Artık aglamayacağım

Hersey nasip kısmet yazılanın ötesine gücümüz yetmez zorlamamak lazım Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin kuzenine de geçmiş olsun

Merak ettigim su:

Hic bir test anne karnindaki bebek icin %100 kesin sonuc vermez. Doktorlar bu teshisi nasil koymus? Neymis adi bu hastaligin mesela?

Merak ettigim su:

Hic bir test anne karnindaki bebek icin %100 kesin sonuc vermez. Doktorlar bu teshisi nasil koymus? Neymis adi bu hastaligin mesela?
Üçlü tarama testi dedi. Beyin omuriliginde bi aciklik mi bir egrilik mi ne varmis. Onun belli bi seviyesi varmis eger cok üstündeyse önü alinamiyormus eger altındaysa duzelme sansi olabliyomus ama bu cok cok ustundeymis. O aciklik da butun uzuvlarin yetisini etkiliyormus tutmaz ediyormus. Milyonda iki kiside gorunuyormus. Boyle bi duruma sahip olanlarin cogu cocugu aldirmis aldirmayanlarin yogun bakimda yasiyormus. Kuzenim her ayrintiyi sormus. Tek doktorla kalmadi, gittigi her doktor boyle demis. Cigeri yaniyor ne yapcağını bilmiyor adını soramadim kendini arayamadim bile annesiyle konustum annesi de agliyordu

Her işte bir hayır vardır burdan kaç kişinin okumasına vesile oldun kendimize gelmişizdir umarım... Rabbim kmseye acı şeyler yaşatmasın

Allh yardimcisi olsun. Ama acikcasi ben hala yanilma payi oldugunu dusunuyorum. Sadece tarama testi bahsettiginiz uclu test. Bir cok bilgiyi veriyor olabilir evet ama asla %100 degildir...

İnsallah rabbim bu zor sinavi hayirlisiyla atlatmayi nasip eder ona

Canım çook geçmiş olsun Allahım sabırlar versin kuzenine çok zor bir durum ama yinede Allah tan ümit krsilmez Rabbim inşallah bir mucize olur da hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder bize de çok güzl ders oldu olsun da olsun die dua ediyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş Rabbim en iyisini bilir

InsaALLAH canim inan tam.kapsamli bilgi edinemedim cunku cok fenaydi yani insan soramiyor herseyi İNSAALLAH ALLAHim yardimcisi olur hepsinin

Amin insaALLAH canim benim ALLAH razi olsun ALLAHim hepimize hakkimizda hayirlisini hayirli zamanda versin

Her işte bir hayır vardır burdan kaç kişinin okumasına vesile oldun kendimize gelmişizdir umarım... Rabbim kmseye acı şeyler yaşatmasın
Amin canim benim amin bu olay beni okadar cok etkiledi ki. Ne kadar kendini bilmez sekilde her ay uzuluyormusum. Olmadi olmadi diye. Ama anladim ki bisey olmuyorsa muhakkak bi sebebi var iste. ALLAH hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…