• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artı Med marka yanlış pozitif olabilir mi

Gizembyrktr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
63
9
86
28
Merhabalar bu testi adet gecikmesinin olduğu gün akşam yaptım hemen pembe çizgi belirdi ama malum artı Med marka hakkında çok sayıda yalancı pozitif şikayeti var bu kadar pembe çıkan bir sonuç yanlış olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250609_234904.webp
    IMG_20250609_234904.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 50
Bugün tekrar days doctor erken gebelik ve artı med yaptım başka marka yokmuş artı Med daha koyulasmis diğeri silik çıktı kan vereceğim

Eklentiler

• IMG_20250610_125346.webp
    IMG_20250610_125346.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 28
Bugün tekrar days doctor erken gebelik ve artı med yaptım başka marka yokmuş artı Med daha koyulasmis diğeri silik çıktı kan vereceğim
İnşallah hamilesinizdir kan kesin çözüm çizgiler çok belirgin sonuçu bize de söylerseniz çok sevinirim hayırlı haberler verin inşallah ✨🌸🙏🙏

Merhabalar bu testi adet gecikmesinin olduğu gün akşam yaptım hemen pembe çizgi belirdi ama malum artı Med marka hakkında çok sayıda yalancı pozitif şikayeti var bu kadar pembe çıkan bir sonuç yanlış olabilir mi
Herkeste yalancı pozitif veren bu Marka ben de yokken hep negatifti ,bence var bu denli pembelik yalancı pozitif çıkarmaz herhal de

Arkadaşlar kan verdim 121 çıkmış yani artı Med bende doğru sonuç verdi hemde daha önceki gebeligimde 170 HCG degeriyle çok daha silik çıkmıştı bunda daha düşük degerle daha belirgin çıktı

Teşekkür ederim hiç beklemiyordum açıkçası çünkü henüz 9 aylık bir bebeğim var ikinciydi şimdi üçüncü olacak hiç hazır değildim böyle bir şeye

Teşekkür ederim hiç beklemiyordum açıkçası çünkü henüz 9 aylık bir bebeğim var ikinciydi şimdi üçüncü olacak hiç hazır değildim böyle bir şeye
Benim artımed daha silikti ve tabii hamile değildim o ay. Sonraki ay hamile kalmıştım ikinci bebeğime. Hangi korunma yöntemiyle korunuyordunuz

Back
X