Amin insaALLAH canim benim amin insaALLAHTabi kuzum etmem mi Allah acil şifalar versin inşallah kuzeninin ne kadar çok sevdiğini görür rabbim bir mucize yaratır
Üçlü tarama testi dedi. Beyin omuriliginde bi aciklik mi bir egrilik mi ne varmis. Onun belli bi seviyesi varmis eger cok üstündeyse önü alinamiyormus eger altındaysa duzelme sansi olabliyomus ama bu cok cok ustundeymis. O aciklik da butun uzuvlarin yetisini etkiliyormus tutmaz ediyormus. Milyonda iki kiside gorunuyormus. Boyle bi duruma sahip olanlarin cogu cocugu aldirmis aldirmayanlarin yogun bakimda yasiyormus. Kuzenim her ayrintiyi sormus. Tek doktorla kalmadi, gittigi her doktor boyle demis. Cigeri yaniyor ne yapcağını bilmiyor adını soramadim kendini arayamadim bile annesiyle konustum annesi de agliyorduMerak ettigim su:
Hic bir test anne karnindaki bebek icin %100 kesin sonuc vermez. Doktorlar bu teshisi nasil koymus? Neymis adi bu hastaligin mesela?
Amin İNSAALLAH canim benimHersey nasip kısmet yazılanın ötesine gücümüz yetmez zorlamamak lazım Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin kuzenine de geçmiş olsun
Her işte bir hayır vardır burdan kaç kişinin okumasına vesile oldun kendimize gelmişizdir umarım... Rabbim kmseye acı şeyler yaşatmasınAynen canim benim dua ediyoruz istiyoruz ama eksik ediyoruz eksik istiyoruz. Hic hayirlisini isteyip ya da Rabbime birakmiyoruz. Versin de versin diyoruz. Ugraisyoruz cabaliyoruz ayaklari dikyoruz kurler yapiyoruz kesin olur bu ay soyle boyle diyoruz ama bilmiyoruz ki olmasi gerekiyor mu zamani mi diye hic dusunmuyoruz. Ama bugunki aldigim ders bana yetti. Ben artik Rabbimin takdirine birakiyorum. O ne zaman istiyisa ozaman hayirli bi sekilde olsun..
Üçlü tarama testi dedi. Beyin omuriliginde bi aciklik mi bir egrilik mi ne varmis. Onun belli bi seviyesi varmis eger cok üstündeyse önü alinamiyormus eger altındaysa duzelme sansi olabliyomus ama bu cok cok ustundeymis. O aciklik da butun uzuvlarin yetisini etkiliyormus tutmaz ediyormus. Milyonda iki kiside gorunuyormus. Boyle bi duruma sahip olanlarin cogu cocugu aldirmis aldirmayanlarin yogun bakimda yasiyormus. Kuzenim her ayrintiyi sormus. Tek doktorla kalmadi, gittigi her doktor boyle demis. Cigeri yaniyor ne yapcağını bilmiyor adını soramadim kendini arayamadim bile annesiyle konustum annesi de agliyordu
InsaALLAH canim inan tam.kapsamli bilgi edinemedim cunku cok fenaydi yani insan soramiyor herseyiAllh yardimcisi olsun. Ama acikcasi ben hala yanilma payi oldugunu dusunuyorum. Sadece tarama testi bahsettiginiz uclu test. Bir cok bilgiyi veriyor olabilir evet ama asla %100 degildir...
İnsallah rabbim bu zor sinavi hayirlisiyla atlatmayi nasip eder ona
Amin insaALLAH canim benim ALLAH razi olsun ALLAHim hepimize hakkimizda hayirlisini hayirli zamanda versinCanım çook geçmiş olsun Allahım sabırlar versin kuzenine çok zor bir durum ama yinede Allah tan ümit krsilmez Rabbim inşallah bir mucize olur da hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder bize de çok güzl ders oldu olsun da olsun die dua ediyoruz Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş Rabbim en iyisini bilir
Amin canim benim amin bu olay beni okadar cok etkiledi ki. Ne kadar kendini bilmez sekilde her ay uzuluyormusum. Olmadi olmadi diye. Ama anladim ki bisey olmuyorsa muhakkak bi sebebi var iste. ALLAH hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar versin insaALLAHHer işte bir hayır vardır burdan kaç kişinin okumasına vesile oldun kendimize gelmişizdir umarım... Rabbim kmseye acı şeyler yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?