- Konu Sahibi adakizi1907
Ben artık anne olmak istiyorum 2 sene oldu ALLAHIM bütün isteyenlere nasip bizde biran once anne olalimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni durumdayım benden sonra evlenen herkesin oldu bi bende bisey yok herkes sanki inat yapar gibi üstüme gelio bide kafayı yicemmerhaba canım,
bende artık anne olmak istiyorum.bana "anne" diye seslenecek bir meleğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum.
bizimde 2 yıl oldu.sabrım azalıyor sanki yavaş yavaş...
Inss canmm hayırlısı insbende hemen evlenip, çoluğa çocuğa kavuşmak istiyorum, inşallah sorun çıkmaz((
Bende ayni durumdayım benden sonra evlenen herkesin oldu bi bende bisey yok herkes sanki inat yapar gibi üstüme gelio bide kafayı yicem
Esimde yok cnm sadece bende yumurta catlamio tek sorun o şükürler olsunevet etrafımdaki herkes çocuklu.hatta ilk çocuk bitti ikinciye hamile olanlar bile var.tabi öyle olunca da sen niye bekliyosun?hadi artık..diyenlerden bunalıyor insan.biz erkek infertilitesiyle uğraşıyoruz inşallah düzeltebiiriz.sizde bir problem var mı?(inşallah yoktur)
Esimde yok cnm sadece bende yumurta catlamio tek sorun o şükürler olsun
canım tedavi gördün mü peki?çatlatma iğnesi falan işe yaramıyor mu?
Catlama ignesi vurulmadim suan bi tedavi görüyorum eğer netice alamassam vurulcam
inşallah tedavin olumlu sonuçlanır ve en kısa zamanda anne olursun...