• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ki Konunun Üstüne Şaka Gibi

Senin değerini görecek olan tek kişi doğru insandır
Hangimiz herkesten değer gördük?
Hepimiz bu yollardan geçtik, üzülme
Kendinin farkında ol

Begenmedigin kusur bulduğun bı şey mi var vücudunda? Neden böyle özgüvenini yitirmiş yıkılmış gibi hissediyorsun?

Cocuklugumdan beri hep vardi bi ozguven sıkintım ama vucudua ilgili suan problrmlerim var ama olmafigi zamanlardada boyleydi tasim suan ilerledi benim yasitim pek bekar kimse yokbama ben cok daha genc yaslardaykende boyleydi inanin ben suan ki hissi tarif edemiyorum defalarca yasadim bu hissi ama suan kakbimde bi ates parcasi varda ruhumu kalvimi yakiyor gibi oyle tarifleyemiyorum

Cocuklugumdan beri hep vardi bi ozguven sıkintım ama vucudua ilgili suan problrmlerim var ama olmafigi zamanlardada boyleydi tasim suan ilerledi benim yasitim pek bekar kimse yokbama ben cok daha genc yaslardaykende boyleydi inanin ben suan ki hissi tarif edemiyorum defalarca yasadim bu hissi ama suan kakbimde bi ates parcasi varda ruhumu kalvimi yakiyor gibi oyle tarifleyemiyorum
Yaşın kaç canım benim

Kendinizi bu fikre inandirip olaylari cekmeyin ve birisinden hoslaniyorsaniz ilan etmeseniz bile tavrinizi belli edin. Biz de hoslanio hoslanmiyor gibi yapip kankaya baglasak biz de ayni sonu yasardik, herkes yasar. Lutfen kendinizi buna inandirip bu tarz enerji yaymayin
Ya belli etmeyi hic yaoamadim ama ben hayatima ciddj olarak birinin girecegi duduncesini kaybettim ama işte biriyle o benim hayatimda kalsinda hicbirsey olmasada olur diye severken bi anda elinden sabun kopugu gibi kayip gitmesi insanin canini acitiyor

Genceciksin canım benim cokk erken umutsuzluk için

Anlıyorum hiç bı zaman motivasyonun olmamış, sevildiğini hissettirmemisler sana yani
O yüzden kolay değil evet, böyle hissetmen çok normal ama cidden genceciksin, umutsuzluk pes etmek ve depresyona girmek için çok erken çok gençsin

Saçma ortamlarda saçma insanlarla saçma muhabbet yapıp sonra ergen gibi saçma bir şekilde ağlıyorsunuz.
İkinizin de sanal ortamda yazışma amacı az çok belli. Adam matah bir şey olsa gerçek dünyada partner bulur, internette gözlerini dört açıp avını beklemez.
Siz de yok asik olmam, yok arkadaşligi keserim gibi gereksiz konusmussunuz sonra da bunları hiç söylememis gibi aşk acısı çekiyorsunuz.
Bence bir partner bulamama sebebiniz, kusura bakmayın ama çocuksu itici davranışlarınız.
Tavsiyem, kendinizi geliştireceginiz yerlerde bulunun, en azından çıtayı yükseltmiş olursunuz, daha sağlam kişiler çıkar karşınıza. Üstelik bir flortun olması çok lazım değil. Sadece buna odaklanirsaniz muhtemelen sırf evlenmek icin yanlış insanla evlenir mutsuz olursunuz

Terk edilme ve yalnız kalmakla ilgili travmalarınız sebebiyle istemeden karşı tarafa farklı bir enerji yayıyor ve karşı taraf için itici görünüyor olabilirsiniz.
Şuana kadar ilişkiye dönüşemeyen arkadaşlıklarınız için nasıl davrandıysanız birdahakine tam tersini yapın.Ya da daha farklı davranış, iletişim biçimleri tercih edin.
Bir önceki konunuzu da okudum.Bu sadece beddua, aileden gelen bir şanssızlık, uğursuzluk olamaz.Ya hep yanlış insanlar tercih ediyorsunuz ya da siz hatalı davranıyorsunuz.
Kaybetme korkusu hata yaptırır.Bırakın karşınızdaki kaybetme korkusu yaşasın. Yaşamıyorsa da ikilesin.Doğru insan olmadıktan sonra beraberliğin, evliliğin ne anlamı var sanki.
Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.Baştan aşağıya arınmanız gerekiyor endişelerinizden, korkularınızdan.
Doğru bir terapi ve terapist ile aşacağınızı düşünüyorum.Keza hayatınızda biri olmadığı için bu kadar dertlenip,hüzünlenmeniz sağlıklı bir ruh hali göstergesi değil.
İyi dileklerle sonlandırmak istiyorum yorumumu.
Umarım sizi bir gün daha pozitif konularla,daha mutlu,umutlu görürüz. 🙏

Genceciksin canım benim cokk erken umutsuzluk için

Anlıyorum hiç bı zaman motivasyonun olmamış, sevildiğini hissettirmemisler sana yani
O yüzden kolay değil evet, böyle hissetmen çok normal ama cidden genceciksin, umutsuzluk pes etmek ve depresyona girmek için çok erken çok gençsin
Belkide bu yas gec ddgil yasimdaki kisiler hayati daha pozitif yasiyor ama ben hayatimda 15 yildir bu senaryoyu tekrar tekrar yasiyirum sorun olarak gordugum seyleri fark edip dikkat ettigimdede akisina birakip rahat oldugujdada kontrol etmeye calistigimdada me kadar denersem deneyeyim final hep ayni bu durum beni yordu

Diyelim ki 3 sene sonra hayatınızın aşkıyla karşılaşacaksınız, bu 3 seneyi yalnızım diye üzülerek geçirseniz ne kadar yazık olur zamanınıza değil mi? Hayatta keyif alacak birçok şey var ve mutluluğunuzu tek bir şeye bağlarsanız o şey genelde olmuyor. Eminim şimdi saymaya başlasak şükredeceğiniz şeyler sabaha kadar sürecek. İlla kaybetmek mi lazım onların değerini bilmek için?

Bir de tanışma uygulamalarını deneseniz? Benim bir yakınım da asla dikiş tutturamıyordu ilişkiler konusunda, en sonunda uygulamadan yabancı biriyle tanışıp evlendi. Yurtdışına taşındılar.

Bir de tülay kök’ün videolarına bakabilirsiniz. O evlenmek isteyen herkesin evleneceğine, eğer evlenemiyorum diyorsak aslında gerçekten istemediğimize yoruyordu yanlış hatırlamıyorsam, sebeplerini açıklamıştı. Çok mantıklı gelmişti.

her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim
Pucca daha ünsüzken, blog yazarken bir sözü vardi,okuyali on sene oldu,hala hatırlıyorum.
"Yatir gibi kariyim, elimi dokunduğum yuva kuruyor" demişti. Yazınızin şu kismi bana onu hatırlattı .
Konuya gelince adam salak salak konuşmuş öncesinden aşık olma bilmemne. Sen kimsin ya, ıssız adam.
Siz de bu adama prim vermişsiniz. Kendi hislerinizi saklamissiniz. Ben olsam "valla ben senden hoşlanmaya başladım ama böyle ıssız adam repliklerinden nefret ederim . Aynı hızla sogumam yakındır, o yüzden takılma" der bir dd su emojiyi atardım ✌️.
Eminim sonrasinda da kendi takardı kafaya , ilgimi tekrar çekmeye çalışırdı. İnsanoğlu böyledir. Hislerini saklaya saklaya hiç bir yere varamazsın.
Bazen kalbin kırılabilir ama açık ol.
Bilmiyorum, ben hiç zararını görmedim kartlarını açık oynamanin. Hayatımı çokca da kolaylaştırmıştır.
İyisiyle kötüsüyle senin duygun. Kimden neyi sakliyorsun ki?
Ayrıca cooook negatifsin.
Lanetli miyim, beddualı miyim, şöyle miyim,böyle miyim...
Niye kendine ucube şeyler yakıştırıyorsun ki? İnan etrafina da böyle bir enerji yayiyorsun. Negatif insanlar negatif enerji yayarlar, negatif olayları çekerler . Çok şanssızım çok şanssızım diyen birini asla şans bulmaz.
Kendi kafanda kodladigin saçma kalıpları yık hele. Aynada yanaklarını sık. Hatta kendine liste yap 'benimle evlenecek insan çok şanslı çünkü ben..' diye on güzel özelliğini say.
Arasıra kendini öv. Kendini takdir et. Bol bol iyilik yap ve içinden 'ne kadar iyi bir insanım,dünyadaki tüm iyilikleri hakediyorum' de:))
Falan filan... Eminim kendine bakışın değişince yaydığın enerji de değişecektir , insanların sana bakışı da.
Ayrica çok fazla platform var karsi cinsten arkadaş arayan. Onlardan bazılarına da şans verebilirsin. Çeşit bolluğu olur,böyle ıssız adamlara kalmazsin

Sizin tek probleminiz kendinizle.
Sürekli aynı konu ile yaşıyorsunuz.
Bu konuyu öyle bir kafaya takmış durumdasınız ki verdiğiniz sinyaller yanlış. Yapmamanız gereken anlamsız hareketler yapıyorsunuz. Sonra hayal dünyasında başka bir şey yaşayıp yıkılıyorsunuz.
Yeterki konuşmaya devam edelim kafasıyla ben aşık olmam bilmem ne diyorsunuz, meali ciddi ilişki olmadan birbirimizin boş vakit arkadaşı olalım diyorsunuz. Karşıdan gördüğünüz muamele de tam olarak bu. Halbuki tek yaptığınız yeterki benle konuşmaya devam etsin, umutsuzca lütfen beni sevsin diyorsunuz. Kendinize saygınız yok.
Aslında dik bir duruş sergilememek, beklentilerinize göre hareket etmemek sizi bu duruma sokuyor.
Olmadığınız biri gibi davranıp garip sinyaller vermeyin.
Bu aşk meşk evlilik işlerine çok takıntılı olduğunuz için başarma hırsı veya başarısızlık korkusu, kaybetme korkusu, sevilme arzunuz sizi tanımlayan şeyler olmuş durumda ve ilişkilerinizi siz değil bunlar yönetiyor.
Bakın aklı başında insan bu konudaki adamla "arkadaşız, benden aşk insanı olmaz" temalı bir konuşma yapıp vakit kaybetmez.
Resmen "bu da olmadı" demek için özenle seçmiş gibisiniz.
Size sanırım daha önce burada defalarca evlilik odaklı olmayın vs dendi. Bunu yanlış anlamış olabilir misiniz?
Şu konuyu başkasının konusu gibi okuyun, ne kadar mantıksız davranıp ne kadar kendinize anlamsız yüklendiğinizi bir anlayın.
Kendi kendinize olmayacak duaya amin demeye çalışıp cool takılırken hüngür hüngür ağlayan moddasınız.
Ben lanetliyim, ben beddua aldım, anamın babamın dedikleri benden çıkıyor kafasından çıkın artık.
Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.
Terapi alın, iyi gelir.

Öncelikle kendiniz ile ilgili yanlış düşünceleri geride bırakın. Sizin gibi düşünen bir arkadaşım vardı. Geçen ay nişanlandı. Bir anda oluyor böyle şeyler.

Kendinize güvenin. Güzel ve etkileyici bir kadın olduğunuza inanın. Böyle düşündükçe kısmetinizin arttığını göreceksiniz.

Adam zaten flörtözmüş. Olmadığı iyi olmuş bence...

Bir de naçizane tavsiyem, birisi hayatınıza girince hayatınızla ilgili olumsuzlukları en azından bir süre anlatmayın. Güçlü durun, ayaklarınızın yere ne kadar sağlam bastığını görmeleri bil karşı tarafı etkileyecektir.

Son olarak tavsiyem psikolojik bir destek almanız yönünde. Ruhsal olarak rahatlarsınız. Ayrıca, hem sosyal çevre edinmek için hem de kısmet potansiyelinizi arttırmak için çevrenizdeki kurslara (ben olsam dansı seçerim) katılın 🤌😊

Disardan bakinca sizi anliyorum dusuncenizide ben kemdi kararlarim varkende kararladimdan taviz verirkende nerde hata yaptigimi dusunmeye calisip ordan duzrltmeye calisirkende 15 yildir bu boyle ilerliyor ben bir turlu duzeltemiyorum
15 yıl öncesine gidip bi deftere yazın bakalım hep aynı sonucu veren ilişkilerinizde adım adım hangi kırılma noktaları olmuş? O ilgiliyken siz ne yaptınız, sizin hangi davranışınızdan sonra yakınlaştı, hangisinden sonra uzaklaştı? Çünkü belli ki siz kendi değerinize önce kendiniz inanmalısınız, kurallarınızı net açıklayıp taviz vermemelisiniz ki karşı taraf da sizin değerinizi farketsin, kurallarınıza göre oynasın. Anladığım kadarıyla siz iyi huylu anlayışlı fedakar sevecen olmakla sevilmeyi birlikte kodlamışsınız, bunlar olmadan da oluyor hatta bazen tatlı sert/reddedici tavırlar daha çekici gelebiliyor erkeklere. Kısmen ilk gençlik yıllarımda bu uyumluluk/anlayışlılık şablonu benim de kafamda vardı sonradan gördüm ki hiç de gerçek dünya öyle değil, erkekler bu kadın anlayışlı ve sevecen demiyor mücadeleyi uğraşmayı seviyorlar. Bizim gibi kırılgan ince ruhlu değiller ufak şeylerde reddedilince gururları kırılmıyor bi kahve içelim bugün dediğinde sırf o müsait diye işlerimizi hemen ayarlayıp uyum sağlayıp kabul etmek doğru mesaj vermiyor mesela. Dediğim gibi hep aynı şeyi yaşıyorsanız ya bi demlenme sürecine girip kendinizi analiz etmeli içgörü geliştirmelisiniz ya da bir dış gözlemciyle bu süreçlerin üzerinden geçerek yardım alacaksınız -ki bu ayıp değil.-

Öncelikle tanıştığın her insanla acaba bununla ilişki sürdürebilir miyim diye dusunmemelisin. Çünkü sevgi ve aşk planlayarak pek ilerlemiyor malesef. Akışa bırakmalısın. Sen acaba olurmuyduk diye düşündüğün için herkesin kısmeti açılıyor diye değerlendirmiş olabilirmisin diye dusunmedim değil. Ki başlarda istemiyorum diye gayet net söylemis, ya ben olursam diye ağzını aramış olabilir. Bu gerçek duygusu da olmayabilir. biri sendeki ışığı görüp kendisi gelene kadar bırak bu düşünceleri.

Terk edilme ve yalnız kalmakla ilgili travmalarınız sebebiyle istemeden karşı tarafa farklı bir enerji yayıyor ve karşı taraf için itici görünüyor olabilirsiniz.
Şuana kadar ilişkiye dönüşemeyen arkadaşlıklarınız için nasıl davrandıysanız birdahakine tam tersini yapın.Ya da daha farklı davranış, iletişim biçimleri tercih edin.
Bir önceki konunuzu da okudum.Bu sadece beddua, aileden gelen bir şanssızlık, uğursuzluk olamaz.Ya hep yanlış insanlar tercih ediyorsunuz ya da siz hatalı davranıyorsunuz.
Kaybetme korkusu hata yaptırır.Bırakın karşınızdaki kaybetme korkusu yaşasın. Yaşamıyorsa da ikilesin.Doğru insan olmadıktan sonra beraberliğin, evliliğin ne anlamı var sanki.
Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.Baştan aşağıya arınmanız gerekiyor endişelerinizden, korkularınızdan.
Doğru bir terapi ve terapist ile aşacağınızı düşünüyorum.Keza hayatınızda biri olmadığı için bu kadar dertlenip,hüzünlenmeniz sağlıklı bir ruh hali göstergesi değil.
İyi dileklerle sonlandırmak istiyorum yorumumu.
Umarım sizi bir gün daha pozitif konularla,daha mutlu,umutlu görürüz. 🙏
Aslinda o kaybetme korkusuyla karsimdakine negatif bi enerji veriyorum sanırım bu olabilir ama genel itibariyls ortamda negatif bkr enerji soz konusu olmasin diyebolabildigince olumsuzluklardan söz etmiyorum ama sanirim insan istemesede icindeki enerji olarak aciga cikabiliyor

Bu arada iyi dilekleriniz temennilerimiz icin gercekten teşekkür ederim

Iyi aksamlar kizlar ben bu konuyu bi yandan aglayarak bi yandan burnumu silerek yaziyorum bakmayin siz benim bu espiri girisime inanin ki küçük bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke agliyorum suan inanin ki kafami mecazen degil gercekten duvarlara cakmak istiyorum oyle bir his...

Dün yazmıştım konuda yillardir ben kimden hoslansam kimi sevsem yada benden biri hoslansa 1 hafta taş catlasin 10 gun sonra hicbirsey olmamis gibi oluyor ve o kisinin ciddi iliskisi oluyor...

Bundan aylar önce bi platfirmda biriyle tanismistim sohbet muhabbet sık sık yazışmalar falan biz arkadaştık oda zaten duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu bende sırf onunla konusmaktan muhabbet etmekten keyif aldigim icin kopmak istemedigim icin
Yok bak ben gercekten senden hoslanmam oyle birsey olursa soz ben bitiricem bu arkadasligi vs diye hep onun rahat olmasini saglamaya calisirdim hep beklentisizligimi falan belurttim bir gün bana dedi ki ya yeter heo ben asik olmam deyip duruyorsun ya ben olursam dedi sonra yine konustuk eskisi gibi son zamanlarda yazmiyordu bende sıkmamak tamamen kaybetmemek için cok yazmiyordum yogunum diyordu tamam diyordum demin yazistik...

Hayatina biri girmis hemde cok kisa zamanda asik olmus ondan oyle guzel soz ediyor ki ciddi dusunduklerini onu sevdigini askin karsilikli oldugunu anlatip durdu

Tabi bende tebrikler iyi temenniler vs bir yandan agliyorum bir tandan onun icin ne kadar mutlu oldugumu soyluyorum yemin ederim duydugumdan beri gozumden yas dinmedi...

Gercekten yeter artik lanetli gibiyim gece gece ustumde bornoz islak saclarimla acaba bu saatte acik bir osikolog var mi gitsem anlatsam su ruh hali gecmsden derdimi anlatabilsem diye dusunuyorum oylece deli bi haldeyim

Ben bu hayatta bu kadar sevgisjzligi ystune her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim gercekten artik dayanamiyorum.

Ben zaten kimseyle rahat rahat iletisim kurabilen biri degilim kimseyle enerjim tutmaz artik karsima biri cikinca ciddi hayaller umutlar yerjne hayatimda kalsin yeter diys dusunurken her gelen gidiyor artik gercekten dayamiyorum kizlar aglamaktan icim disima cikti
Bende aynı durumdayım,sonuncuyu cuma günü yaşadım hatta konu açsam mı diye düşündüm, siz acmissiniz.

Insanlar hoşlanıyor, aglarken,korkarken,mutluyken surekli paylaşım halinde oluyor, telde ya da yüz yüze görüştüğümde inanin heyecandan titriyorlar ama sevgili olarak birlikte olmak istemiyorlar. Hayatlarinin merkezine almiyorlar. Yani bu kadar karşılıklı ve çekimi olan bir sey yasayabiliyorsun ama yetmiyor.

Ki bende dogaclama devam ediyorum, illa ki bir isim tanim ve beklenti icine girmeden, keyif odakli oluyorum ama dengeler mutlaka bozuluyor. Bu sefer yeni insanlarla tanışmak da zulüm gibi geliyor. Tanisiyorum nasilsa ayni olacak deyip devam etmiyorum falan..

Bu durumun sebebini hala tam cozemedim ama sizin gibi olumsuz etkilemelerine izin vermemeyi de ogrendim. Bunu sezdiginiz an siz iletisimi kesin bir daha da ondan haber falan almayin. Kendi hayatiniza keyif aldiginiz seylere odaklanin, hayat o kadsr kisa ki bu ilgi bagimlisi kisilere uzulmekle ziyan edilmemeli.

Iyi aksamlar kizlar ben bu konuyu bi yandan aglayarak bi yandan burnumu silerek yaziyorum bakmayin siz benim bu espiri girisime inanin ki küçük bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke agliyorum suan inanin ki kafami mecazen degil gercekten duvarlara cakmak istiyorum oyle bir his...

Dün yazmıştım konuda yillardir ben kimden hoslansam kimi sevsem yada benden biri hoslansa 1 hafta taş catlasin 10 gun sonra hicbirsey olmamis gibi oluyor ve o kisinin ciddi iliskisi oluyor...

Bundan aylar önce bi platfirmda biriyle tanismistim sohbet muhabbet sık sık yazışmalar falan biz arkadaştık oda zaten duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu bende sırf onunla konusmaktan muhabbet etmekten keyif aldigim icin kopmak istemedigim icin
Yok bak ben gercekten senden hoslanmam oyle birsey olursa soz ben bitiricem bu arkadasligi vs diye hep onun rahat olmasini saglamaya calisirdim hep beklentisizligimi falan belurttim bir gün bana dedi ki ya yeter heo ben asik olmam deyip duruyorsun ya ben olursam dedi sonra yine konustuk eskisi gibi son zamanlarda yazmiyordu bende sıkmamak tamamen kaybetmemek için cok yazmiyordum yogunum diyordu tamam diyordum demin yazistik...

Hayatina biri girmis hemde cok kisa zamanda asik olmus ondan oyle guzel soz ediyor ki ciddi dusunduklerini onu sevdigini askin karsilikli oldugunu anlatip durdu

Tabi bende tebrikler iyi temenniler vs bir yandan agliyorum bir tandan onun icin ne kadar mutlu oldugumu soyluyorum yemin ederim duydugumdan beri gozumden yas dinmedi...

Gercekten yeter artik lanetli gibiyim gece gece ustumde bornoz islak saclarimla acaba bu saatte acik bir osikolog var mi gitsem anlatsam su ruh hali gecmsden derdimi anlatabilsem diye dusunuyorum oylece deli bi haldeyim

Ben bu hayatta bu kadar sevgisjzligi ystune her hoslansigim kisinin kusmetini acacak nasil buyuk bir gunah islemis olabilirim gercekten artik dayanamiyorum.

Ben zaten kimseyle rahat rahat iletisim kurabilen biri degilim kimseyle enerjim tutmaz artik karsima biri cikinca ciddi hayaller umutlar yerjne hayatimda kalsin yeter diys dusunurken her gelen gidiyor artik gercekten dayamiyorum kizlar aglamaktan icim disima cikti
Her önünüze gelenle neden potansiyel koca gibi hayal kuruyorsunuz yani sanki herkese çok rahat aşığım deme potansiyeliniz var inanılmaz ilgisiz kalmışsınız enerjinizi başka yöne kanalize etmeden karşınıza çıkan herkesi zaten bu tavırla kaciracaksiniz

Yani çok güzel tespitlerde bulunan yorumlar gelmiş. Onları tekrar tekrar okuyun bence.

Ben şeye takildim. Zor iletişim kuruyorum falan yazmissiniz acaba bununla ilgili olabilir mi muhabbetin ilerleyememesi? Yani bir ozelestiri yapsanız acaba 1 hafta 10 gün sonra gidiyorlar demenizin sebebi burda olabilir mi?

Bir de yani sanaldan tanıştığım biri "ilişki istemiyorum" falan dese "ben hoslanirsam soylerim, kendim giderim" demem senden ilişki isteyen mi oldu derim açıkçası 🙄

duygusal birseye acik olmadigini istenesigini sık sik belirtiyordu

Geçen bir konuya daha yazmiştim. Evlilik istemeyen, ilişki istemeyen bir erkek yoktur. İlişki istemiyorum diyorsa sizinle istemiyordur. O yüzden belki olur umuduyla yaninizda tutmayin bu kişileri vakit kaybı ve kalbiniz kirilmiş şimdi.
İstemiyorum dediginde uzaklaşsaydiniz boyle hissetmeyecektiniz.

Acaba aşık olduğu kız siz olmayasınız.agzinizi yoklamis olabilir mi???tepkiniz ölçmek adina

Back
X