Artık 657'liyim :)

Kubranurca_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
105
84
38
Senelerdir çok uğraştım çok didindim sonunda oldu...
adliye sınavlarina girerken bile umudum yoktu her zamanki gibi girip bitsin diye düşünüyordum ama bu sefer oldu bu sefer kazandım artık 657"ye tabii biriyim...
24 gün sonra olacak olan düğünümün en güzel hediyesi bu oldu sanırım :)

Cok cok tebrik ederim.bende 3senedir cok calistim didindim ama klavye sinavindaki heyecan herseyi mahvetti.86 da kaldim.senin adina gercekten cok sevindim.hayirli olsun.darisi seneye benim basima..

adliye sınavlarina girerken bile umudum yoktu her zamanki gibi girip bitsin diye düşünüyordum ama bu sefer oldu bu sefer kazandım artık 657"ye tabii biriyim...
adliyede çalışmak için nasıl özellikler şartlar gerekli acaba?

adliyede çalışmak için nasıl özellikler şartlar gerekli acaba?

Başvurmak için bir kaç tane şartlar vardı bunlar ( aklımda kalanlar )
1. Kpss (en az 70 puan )
2. Diploma
3. Bilgisayar sertifikası ( mezun olduğun okuldan bilgisayar dersi aldığına dair belge de geçerli )

Gerisi resim nüfus cüzdanı fotokopisi vs..

Sonra çift aşamalı sınav ilkinde 90 kelime yazmak 3 dakikada onu geçince de mülakat...

Sonrası mutluluk veya hüzün...

Ben 2 kere hüznü yaşadım bu kez mutluluk...

Tebrikler hayırlı olsun artık profil resminizi de aydınlatın yahu şöyle bir :)
kapı kapıyı açsın güzel günleriniz gelsin inşallah..:)

Tebrikler hayırlı olsun artık profil resminizi de aydınlatın yahu şöyle bir :)
kapı kapıyı açsın güzel günleriniz gelsin inşallah..:)

Teşekkür ederim en kısa zamanda değişiyorum profil resmimi artık güzel günler bekliyor beni :))

mülakat ta çok saçma zor sorular soruyolarmış diye duydum, doğrumudur? tebrik ederim buarada :)

Teşekkür ederim 5 soru sordular bana ilkini hiç cevaplayamadım ne olduğu konusunda fikrim bile yoktu adam bana zaten kimse cevaplayamadı önemli değil dedi burdan anla nasıl bir komisyon geçirdiğimizi... geri kalanları cevaplamam hemde hiç düşünmeden cevaplamam büyük bir fayda sağladı bana çok şükür oldu bu sefer...

X