Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım mesela bebeğe bakıp geç döllenme olmuş olanlar çok sata göre 8 hflık ama bebek gerçekte 6 hflık yani tam adete yakın yumurtlamış oluyo kişiler yumurtalar bizim hesaplara pek uymuyokızlar dün gittim doktora hesaplarıma göre 32 günlük döngümde ayın 21 i yumurtlama günüm, ama vajinal ultrasonra baktırdım yumurta 18 mm olmuş bile dün. bugün yarın çatlar dedi, dedim benim hesabıma göre var daha. bu işler öyle senin hesabınla olmuyor, herkese göre değişir dedi. yani emin olmak istiyosanız adetin bitiminden itibaren diğer adete kadar gün aşırı denemeniz lazım ki hiç kaçırma riskiniz olmasın, yada vajinal ultrasonla yumurta takibi yaptırım. bu programlara çok güvenmeyin yani.
evet doktorlarda bebeğin haftasını adet gününden hesaplıyolar, bizim hesabımızdan 2 hafta önde oluyo genelde. çok hesap kitap yapmamalı bence gün aşırı denemeli :))evet canım mesela bebeğe bakıp geç döllenme olmuş olanlar çok sata göre 8 hflık ama bebek gerçekte 6 hflık yani tam adete yakın yumurtlamış oluyo kişiler yumurtalar bizim hesaplara pek uymuyo
e ozaman ne ara yapacağız ki biz bu işi :)ben 28 gunde bi adet oluyorum yumurta takibi yaptilar tam 13. gun catladi yumurtam... gun asiri iliskide spermleri azaltiyolar kizlar haberiniz olsun bizzat yasadim ve gordum
Anladım canım, ama o tarihler düzenli adet görenler için, düzensizse eğer kaçırmamak için mecbur gün aşırı deneyecekoyle ama esinizin tam sperm durumunj bilmiyosunjz eger azsa sansi dusuruyosunuz bnde oyle deniyorduk hem istek azaliyo gin asiri gorev gbi yani hemde wsimin sperm sayisi azmis zaten biz temelli azaltiyomusuk gun asiri deneyerek. . ama smdi keci boynuzu kuru cok yukseltti doktorda adetin basladgi gunden say 10. gun 13. gun 15. gun iliski yasayin dedi
13. gun mu çatladı bende 28 günde bır oluyorum off cok karısık yaa bır de malesef biz oyle her gun ılıskıye de gıremıyoruz eşim sürekli seyahat halınde nasıl olacak bılmıyorumben 28 gunde bi adet oluyorum yumurta takibi yaptilar tam 13. gun catladi yumurtam... gun asiri iliskide spermleri azaltiyolar kizlar haberiniz olsun bizzat yasadim ve gordum