Artik aramiyor, mesaj'da yazmiyor :((

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, 21 Yasindayim ve yaklasik 1 Ay önce 22 yasinda olan bi bay ile tanistim.
Bir defa bulustuk, internette yazistik, telefonlastik, ve mesajlastik, yani tanisma asamasinda yapilabilecek normal seyler.
Hatta tekrar bulusmak icin bile sormustu.
Buraya kadar hersey süper.
Fakat bi kac gündür ondan hic birsey gelmiyor.
Facebook yada msn'de de yazmiyor artik, ben ona yazincada kisa cevaplar veriyor, ve muhabbet fazla uzun olmuyor, bi yerde durakliyor.
Bi cok kez Günaydin ya da Iyi geceler mesajlari yazmisti, yani ayy ne kadar tatli, uyamadan önce yada uyandiginda beni düsünüyor hissini verirdi.
Aklim cok karisik, onu aramiyorum, mesaj'da yazmiyorum, facebook'da bir iki defa yazdim ona, ama dedigim gibi kisa muhabbetler ile sonuclandi, ondan birsey gelmezse bende ona birsey yazmam aramam diyorum ama nereye kadar, her iki tarafta kacan kovalanir taktigini uygularsa, bunun sonu ne olur.
Icim icimi yiyor, buna bi son vermek istiyorum, yani bende artik bos hayaller kurmaktan vazgeceyim, ve acaba ne oldu niye aramiyor düsüncelerinden kurtulmak istiyorum, bitecekse bitsin diyorum.
Ama karsi tarafin düsüncelerini de ögrenmek istiyorum,
bu yüzden ona bir mesaj yazmak istiyorum, aramak degil,
ona, neden artik arayip sormadigini, ve ona karsi hala ilgimin oldugunu bi sekilde belirtmek istiyorum, kendimi fazla kücük durumuna düsürmeden, ve artik ilgisi kalmadigi taktirde, rezil olmamak adina,
nasil birseyler yazabilirim acaba ?
Fikirlerinize muhtacim :43:

Son düzenleme:
Bir kere buluşmuşsunuz.
Arkadaşca mıydı yoksa aranızda bir elektirik var mıydı?
2. buluşmayı neden planlamadınız?
Telefonla,netle ilişki yürütmek zordur.

ilişkinizin adını koymamışsınız o yuzden iki tarafın da kafası karışık sız ısteyın buluşmak ve konuşun işi sonuca baglayın bu belırsızlık öldürür insanı

Bir kere buluşmuşsunuz.
Arkadaşca mıydı yoksa aranızda bir elektirik var mıydı?
2. buluşmayı neden planlamadınız?
Telefonla,netle ilişki yürütmek zordur.

Bulusmaya giderken yanima kiz arkadas götürdüm, oda bir erkek arkadas, ilk bulusmada yanliz kalmamak adina, arkadasca oldugu söylenemez, yani elektrik vardi, hissettirdi bunu, hatta ondan sonra beni cok güzel buldugunu, neden bir erkek arkadasimin olmadigini falan sordu.
Ikinci bulusma icin bir defa sormustu, bir daha bulusmaya ne dersin diye, aramizda bir saatlik mesafe var, gecen haftaydi sanirim, telefonda tekrar bulusmak istedigini sormustu, bende olabilir dedim, o gün geldiginde detaylariyla konusuruz demisti.

Çekinecek bişi yok cnm,bu kadar ortak paylaşımlardan sonra birden kendini çekmesi nedemek oluyormuş.Öğrenmek hakkındır.Seni böle üzmeye hakkı yok!Sor bakalım amacı neymiş?Hiç vakit kaybetme haydi hemmen ara.sonra durumunuda bize bildir.
Eğer mantıklı cevap veriyorsa zaten senindir,yok eğer kem küm yapıp geçiştiriyorsa bırak gitsin..

Çekinecek bişi yok cnm,bu kadar ortak paylaşımlardan sonra birden kendini çekmesi nedemek oluyormuş.Öğrenmek hakkındır.Seni böle üzmeye hakkı yok!Sor bakalım amacı neymiş?Hiç vakit kaybetme haydi hemmen ara.sonra durumunuda bize bildir.
Eğer mantıklı cevap veriyorsa zaten senindir,yok eğer kem küm yapıp geçiştiriyorsa bırak gitsin..

yarin aksama kadar beklemeyi düsünüyorum, eger yine birsey gelmezse, ben birseyler yapacagim, bakalim sonuc ne olacak, durumu sizlere bildirecegim :71:

ne ara ne üstüne düş, yapma bence bir şey. bunları o düşünmüyorsa sen hiç düşünme.

ilk baştan üstüne düşüp ''ne oluyor bu ilişki nereye gidiyor, durum nedir?'' tarzında konuşursan ipleri eline vermiş olursun. oysa o da ilgisini devam ettirse zaten sorun olmayacaktı. sen onunla konuşmaya çalışmışsın yazmışsın, o pas vermemiş. şimdi üstüne düşünce sana olumlu dönse bile, şımaracak. kız benim için ölüp bitiyor ya diyecek, poposu kalkan adamla uğraşmak ise zordur :) benim fikrim bu yani..

Bulusmaya giderken yanima kiz arkadas götürdüm, oda bir erkek arkadas, ilk bulusmada yanliz kalmamak adina, arkadasca oldugu söylenemez, yani elektrik vardi, hissettirdi bunu, hatta ondan sonra beni cok güzel buldugunu, neden bir erkek arkadasimin olmadigini falan sordu.
Ikinci bulusma icin bir defa sormustu, bir daha bulusmaya ne dersin diye, aramizda bir saatlik mesafe var, gecen haftaydi sanirim, telefonda tekrar bulusmak istedigini sormustu, bende olabilir dedim, o gün geldiginde detaylariyla konusuruz demisti.

Demek ki vazgeçmiş buluşmaktan.
Siz teklifini kabul ettiğiniz halde plan yapmamış ki yuvarlak konuşmuş.
Eğer çok çok etkilenseydi hemen buluşmak isterdi zaten.
Yerinizde olsam üzerine düşmezdim.
Ortada bir ilişki yok çünkü.

Kararsızlık çok kötüdür.
insan iyi yada kötü net bir şey duyup öyle devam etmek ister yoluna..
bence kafana takmaya değmez. Ona sor bu durumu ve açıklığa kavuştur.. baktın yine yuvarlak ve kısa cevaplar veriyor, yol ver gitsin hiiiçç üstüne gitme, noktala...

Son düzenleme:
bencede hiç arayıp üstüne düşmeye değmez.. eğer isteseydi zaten tekrar buluşurdu vakit kaybetmek istemezdi diye düşünüyorum.. kafanı fazla yorma derim..
yinede sen bilirsin tabi..

ondan birsey gelmezse bende ona birsey yazmam aramam diyorum ama nereye kadar, her iki tarafta kacan kovalanir taktigini uygularsa, bunun sonu ne olur.

Tüm benzer konulara aynı şeyi yazıyorum ama...

Daha başlamayan ilişkide neden nazlansın adam? Henüz kendi ilgi göstermeden neden ilgi görmek istesin? Devam etmek istese neden bu denli uzaklaşsın?

"Kaçan kovalanır" taktiğinde birbirbirinden vazgeçemeyen iki taraf olur... Onun size taktik uyguladığı yok... Sevse neden kaçsın? Bu "kaçış"ın nedeni kovalanma isteği değil, uzaklaşma çabası... :kkk:

sessiz kal, eger o senin icin emek vermiyorsa sende verme bi degerin kalmazki nasil baslarsa öle gider o yuzden cek kendini anlasin bu durumdada kacan kovalanir taktigi olur o aramaz sen aramazsin bakti ses cikmio bi sekilde mutlaka senden haber almaya caliscaktir bence

bence üstüne gitme
böyle çok ilgili erkeklerin çat diye ilgisi kesiliyorsa kesin başka birine kapılmışlardır, hatta çıkmaya başlamıştır, ilgisi başka yöne kaymıştır yani.
en iyisi onu unutmaya çalışmak emin ol.
hem üsteledikçe rezil olmazsın, hem de her çabanın kötü karşılık almasından gururun kırılmaz.
sevgiler...

Back
X