- Konu Sahibi luzysombra
eve geç gelmeler , telefonuna bazen ulaşılamaması, ayrı odada uyuyakalması, neredeyse hiç cinsellik yaşatmaması, maddi manevi birçok sorumluluğunu ihmal etmesi, durup duruken sinir öfke nöbetleri, tahammülsüzlük ve eleştirel tavırlar, sürekli yalan söylediği hissine kapılmalarım ,sık sık silinen internet geçmişleri ve sonunda facebookta biriyle yazıştığını farketmem sonucu bu kanıya vardım. üstelik eşim de facebookta kendini suçlu hissedercesine yazılar paylaşmaya başladı ki bu beni dahada rahatsız ediyor. bir de yavrum var o bunu hiç haketmiyor (babasız geçirdiği saatleri ve acımı ona hissettirmemeye çalışsam da o anlıyodur).
tek sorun henüz somut bir delil bulamamam.
ama hissediyorum başka bir kadının varlığını.
evet doğumdan sonra toparlanmam uzun sürdü ama yine de onu hiç reddetmedim , ne öncesinde ne sonrasında.
ve bu iğrenç duyguyu yaşadığım için bırakın eşimi ve o kadını , kendi düştüğüm durumdan utanıyorum.
şimdi sıkı takibe aldım.
telefon fatura dökümüne ulaşmaya çalışıyorum ve casus program yükleyeceğim.
peki ya sonra?
herşeyi suratına haykırıcağım evet ve sonraaa???
ne yapacağım?
boşanmak çözüm mü? ki kendisi bunu asla istemez (
ailelere aktarsam?
ne yapmam gerek ne olur akıl verin
((
tek sorun henüz somut bir delil bulamamam.
ama hissediyorum başka bir kadının varlığını.
evet doğumdan sonra toparlanmam uzun sürdü ama yine de onu hiç reddetmedim , ne öncesinde ne sonrasında.
ve bu iğrenç duyguyu yaşadığım için bırakın eşimi ve o kadını , kendi düştüğüm durumdan utanıyorum.
şimdi sıkı takibe aldım.
telefon fatura dökümüne ulaşmaya çalışıyorum ve casus program yükleyeceğim.
peki ya sonra?
herşeyi suratına haykırıcağım evet ve sonraaa???
ne yapacağım?
boşanmak çözüm mü? ki kendisi bunu asla istemez (
ailelere aktarsam?
ne yapmam gerek ne olur akıl verin