her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim
Pucca daha ünsüzken, blog yazarken bir sözü vardi,okuyali on sene oldu,hala hatırlıyorum.
"Yatir gibi kariyim, elimi dokunduğum yuva kuruyor" demişti. Yazınızin şu kismi bana onu hatırlattı .
Konuya gelince adam salak salak konuşmuş öncesinden aşık olma bilmemne. Sen kimsin ya, ıssız adam.
Siz de bu adama prim vermişsiniz. Kendi hislerinizi saklamissiniz. Ben olsam "valla ben senden hoşlanmaya başladım ama böyle ıssız adam repliklerinden nefret ederim . Aynı hızla sogumam yakındır, o yüzden takılma" der bir dd su emojiyi atardım

.
Eminim sonrasinda da kendi takardı kafaya , ilgimi tekrar çekmeye çalışırdı. İnsanoğlu böyledir. Hislerini saklaya saklaya hiç bir yere varamazsın.
Bazen kalbin kırılabilir ama açık ol.
Bilmiyorum, ben hiç zararını görmedim kartlarını açık oynamanin. Hayatımı çokca da kolaylaştırmıştır.
İyisiyle kötüsüyle senin duygun. Kimden neyi sakliyorsun ki?
Ayrıca cooook negatifsin.
Lanetli miyim, beddualı miyim, şöyle miyim,böyle miyim...
Niye kendine ucube şeyler yakıştırıyorsun ki? İnan etrafina da böyle bir enerji yayiyorsun. Negatif insanlar negatif enerji yayarlar, negatif olayları çekerler . Çok şanssızım çok şanssızım diyen birini asla şans bulmaz.
Kendi kafanda kodladigin saçma kalıpları yık hele. Aynada yanaklarını sık. Hatta kendine liste yap 'benimle evlenecek insan çok şanslı çünkü ben..' diye on güzel özelliğini say.
Arasıra kendini öv. Kendini takdir et. Bol bol iyilik yap ve içinden 'ne kadar iyi bir insanım,dünyadaki tüm iyilikleri hakediyorum' de:))
Falan filan... Eminim kendine bakışın değişince yaydığın enerji de değişecektir , insanların sana bakışı da.
Ayrica çok fazla platform var karsi cinsten arkadaş arayan. Onlardan bazılarına da şans verebilirsin. Çeşit bolluğu olur,böyle ıssız adamlara kalmazsin