rezillik diz boyu zatenn ya büşra.banada kanka falan dedi hatta kızın birinden bahsetmişti numrasını falan vermiş kız bide diyor ne güzel kız dmi kanka diyor.bende bilemiyeceğim kardeşim dedim bayağı bozulmuştu . ama dün sonlandırdım işte bende.
rezillik diz boyu zatenn ya büşra.banada kanka falan dedi hatta kızın birinden bahsetmişti numrasını falan vermiş kız bide diyor ne güzel kız dmi kanka diyor.bende bilemiyeceğim kardeşim dedim bayağı bozulmuştu . ama dün sonlandırdım işte bende.
En iyisini yaptin cnm bosver ne hali varsa görsün, dedigim gibi seninle oynamasina izin verme. Allah dogru insani cikarsin herkesin karsisina.
yeterince arkadaşınız olduğunu düşünmüyor galiba beyfendi... ilişkinin türünü değiştirip arkadaşlık boyutuna getirmiş...
şunlara ağız payı veremiyorsunuz ya hayret ediyorum bazen...
birde soruyormusunuz ne demek diye iyi bakalım cevaplıyalım o halde...
sen köşede bekle arkadaşa ihtiyac olursa yada yanlız çaresiz vs kalırsam dönerim sana demek kapılarını bana kapatma demek hem ürkek hem başına buyruk
bir erkek ile bir kadın arkadaş kalamaz ayriyetten sevgiliden arkadaşta olmaz neyse bunun konumuzla alakasıda yok zaten... koy totosuna rahvan gitsin hadi Allah aşkına...
Biz ayrılalı 13 gün falan oldu.mesajlarımın hiç birine cevap vermedi.en son veda mesajı attım hayatında iyi olmasını istedğimi ve herşey için tesekkür ettğimi falan söyledim dediği şey şu : arkadaş kalalım.ilerde nasip olursa tekrar deneyebilirz ama şimdi olmuyacak.Arkadaş kalalımda ne demek insan hiç bunu der mi? Böyle diyen biri gerçekten beni seviyormudur beklemelimiyim onu napmalıyım ?
Ben biraz hayatımı yaşayacağım,daha gencim gezip tozacağım,tavlamak istediğim birileri var şuan sen bi aradan çekil gerekirse biz size döneriz diyor kısaca..
Bence sen ona resti çekmelisin kolay lokma yedek sanmış seni canım