yarın iftar saatinden yarım saat önce komşularınıza verebilirsiniz birer tabak.
Saklama kaplarına katarak buzluna koyabilirsiniz daha sonra ısıtır yersiniz.merhaba hanımlar. bugün eşimin akrabalarına iftar yemeği hazırladım kalabalık bir aileydi az-çok evlerinde yemek yeyişlerine rastladım iştahlı bir ailedir. bende özene bezene kişi sayısında birkaç fazla olmak kaydıyla yemeklerimi hazırladım. ama en sinir olduğum şey kimsenin doğru düzgün birşey yememesiydi. sadece 1 kişi oruç tutuyor hadi onun mide şişti diyelim diğerleri ay ben tokum canım istemiyo diye diye yemekleri tırtıkladılar. ve biryığın yemeğim kaldı. moralim çok bozuk. belki el lezzetimi beğenmediler birşey diyemem ama ne bulsalar yiyecek olan kişilerin bu şekilde davranmasına çok üzüldüm. neyse şimdi bir yığın dolma biber ve karnıyarık kaldı. ben onları bir tencerede buzluğa atsam sonra yenirmi. pişmiş yemek bunlar. eşimle biz 1 haftada ancak bitiriz atmayıda istemem. ne yapayım hanımlar.
Aslında bende bunu söyleyecektim fakat vazgeçmiştim bizde de yemek sofraya konmadan verilir,ertesi güne kalan yemek başkasına verilmez kendi yemediğin birşeyi başkasına vermeyi doğru bulmuyorum.bizde yemek sofraya konulmadan komsuya gidicekse ayrilir. yenmedi diye gondermek cok yakisi degil sanki. yemezseniz tadi degisirse buzlukya falan lütfen sokak hayvanlarina verin. su sicaklarda bir kap suda koymayi unutmayalim toplumsal mesajda olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yemek yendiyse ve kaldiysa onun adi artan yemektir. birgun sonra yenmicekse neden cop olsun ki sokakta bir suru ac hayvan var birileri onlarada bir lokma versin degilmi. ama yenecekse eger buzlukta muhafaza edilebilir. tercih meselesi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
piştiği gün bitmeyen yemek ikinci gün niye artık olsun hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?