Artik anlayamiyorum. ne yapmaya calisiyor

halimeeeeeeeeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
22
4
86
26
6 aylik bi iliskim vardi tam 1 ay önce bitti sorumsuz olduğumu söyledi evet biraz o gun sorumsuzluk yaptim neyse bitti iste ama 1 aydir her gun bahane edip bi mesaj atiyo sosyal medya uzerinden surekli bize dair seyler paylasiyo eskiden söyledigim güzel bi sözü mesala bi yerde gördüğünde de hemen mesaj atar eve git gec oldu yok oraya gitme onu giyme bunu yapma gibi halen daha kiskaniyo kisitliyo. Ve 2. Ayrilisimz 1. De 9 gun Sonra aradi ama hic konusmamistik onda 9 gun dayana bildik simdi ise hergun konusuyoruz neredeyse sizce yeniden olurmuyuz

Canım zaten ayrılmamışsınız ki. Sözde ayrılalım demiş olabilirsiniz ama her gün konuşuyor olmanız sana karışması falan... bunlar onun hala hayatında olduğunu gösterir. Yani seni istiyor bu adam kısaca

• Ama niye demiyo tamm özür dilerim olmuyo ve ya yapamadim gibi inanin gece kendime bittigini anlatamiyorum bi türlü hic bir fotografimi silmemis daha paylastiklarimi ss almis niye eziyot ediyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…