- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
Bir kere buluşmuşsunuz.
Arkadaşca mıydı yoksa aranızda bir elektirik var mıydı?
2. buluşmayı neden planlamadınız?
Telefonla,netle ilişki yürütmek zordur.
Çekinecek bişi yok cnm,bu kadar ortak paylaşımlardan sonra birden kendini çekmesi nedemek oluyormuş.Öğrenmek hakkındır.Seni böle üzmeye hakkı yok!Sor bakalım amacı neymiş?Hiç vakit kaybetme haydi hemmen ara.sonra durumunuda bize bildir.
Eğer mantıklı cevap veriyorsa zaten senindir,yok eğer kem küm yapıp geçiştiriyorsa bırak gitsin..
Bulusmaya giderken yanima kiz arkadas götürdüm, oda bir erkek arkadas, ilk bulusmada yanliz kalmamak adina, arkadasca oldugu söylenemez, yani elektrik vardi, hissettirdi bunu, hatta ondan sonra beni cok güzel buldugunu, neden bir erkek arkadasimin olmadigini falan sordu.
Ikinci bulusma icin bir defa sormustu, bir daha bulusmaya ne dersin diye, aramizda bir saatlik mesafe var, gecen haftaydi sanirim, telefonda tekrar bulusmak istedigini sormustu, bende olabilir dedim, o gün geldiginde detaylariyla konusuruz demisti.
Demek ki vazgeçmiş buluşmaktan.
Siz teklifini kabul ettiğiniz halde plan yapmamış ki yuvarlak konuşmuş.
Eğer çok çok etkilenseydi hemen buluşmak isterdi zaten.
Yerinizde olsam üzerine düşmezdim.
Ortada bir ilişki yok çünkü.
ondan birsey gelmezse bende ona birsey yazmam aramam diyorum ama nereye kadar, her iki tarafta kacan kovalanir taktigini uygularsa, bunun sonu ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?