- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi babybabycat
-
- #1.421
Canım strestendır korkmaBiraz içim rahatladı.bugun dr sonuca iyi dedi salı günü tekrar gel kese oluşup oluşmadığına bakıcaz dedi.sitresten mi bilemedim gögüs ağrılarım azaldı korkuyorum
Bilmemki ben hic hamile kalmadigim icin ben de duyduklarimi söylüyorumDegerı notmal canım ikiz gebelik normalde bınlerde falan çıkardı benımde 375 çıkmıştı ılk yaptırdığım da ikiz gebelık bunun 3 katı falan cıkardı
Allah razı olsun canım çok sağol benim bi kürtajım oldu bebeüin kalp atışlarını duyamadık 9 ay önce aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumCanım strestendır korkma
Bende miyom var..ayrica kum gibi rahimlikta bir sürü miyomlar varmis..dokror bu sekilde hamile kalamazsim dedi kalsan bile düşük olur dedi..dedigi gibi oldu hamile olamadim.her ay yumurtlama zamani ara kanamalar oluyordu. ayrica kist de vardi..ben iki ayselam kızlar bende anne olmak ıstıyorum Rabbimin iznıyle.pkoyumilaçsız adet goremıyorum mınık mınık bı suru kıstım war.benım gıbı olan we hamıle kalanlar war mıııııı???
Bende miyom var..ayrica kum gibi rahimlikta bir sürü miyomlar varmis..dokror bu sekilde hamile kalamazsim dedi kalsan bile düşük olur dedi..dedigi gibi oldu hamile olamadim.her ay yumurtlama zamani ara kanamalar oluyordu. ayrica kist de vardi..ben iki ay
boyunca surekli bitki caylari ictim..sogan kaynatip ictim..maydanoz kuru.brokoli kuru.sogan kabugu kuru. Ebegomeci otu kuru..hergun degisik dedisik uyguladim..suan sadece bir tane miyom
var..simdi artik olan miyom sorun degil dedi..ama şimdi de esimin sperm değerleri cok düşük. .yani yine hamile olamadim
Inşallah teşekkür. Bitkisel kürler cok faydaline guzel cnm bak bır suru mıyomun gtmıs.onuda ılacla duzeltırsınız cnm ıns.bende suan reglım.btsın 2gun sora sogan kurune bslıcam ıns
3 gün bekle olmazsan kan testi yaptirKızlar En son adetime 7 gün kala test yaptırdım negatif çıkmıştı bu gün adet günüm ağrım var biraz ama adet olmadım olurum dimi sizce ben artık anne olmak istiyorum
Üzülme. .sabret. .bende heray kirmizilari görünce pskolojim bozuluyor kahroluyorum..ama elden birşey gelmiyor.hersey Allahın elindeAdet oldum arkadaşlar çok üzüldüm .ovulasyon testi aldım şimdi ne zaman kullanmaya basliyim ya neden olmadım hamile çok moralim bozuldu
Ikı cızgı bırden belırgın olunca ovulasyon gunün oldugunu gosterır canım ovulasyon gunü dışında sadece bur cızgı belırgın olur ıkısının koyulasmasu lazımKızlar adetimin 6 .günü ovulasyon testi yaptım ikinci si silik çıktı ne demek oluyo ikinci çizgi çok az belli dikkatli bakınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?