyetli insanlardan korkmakta haklısın canım
çünkü yılandan daha tehlikeli olurlar ve genelde de hep masumu oynayıp yandaş toplarlar:jeyyar:
en haklı olduğun konu da bile haksız çıkarsın hiç anlamadan:tomato:
bu yüzden bu tip insanlardan daima uzak duracaksın
dost arkadaş olmak bir yana gördüğün zaman yolunu değiştireceksin
çelik gibi sinirlerin varsa ve de gereksiz yere kendini üzmek istiyorsan o zaman uğraş dur:mymeka:
artniyetli insanlardan korkmakta haklısın canım
çünkü yılandan daha tehlikeli olurlar ve genelde de hep masumu oynayıp yandaş toplarlar:jeyyar:
en haklı olduğun konu da bile haksız çıkarsın hiç anlamadan:tomato:
bu yüzden bu tip insanlardan daima uzak duracaksın
dost arkadaş olmak bir yana gördüğün zaman yolunu değiştireceksin
çelik gibi sinirlerin varsa ve de gereksiz yere kendini üzmek istiyorsan o zaman uğraş dur:mymeka: