- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi babybabycat
-
oyalancak birşey çalışıyorum zaten:)) ama eve gıdınce aklıma gelıyor senın varmı cocuk
inşallah cnm olur hepımızın:)belırtıler ne zaman baslar ılışkı sonrası
Ben doktora muayene olmaya gittigimde yataga cocuk kafasiyla girersen 10sene sonra yine burda olursun dedi.yani kafaya takmamak lazim.gercekten de dogruhayır calısmalara başlayalı 1 hafta oldu 2 kere yaptık daha:) adetime 18 gün var beklemek zor gelıyo tutarmı bılmıyorum ılk denemeler mıllet ustune bıle boşalsa hamıle kalıyor ama ıcımde de hep kotu hısler( olumsuz düşünüyorum ben hep ya
Herseyin hayirlisi.cnm.uzme.kendinicanm ben hiç belirti hatırlamıyorum acıkcası
o dönem tasınma durumları falan vardı
tadilatlar yapıldı tasındık falan yerlestık
sonra adet olmadıgımı farkettim üstünden 15 gün kadar geçmişti üstelik
dra gittim hamileydim
meleğim olsaydı suanda daha bi kaç günlük olucaktı kucagımda diyecek bişey yok napalım Allahm nasip etmedi
Evet dogruda elde degilBen doktora muayene olmaya gittigimde yataga cocuk kafasiyla girersen 10sene sonra yine burda olursun dedi.yani kafaya takmamak lazim.gercekten de dogru
Biraz sans isi.bu ay sadece yumurtlama gunumde iliski oldu.ne oncesi ne sonrasi yok:) tek 1 gunle hamile kaldimEvet dogruda elde degil
Biraz sans isi.bu ay sadece yumurtlama gunumde iliski oldu.ne oncesi ne sonrasi yok:) tek 1 gunle hamile kaldim
daha gitmedim biraz daha gecsin mi acaba diye dusunuyorum yok keseydi bebekti insani sikintiya sokuyolardra gittin mi canm sen
offf yaaa bende tek seferde kalsam keske:)) nasıl basarıyorsunuz ya:)dra gittin mi canm sen
hayırlı olsun canım öncellıkle Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)daha gitmedim biraz daha gecsin mi acaba diye dusunuyorum yok keseydi bebekti insani sikintiya sokuyolar
Cok tesekkur ederim darisi olmayanlarin basina :))hayırlı olsun canım öncellıkle Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)
belirtilerin nelerdi acaba ?
pekı adetınden ne kadar once bırlıktelık yasadın yanı ne zamanda belırtılerın basladıCok tesekkur ederim darisi olmayanlarin basina :))
cok bi belirtim olmadi aslinda
adetten 2 gun once egildigim zaman sol kasigimda batmalar vardi adet olucagim gun gecti
onun yerini adet sancilari gibi sancilar aldi sadece oturdugumda ama ayakta hic agrim olmadi
sol meme ucum dokunulmicak kadar aciyor
Memedeki kahverengi kisim buyudu sadece sol taraftaki
Birden gelen asiri terleme
Bacak agrisi ve tururken bacakta titreme :)
bunlarin hepsi 1hafta iccinde oldu adet belirtilerine cok yakin oldugu icin ayirt edemedim
kesın hamılesın ya:)belırtılerde oda varGunaydin...akintiyla birlikte acik pembemsi pudra rengide neyin nesi yaa sadece silince belli oluyo off
Valla canm 4 haftadan sonra bende o belirtiler olmaya baslamistimesela bızım ılk denememız 4 gün once oldu ama bnm yanlarım ve belım ağrıyor bu kadar erken belırtı olmaz demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?