M miragem Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2009 21 1 86 İstanbul 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi miragem #1 art tüp bebek dr senai aksoy'a tedavi olan varmı...eğer varsa izlenimlerinizi memnuniyetinizi veya memnuniyetsizliğinizi bildirirmisiniz...
art tüp bebek dr senai aksoy'a tedavi olan varmı...eğer varsa izlenimlerinizi memnuniyetinizi veya memnuniyetsizliğinizi bildirirmisiniz...
M melisesra maşallah benim oğluma Kayıtlı Üye 27 Şubat 2008 13.753 14 206 43 İstanbul 28 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi miragem #2 merhaba canım benım doktorum cengız alatastı ama senai beyde bı kere muayene etmıstı benı ben ılk denememde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu 8.haftada ıhsallah hayırlıs haberler alırsınbenım doktorumda cok ıyıdı
merhaba canım benım doktorum cengız alatastı ama senai beyde bı kere muayene etmıstı benı ben ılk denememde hamıle kaldım ama bebegımın kalbı durdu 8.haftada ıhsallah hayırlıs haberler alırsınbenım doktorumda cok ıyıdı
patlicandolmasi bekliyorum annemm senii.. Kayıtlı Üye 28 Ekim 2012 99 3 46 İstanbul 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi miragem #3 arkadasim 4 sene gecmis ama ben oldum senai bey harika bir doktor