Gebeliğe Hazırlık Artı-med kullanan var mı❣️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
108
Kızlar artı-med marka ovulasyon testi aldım içinde 5 adet var.yarın doğurganlık dönemine giriyorum. Ne zaman kullanmaya başlayayımKullananlar bilgisi olanlar yorum yazabilirler mi

Bende geçen ay ondan aldım ve kesinlikle yetmiyor cünkü adetten sonra hergün yapamadım yetmedi. Şimdi 30lu olanlardan aldım netten. Aynı fiyata denk geldi
5 tane yetmiyor dimiezcanede 30lulardan satılıyor mu acaba. Yarın bir paket daha alsam bu testler bittiğinde onlardan kullanmaya devam etsem olurmu farklı markadan

Ben kullandım ama burda bi arkadasin yazısını gördükten sonra basladim o zamanda adetimden 10 filan geçmişti. Bi hafta kadar testi yaptim hep silik cıktı bende gunleri degerlendirdim öylece

Ben kullandım ama burda bi arkadasin yazısını gördükten sonra basladim o zamanda adetimden 10 filan geçmişti. Bi hafta kadar testi yaptim hep silik cıktı bende gunleri degerlendirdim öylece
Peki 5 adet yetti mi canım yoksa iki paket mı aldın, yetmeyecek gibi geldi bana.

Yani adetin 7 gün sürüyorsa adetin bittikten 3 gün sonra başladın yani 10uncu gün yanlışmıyımsilik çıkınca dogurgan olunan dönem oluyor belirgin çizgi de yumurtlama günü oluyor bildigim kadarıyla ikinci çizgi çok belirgin olmalı yumurtlama gününü tutturmak için

Valla canim dediğim gibi arkadaşın adete kala yumurtladigini ve sorasi hamile kaldığını öğrenince benimde o ara 10 gün geçmişti testi yapayim dedim tesadüf oldu ve testlerim hep silik oldu koyu hic olmadı resmino bulayım atayim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…