Artık Anne olmaya karar verenler

mxuxge_p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
42
3
86
Tekirdağ
Biz 6 yıldır evliyiz ve artık ben anne eşimde baba olmaya karar verdik.Zaten istiyorduk ama daha var diyorduk.3 aylık bir KBB tedavisinden sonra hayırlısı inşallah.Çok mutluyum ve bunu düşünmek bile bana garip bir heyecan verdi.h:1hug::1hug:is

merhaba canım ama karar vermekle herşey bitmiyo aksine yeni başlıyo bende 5 yıllık evliyim ve 1 senedir anne olmak için yanıp tutuşuyorum matısta 1 düşüğüm var fakat hala hamile kalamadım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun....

ALLAH İSTEYEN HERKESE NASIP ETSIN DIYORUM
BENDE 1,5 YILLIK EVLIYIM
SİMDİ YANIMDAKI ARKADASIM DOGUM IZNINDE
O MARTTA GELECEK ONDAN BIKAC AY SONRA YANI
KISMETSE YAZA BENDE HAMILE KALMAYI ISTIYORUM
İNAŞŞAH BI SORUN CIKMAZ YOKSA COK UZULURUM :nazar:

arkadaşlar bu işler planlamayla olmuyor ne yazık ki
mügecim inşallah herşey istediğin gibi olur ve hemen hamile kalırsın sağlıkla,
1,5 yıllık evliyim ve 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum
İnşallah hepimizin duaları kabul olur.

tiwiti cim çok üzüldüm.İnşallah bir an önce hamile kalabilirsin.Çok fazla strese sokma kendini .İyimser olmaya çalış.Doktorlar ne diyor? Canım benim yaa ben bu gece senin için de dua edeceğim.

Parlayan yıldız inşallah hayırlısıyla sende hamile kalırsın.:)

Aşinacım sende hamile kalırsın inşallah.3 ay kısa bi zaman değilmi? Bi doktor korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra da bebk olabilir demişti.O yüzden canını hiç sıkma bi tanem.

aşina merhaba bende 1,5 yıllık evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz. rabbim inş. herkese anne olmayı nasip eder.kısmet demekki, 1 yıl istemedik çocuk şimdide bekliyoruz.

bende geldim kızlar aranıza.yaklasık 2.5 yılık evliyim artık bebiş istiyoruz.umarım hepimiz buradan güzel haberler veririz allah gönlümüze göre veriri inşallah:dance::dance:

Biz 6 yıldır evliyiz ve artık ben anne eşimde baba olmaya karar verdik.Zaten istiyorduk ama daha var diyorduk.3 aylık bir KBB tedavisinden sonra hayırlısı inşallah.Çok mutluyum ve bunu düşünmek bile bana garip bir heyecan verdi.h:1hug::1hug:is

müge'ciğim,inş.kararınızın sonucuna çabucak ulaşırsınız...çünkü bizim öyle olmadı maalaesef...evleneli 3,5 yıl oldu...bebeğe karar vereli de 2,5 yıl...hala da uğraşıyoruz...bu 2,5 yıl içerisinde eşim de ben de birer kere ameliyat,2 kere aşılama,birçok defa yumurta takibi,doktorlar,muayeneler,tedaviler,ilaçlar vs.vs...hepsini yaşadık...dilerim Allah'tan sen hemencecik gebe kalırsın...biz de umudumuzu kaybetmedik...Allah büyük...inş.bizlere de sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip edecek birgün...a.s (aaamiiin)

a.s.selam canım anne olmaya karar vermekle keşke olsa bebişlerimiz 1 senedir deniyoum bende kısmet hala olmadı bir türlü yılmadan denemye devam edin kızlar o kutsal şey annelik dıuygusu birgün bizde yaşıcaz buna inanıyorum ben rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder işallah:1hug:

Canım benim ya ...Sen hiç üzülme...Ben hep inançlıyım ve Bizim kısmetimizde bir bebek varsa zamanı gelince mutlaka Rabbim verecektir -inanıyorum.Sizin için de geçerli.Sizin yaşadıklarınız çok zordur ama yinede inancınızı yitirmeyin.Ne zaman ne olacağı belli olmaz.İnşallah rabbim hayırlısıyla isteyen herekse birer mucize verir.Moral çok önemlidir.Herzaman her koşulda moralinizi yüksek tutun canım.Sizin için en güzel duyguları diliyorum.HAYIRLISI HERŞEYİN...

aşina merhaba bende 1,5 yıllık evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz. rabbim inş. herkese anne olmayı nasip eder.kısmet demekki, 1 yıl istemedik çocuk şimdide bekliyoruz.

merhaba canım
ben de bazen neden bu kadar bekledik ki diye soruyorum kendime?
ama şunu da biliyorum ki herşeyin vakti zamanı bellidir
İnşallah rabbim çok bekletmez hepimizi....

bende 2 yıllık evliyim ve 4 aydıır bebiş istiyoruz.şimdiye kadar olmadı.Allahtan hayırlısını diliyorum.

hoşgeldin canım inşallah seninde bebeğin olur.HEpimizin de olur.Sabretmek gerek galiba...Zaman ve emek istiyor demekki bebişler..:)

1,5yıllık evliyiz ocakta hamile kalmayı planlıyorum kısmetse ve hayırlıysa inşallah RABBİM isteyen herkese versin aminn

keşke hiç korunmasaydık diyoru.borçlar biraz bitsin dedik.yaza yaparız dedik tabi ben hemen hamile kalacagımı düşünüyorum ya olmadı.1,5 yıllık evliyiz bu ayla 7 aydır istiyoruz ve bu ayla beraber 3 aydır dogru zamanlama yapıyoruz.bakalım ne olcak gonaphane kullanıyorum.cuma günüde ignemi olacagım.arkadaşlar bebek yeni düşünenler önce kendinizin ve eşinizin muyenelerinide yaptırın rahim filmide çektirin her şeyiniz kontrol edilsin.boşuna beklemiş olmazsınız.sperm az olabilir tüpler kapalı olabilir. önce muayenelerinizi yaptırın ve hayırlı son inşallah rabbim

Back
X