- 5 Aralık 2018
- 63
- 9
- 86
- 28
- Konu Sahibi Gizembyrktr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşıma pozitif çıkarmıştı ve hamile degildi gidip kan vermisti attığı fotoğrafı da koyuyorum bence siz hemen baska bi marka deneyinBir resim daha ekledim
Çok teşekkür ederim bugün deneyeceğimBenim arkadaşıma pozitif çıkarmıştı ve hamile degildi gidip kan vermisti attığı fotoğrafı da koyuyorum bence siz hemen baska bi marka deneyin
İnşallah hamilesinizdir kan kesin çözüm çizgiler çok belirgin sonuçu bize de söylerseniz çok sevinirim hayırlı haberler verin inşallahBugün tekrar days doctor erken gebelik ve artı med yaptım başka marka yokmuş artı Med daha koyulasmis diğeri silik çıktı kan vereceğim
Herkeste yalancı pozitif veren bu Marka ben de yokken hep negatifti ,bence var bu denli pembelik yalancı pozitif çıkarmaz herhal deMerhabalar bu testi adet gecikmesinin olduğu gün akşam yaptım hemen pembe çizgi belirdi ama malum artı Med marka hakkında çok sayıda yalancı pozitif şikayeti var bu kadar pembe çıkan bir sonuç yanlış olabilir mi
Akşam kan vereceğim ona göre yazarım sonucu dilekleriniz için çok teşekkürİnşallah hamilesinizdir kan kesin çözüm çizgiler çok belirgin sonuçu bize de söylerseniz çok sevinirim hayırlı haberler verin inşallah![]()
Evet duydum maalesef sadece bu kadar net çıkıp negatif gören oldumu diye merak ettim yinede tabiki en kesin sonuç kanArtı med yalancı pozitif ile ünlü maalesef..
Umarım çıkar kan verdiğinizde mutlaka bizimle de paylaşınBugün tekrar days doctor erken gebelik ve artı med yaptım başka marka yokmuş artı Med daha koyulasmis diğeri silik çıktı kan vereceğim
Hayırlı olsun saglıkla kavuşun bebişinizeArkadaşlar kan verdim 121 çıkmış yani artı Med bende doğru sonuç verdi hemde daha önceki gebeligimde 170 HCG degeriyle çok daha silik çıkmıştı bunda daha düşük degerle daha belirgin çıktı
Benim artımed daha silikti ve tabii hamile değildim o ay. Sonraki ay hamile kalmıştım ikinci bebeğime. Hangi korunma yöntemiyle korunuyordunuzTeşekkür ederim hiç beklemiyordum açıkçası çünkü henüz 9 aylık bir bebeğim var ikinciydi şimdi üçüncü olacak hiç hazır değildim böyle bir şeye