Artık ağlamak istemiyorum 😣

Teşekkür ederim mesajın içimi çok rahatlatti abla kendimi bı iyi hissettim. Yarın randevu aldım gitcem inşallah

Öncelikle geçmiş olsun ve İnşAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. eğer planlı bir şekilde gebelik düşünüyorsanız güvendiğiniz bir kadın doğum uzmanına başvurarak gebeliğinizi engelleyecek bir sağlık sorunu olup olmadığını araştırmasını isteyebilirsiniz. Bu basit bir hormon testi ve rahim filmi ile mümkün. Ayrıca bu süreçte en önemli şey stres yapmamanız bence. ve çok hamilelik odaklı yaşamayın hayatınıza normal bir şekilde devam edin. Çünkü sürekli hamileliği düşünmek, beklemek başlı başına stres ve en büyük engel oluyor. Onun dışında folik asit takviyesine başlayın. Zaten gebelikten en geç 3 ay önce başlamanız öneriliyor. ayrıca kan değerlerinize baktırın. Kansızlık da engelleyebiliyor ve dengeli beslenmeye çalışın.

Ne yazikki kansizim ve beslenme düzenim hiç yok. Bunlara dikkat ederim. Bugün doktora gittim bir sonraki adetimde hormon testi yapacağını söyledi bugün adetim kesildiği icin artık bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…