Artık 3 kişi olmalıyız

derinsu07

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
33
7
38
Kızlar merhaba benim adetim 4 Mart da başladı ve eşim ile 13-14-15 mart da birlikte olduk sizce tutmuş olabilir mı çok heyecanlıyım ve meraktan ölecem. Ne zaman test yapmalı belirtiler kendini ne zaman gösterir cevaplarınız sabırsızlıkla beklemekteyim

28 günde bir adet oluyorsan sanki tam yumurtla döneminden önce ilişkiyi bırakmışsınız gibi görünüyor canım.

bak 28 gunde bir adet oluyorsan adetin basladigi gunden say 10. gun 13. gun ve 15. gun iliskiye grin bna doktorum soyledi canim... ilk ay oldgu icin bukadar heycan yapmissin ama herlesin belirtiai farkli vensw hwp belirti arayip kendimdw buluyor umutlaniyordum ama 7 aydir olmuyor eaim sperm sayisi dusukmus smdi normale dondu canim ben de bu ay umutla bekliyorum sol kasigimda acayip agri var hayirdir insallah :))

ayrica benimde adetim 3 martta baslamisti ayni tarihi bekliyoruz canim öğrenmek icin 12 gun kaldi :))

test için dayanamayıp yumurtlamadan sonra 7. günden beri idrar testi yapıyorum ama testlerin hepsi henüz negatif. bende bu ay çok umutluyum ya test için çok erken davrandığım için çıkmıyor ki bat yarın artık heyecandan ölcem =) sanırım test için en güzeli adet gecikmesini beklemek olur biliyorum beklemek çok zor ama üzülmemek için beklemekte fayda var.

kızlar dün gittim doktora hesaplarıma göre 32 günlük döngümde ayın 21 i yumurtlama günüm, ama vajinal ultrasonra baktırdım yumurta 18 mm olmuş bile dün. bugün yarın çatlar dedi, dedim benim hesabıma göre var daha. bu işler öyle senin hesabınla olmuyor, herkese göre değişir dedi. yani emin olmak istiyosanız adetin bitiminden itibaren diğer adete kadar gün aşırı denemeniz lazım ki hiç kaçırma riskiniz olmasın, yada vajinal ultrasonla yumurta takibi yaptırım. bu programlara çok güvenmeyin yani.

kızlar dün gittim doktora hesaplarıma göre 32 günlük döngümde ayın 21 i yumurtlama günüm, ama vajinal ultrasonra baktırdım yumurta 18 mm olmuş bile dün. bugün yarın çatlar dedi, dedim benim hesabıma göre var daha. bu işler öyle senin hesabınla olmuyor, herkese göre değişir dedi. yani emin olmak istiyosanız adetin bitiminden itibaren diğer adete kadar gün aşırı denemeniz lazım ki hiç kaçırma riskiniz olmasın, yada vajinal ultrasonla yumurta takibi yaptırım. bu programlara çok güvenmeyin yani.
evet canım mesela bebeğe bakıp geç döllenme olmuş olanlar çok sata göre 8 hflık ama bebek gerçekte 6 hflık yani tam adete yakın yumurtlamış oluyo kişiler yumurtalar bizim hesaplara pek uymuyo

evet canım mesela bebeğe bakıp geç döllenme olmuş olanlar çok sata göre 8 hflık ama bebek gerçekte 6 hflık yani tam adete yakın yumurtlamış oluyo kişiler yumurtalar bizim hesaplara pek uymuyo
evet doktorlarda bebeğin haftasını adet gününden hesaplıyolar, bizim hesabımızdan 2 hafta önde oluyo genelde. çok hesap kitap yapmamalı bence gün aşırı denemeli :))

ben 28 gunde bi adet oluyorum yumurta takibi yaptilar tam 13. gun catladi yumurtam... gun asiri iliskide spermleri azaltiyolar kizlar haberiniz olsun bizzat yasadim ve gordum

ben yumurtlamayı kaçırmamak için adetten hemen sonra başlamalı, gün aşırı devam etmeli diye biliyorum

oyle ama esinizin tam sperm durumunj bilmiyosunjz eger azsa sansi dusuruyosunuz bnde oyle deniyorduk hem istek azaliyo gin asiri gorev gbi yani hemde wsimin sperm sayisi azmis zaten biz temelli azaltiyomusuk gun asiri deneyerek. . ama smdi keci boynuzu kuru cok yukseltti doktorda adetin basladgi gunden say 10. gun 13. gun 15. gun iliski yasayin dedi

oyle ama esinizin tam sperm durumunj bilmiyosunjz eger azsa sansi dusuruyosunuz bnde oyle deniyorduk hem istek azaliyo gin asiri gorev gbi yani hemde wsimin sperm sayisi azmis zaten biz temelli azaltiyomusuk gun asiri deneyerek. . ama smdi keci boynuzu kuru cok yukseltti doktorda adetin basladgi gunden say 10. gun 13. gun 15. gun iliski yasayin dedi
Anladım canım, ama o tarihler düzenli adet görenler için, düzensizse eğer kaçırmamak için mecbur gün aşırı deneyecek :KK43:

evet cnm oyle ama kizlar esinize keci boynuzu kuru icirin hem önlem almis olurnuz cok cok cok faydali inanin

esimin spermi 30 milyondan 150 milyina ckti 15 gunde hemde hareketlilik 2 kat artti

kürü nasıl hazırladın canım bilgi verirmisin, eşimde bildiğimiz bi sorun yok ama zararı olmaz herhalde

hyr yan etkisi yok cnm. 6 7 adet keciboynuzunu yarim litre kaynayan suya attim 5 dakika kaynatip agzi kapali 20 dakika demlendirdim. her aksam gece yatarken icti esim cnm.

kızlar ilişkiden kaç gun sonra belirtiler gösteriyor kı acaba kendını bır de bugun bir daha deneyecez bakalım off cok heyecanlıyım ben yaa test alıp bakmak ıstıyorum ama hıc belırtı yok :KK43: merak tan da çatlayacam artık. Böyle bu şekilde umutlanıp hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum çünkü sonrasın da cok kafaya takıyor ve üzülüyorum yaa Allahım bir an önce nasip etsin inşallah hepimize

ben 28 gunde bi adet oluyorum yumurta takibi yaptilar tam 13. gun catladi yumurtam... gun asiri iliskide spermleri azaltiyolar kizlar haberiniz olsun bizzat yasadim ve gordum
13. gun mu çatladı bende 28 günde bır oluyorum off cok karısık yaa bır de malesef biz oyle her gun ılıskıye de gıremıyoruz eşim sürekli seyahat halınde nasıl olacak bılmıyorum :KK43:

X