artı med yalancı mı?

tuc1223

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
34
5
1
24
kızlar merhaba ,
dün gene bi mesaj yazmıştım inanılmaz kasık agrısı vs cekiyorum diye dayanamayıp bgün test yaptım ama artı med le adetime 10 gün var erken cıkması normalde 1 tane düşüğüm oldu ondada erken öğrenmiştim korkuyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-07-15 at 08.23.17.webp
    WhatsApp Image 2025-07-15 at 08.23.17.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
kızlar merhaba ,
dün gene bi mesaj yazmıştım inanılmaz kasık agrısı vs cekiyorum diye dayanamayıp bgün test yaptım ama artı med le adetime 10 gün var erken cıkması normalde 1 tane düşüğüm oldu ondada erken öğrenmiştim korkuyorum
Artımed yalancı pozitif veriyor ben yaşadım kanda sonuç daha net olur

Canım 10 gün kala çıkarması zor zaten kötü bi test yalanci pozitif vermiştir . Adet zamanın gelince yaparsan daha sağlıklı olur birde güvenilir bi marka ile

başka bilgisi olan yok mu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
10 gün varken çizgi çıkması pek mümkün değil erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar sonuç veriyor
ama

ama silikte olsa bir çizgi var
Artmed yalancı pozitif ile meşhur olan bir test ismi çıktı yani en güvenilir testlerden yap bakalım awox, laboquick, peridictor erarly

9 Gün bekleyip hatta üstüne bi kaç günde geçtikten sonra yapıcam testi tabi hastalığım geçerse şayet olursam yapmam zaten

kızlar adetime 5 gün var ve peçeteye sildikçe gelen kahve ve pembemsi bi leke var

Kızlar bu da benim ovülasyon testim sizce pik oldu mu yoksa olacak mı ben anlayamadım pek

Eklentiler

• IMG_8634.webp
    IMG_8634.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 8
Back
X