artık anne olmak istiyorum

kaç senelik evlisin?umarım en yakın zamanda bebişine
kavuşursun yumurtlama regl bittikten 13 gün sonra diye biliyorum yani 14.gün

Evethaklısın denemelere bslıycam rengli dönemim bitsin baslıycam ve bebegim olcak allahımın iznile cok istiyorum yaaaaaaaaaaa:emir_bebek:

Evet duydunuz bir bebek istiyorum rengi döneminden kaç günden sonra yumurtlama dönemi sevimli anneler bana acil yardım :emir_bebek:

canım nette yumurtlama günleri hesaplama yaz otomatik hesaplayıcılar çıkıo ordan yumurtlama günlerini tam tespit edebilirsin. bendeçok istiorum allahın izniyle ama malesef şuan antidepresan kullandığım için hamile kalmaya korkuyorum sorun olur die:( şu ilaçları bi bıraksam hemen çalışmalara başlıcam :1: allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin banada inşallahh...

artık kocama şarkılar söyler oldum senden çocuğumolsun istiorum gözleri benim gibi olsunnn:):) tabi ben ilaçkullandığımdan bahanesi hazır sen istedinde ben yapmadımmı dio çıkıo işin içinden:1:

bes sene old bu martın 21de bende otuz ldum tabi bu arada sağlığm fiziğim yerinde hiç düşünmedik eşimle ama deli gibi istiyoruz allah kısmt ederse tesekkür ederim yazdğınız için :emir_bebek:

evet yaaa bide şu yaş meselesiii:50: bende 28 im bu sene hamile kalmalıyım diorum çünkü allah nasip ederse en az 2 çocuğum olmalı diorum. daha birini yapmadan ikinciyi ne zaman yapcanı düşünende bi ben varım heralde:1: doktorumda hamilelik isteğimi onayladı ağustosta ilaçları kesip başlıorus çalışmalara inşallahhhh:) o zamana senin bebeğin olur artık senin tecrübelerinden faydalanırıs:)

merhaba bende çoook istiyorum cnm ama istemekle olmuyo ne yazıkki

bende çok istiyorum ama istemekle olmuyor gerçekten :( buda beni çok üzüyor şu saatlerde derdime çare bulamasamda dert ortaklarımı gördükçe yanlız olmadığımı birtek benim başıma gelmediğini anlıyorum ama yinede aklıma kalbime söz geçiremiyorum yoruluyorum her geçen gün, gece;((( offffffff tedavimde yaklaştıkça beni sıkıntı korku heycan ağlamak herşey basıyor :(

nasıl bi tedavi olucaksın canım. sıkma bu kadar stres yapma allah hayırlı tarihi yazmıştır senin için olumlu düşün hep

Hepimize en güzel dileklerimle tatlılarımız olmasını diliyorum allahımın izniyle ya ben yerim onun ayaklarını ben delirmedn hamile kalmam lazım bu leylek benim çatıma bıraksa neiyi olurmus :-)))))))))))) hepinize teşekkürler:emir_bebek:

bende çok istiyorum ama istemekle olmuyor gerçekten :( buda beni çok üzüyor şu saatlerde derdime çare bulamasamda dert ortaklarımı gördükçe yanlız olmadığımı birtek benim başıma gelmediğini anlıyorum ama yinede aklıma kalbime söz geçiremiyorum yoruluyorum her geçen gün, gece;((( offffffff tedavimde yaklaştıkça beni sıkıntı korku heycan ağlamak herşey basıyor :(

cnm bende senle aynı duyguları yaşıyorum artık oluruna bırakacam diyorum ama olmuyo elimde değil bide yıllardır istediğince anne olmayı olmayıncada çok üzülüyorum tedavi süresi beni çok yoruyo manen sen kendini rahat bırak cnm çok iyi anlıyorum seni inş.senin için hayırlısını verir RABBİM

Back
X