Rabbim ödeme kolaylığı versin gerçekten. Ben de yoruldum. Artık sadece taşınmak bile zor. İnsan küçük de olsa bir kendi evi olsun istiyor.Biz de ev almak istiyoruz. En uygun 2.59 faiz gormustum halkbankta ev kredisi için ama bankayla konusmadim. Gerçekten veriyolar mi bilmiyorum. Bir de eylülde ilk kez ev alacaklara yönelik yeni bir kampanya olacak diyorlar düşük faizle. Gerçekten daraldim artık 3500 tl den 10bine cikti bizim kira da. İlk kirayı bugün yatirdim içim ácidi. Yıllardır çalışıyoruz gelirimiz sizinkinin üstünde ama ev almak için kira takla atmak gerekiyor biktim bu ulkeden
Buna heveslendim ben de açıkçası ama ne zaman böyle bir kolaylık haberi olsa evlede 200-300 bin daha ekliyorlarKızlar kim dedi,ne kadar doğru,sormayın ,ama eylül ekim gibi ilk evim kapsamında 1.07 faizle kredi açıklanacakmış yerel seçimlere yatırım herhalde.
Şartları şurtları sonraki aylar belli olur belki.
Allah ev almak isteyen herkese en güzelinden nasip etsin
Buna heveslendim ben de açıkçası ama ne zaman böyle bir kolaylık haberi olsa evlede 200-300 bin daha ekliyorlar
ya her böyle müjdeden sonra zaten geldiğimiz nokta bu değil mi? yeter müjdelemesinler artık, bizim insanımız kötü, bizim insanımız paragöz, 80 m2 evi 4milyona satmaya çalıştılar insanlara. bu insanlar xxxx değil de ne? 15bin altına normal evde oturmak imkansız, herkes çıldırmış durumda.Kızlar kim dedi,ne kadar doğru,sormayın ,ama eylül ekim gibi ilk evim kapsamında 1.07 faizle kredi açıklanacakmış yerel seçimlere yatırım herhalde.
Şartları şurtları sonraki aylar belli olur belki.
Allah ev almak isteyen herkese en güzelinden nasip etsin
Mayıs ayında bize “koydular” ya.ya her böyle müjdeden sonra zaten geldiğimiz nokta bu değil mi? yeter müjdelemesinler artık, bizim insanımız kötü, bizim insanımız paragöz, 80 m2 evi 4milyona satmaya çalıştılar insanlara. bu insanlar xxxx değil de ne? 15bin altına normal evde oturmak imkansız, herkes çıldırmış durumda.
Size şikayet ya da soru yöneltmedim, yazdığınız üzerinden konuya katkı sağladım o yüzden alıntıladım. okuduğunuzu anlayamıyorsanız oy da vermemeliydiniz belki de.Mayıs ayında bize “koydular” ya.
Lütfen şikayetleriniz ve sorularınızı bana yöneltmeyiniz
Bu yazımdanMayıs ayında bize “koydular” ya.
Bunu mu anladınız cidden?bu kafa da tipler de yeni türedi, siyasi bir sonuç üzerinden size ooooh iyi oldu, oh daha çok zam istiyorum, bize şikayet etmeyin size müstehak vs demeler.
Canım boşver hiç pişman olma. Nasip kısmet. Bekleseydin 1.20 aldığın fiyata alamayacaktın belki.Biz Mart ayinda 1.93 den kullandik 800 bin TL için.
10 yıl vade
Ama bugün Eylül ayında 1.20 oranı duyunca acaba beklese mıydık diye düşünüyorum.
Ben evi kiracılı aldım 1.650 bin
Toplamda masraflarla beraber 1.800 bine mal oldu.
Kiracılı olduğu için uyguna almıştım.
İnsallah gonlunuze gore bi ev aliriniz.Ama gelirinize gore de 10bin kira cok degil aslinda ben istebulde 15bin maasla 10bin kira odeyenler biliyorum.Merhabalar 2017 Haziran'da taşındığımız 1200 kira ile başladığımız evdeyiz. Ocak ayında kira güncellemesi olacak şu anda 3500, ocakta 10 bin olacakmış sanırım. Bursa'dayız. Evler 2-3 arasında değişiyor. Elimizde sadece 800 binlik bir araba var. Aylık gelir şu anda eşimle beraber 53 bin.
Ev almak istiyorum artık. Arabasızlığı da göze aldım. Lakin şu süreçte bankalar kredi vermiyor söylemini duyuyorum. O yüzden son 1 ayda ev alanlardan yorumlar bekliyorum. Ne kadar birikim ne kadar geliriniz var ve evi ne kadara aldınız? Yazarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?