artık anne olmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi askperisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

askperisi

Ziyaretçi
kızlar ben artık anne olmak istiyorum 5 aydır bitmeyen umutlarla her ay bekliyorum ama olmuyor iste olmuyor biliyorum cok erken belki daha 21 yasındayım ama ben anne olmak istiyorumsenağlama

Canım senin 5 aydır olmuyo, benimse 2 yıldır.
Allahım ol deyince olur.
Kimisinin ilk denemesinde oluyo.
Doktora gittiniz mi, sende veya eşinde bi sorun var mı?

biz de yaklaşık 9 aydır korunmuyoruz. henüz ben de hamile kalamadım. 1 seneye kadar normal zaten. hatta 1 sene korunmadığın halde hamile kalma ihtimalin %75 miş.. dolayısı ile üzülme... yumurtlama dönemlerine özen göster... ama "ille de hamile kalacağım" stresiyle ilişkiye girme. bunun olumsuz etkilediğini okudum. ben bu ay reglim bittikten sonra doktora gideceğim.. mutlaka bilgi alacağım...buraya yazarım... ama canını sıkma. biz de bu ay 3-4 gun geciktiğim için hamile olduğumu sandık ve umutlandık. ama olmadı.. hayırlısı... herşey kısmet.. bunu unutma sakın..

canım inşallah çabucak kavuşursun bebeğineee inşallah bizde..

bende 21 yaşındayım ve 8 aydır bekliyorum ger ay regl oldugumu gordugmde muthiş uzuluyorum eşime belli etmemeye calışıyorum cunki o uzuldugu biliyo we beni teselli ediyo 2 kez dok gittm we en az 1 yıl sabretmemi hem yaşımın hem de ewliligm icin erken oldugunu soyledi simdi rabbime sıgındım bekliyorum ama etraftan gelen bebek yokmu sozlerinden icim ezliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

bende istiyorum 22 yaşındayım 2yıldır bekliyorum meleğimi kuzumu haydi meleğim gel aneye haydi teyzem gelin annelerinize hem burda daha güzel melekler sizi beklio meleğim gel emi kim anne olmak istemezki

ah kızlar bende çok istiyorum 7 ay oldu ama yok heleki eşim arkadaşlarımızın çocuklarını kucağına alıp sevdiğinde çok kötü oluyorum bir an önce ona kendi bebişini vermek istiyorum ama stres yapmamamız gerekiyo hanımlar en büyük düşman stres

bende sizlerdenim ya. benim de 8 aydır olmuyor her ay umutlanıyorum ama olmuyor işte.ve umutlanmamın en büyük sebebi adetim her zaman geç geliyor..ve kendimi gebiş sanıyorumsenağlama bu ay yine öyle adetim 4 gün geçti hala olmadı ve benim bi yanımda umut ışığı var.. ama bi yandanda olacağim biliyorum.. çok berbat bi duygu ya...bu ayda ağlamak istemiyorum.RABBİM İSTEYEN HERKEZE VERSİN İNŞAALLAH....HERŞEYDE VAR Bİ HAYIR..STRES ÇARE DEĞİL MALESEF...DULALARIMDASINIZ HEPİNİZ ARKADAŞLAR

ah arkadaşlar hepimiz anne olmak istiyoruz ama herşeyin zamanı var bende 8 yıldır bekliyorum hemde 3 düşük yaşamış biri olarak herşeyde vardır bi hayır RABBİM hepimizin gönlünün muradını versin inşallah

Allahım tez zamanda tum ısteyenleri evlat sahıbı etsın ınsallah.. :teselli:

ahhhhhhhhhh bende 4 yıldır uğraşıyorum tedaviye ara vermeden 4yıldır tedavi görüyorum inşallah bizde anne oluruz

canım benim inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğiğne bende 2.5 senedir uğraşıyorum rabbim hepimizin yüzüne gülsün:emir_bebek:

kızlar bende varım bende 3 senedir bebişimi bekliyorum doktora gittik bende ve eşimde bir sorun yokmuş tedavi gördüm ama yinede olmadı allahım tez zaman da bebişlerimize kovuşuruz.

bende anne olmak istiyorum ama hala olamadım 4aydır deniyoruz 2ay korundum bilsem olmıcanı korunmazdım.hayılrısı tabi ama çok sitiyorum .kalkmıyorum bekliyorum ama geri içimdne akıp gidiyo anlamadımki inş. en ısa zamanda olur bebklermiz

Back
X