artık arkadaşız ne demek?

Vay be daha neler okuyacağız bakalım?
Kendine ne kadar da güveniyor maşallah,özgüven tavan yapmış

rezillik diz boyu zatenn ya büşra.banada kanka falan dedi hatta kızın birinden bahsetmişti numrasını falan vermiş kız bide diyor ne güzel kız dmi kanka diyor.bende bilemiyeceğim kardeşim dedim bayağı bozulmuştu . ama dün sonlandırdım işte bende.

rezillik diz boyu zatenn ya büşra.banada kanka falan dedi hatta kızın birinden bahsetmişti numrasını falan vermiş kız bide diyor ne güzel kız dmi kanka diyor.bende bilemiyeceğim kardeşim dedim bayağı bozulmuştu . ama dün sonlandırdım işte bende.

En iyisini yaptin cnm bosver ne hali varsa görsün, dedigim gibi seninle oynamasina izin verme. Allah dogru insani cikarsin herkesin karsisina.

yeterince arkadaşınız olduğunu düşünmüyor galiba beyfendi... ilişkinin türünü değiştirip arkadaşlık boyutuna getirmiş...
şunlara ağız payı veremiyorsunuz ya hayret ediyorum bazen...

birde soruyormusunuz ne demek diye iyi bakalım cevaplıyalım o halde...
sen köşede bekle arkadaşa ihtiyac olursa yada yanlız çaresiz vs kalırsam dönerim sana demek kapılarını bana kapatma demek hem ürkek hem başına buyruk

bir erkek ile bir kadın arkadaş kalamaz ayriyetten sevgiliden arkadaşta olmaz neyse bunun konumuzla alakasıda yok zaten... koy totosuna rahvan gitsin hadi Allah aşkına...

Ben biraz hayatımı yaşayacağım,daha gencim gezip tozacağım,tavlamak istediğim birileri var şuan sen bi aradan çekil gerekirse biz size döneriz diyor kısaca..
Bence sen ona resti çekmelisin kolay lokma yedek sanmış seni canım

öyle yaptım zaten ama o kadar devam etmiş ki hayatına ben rest çeksem de,çekmesem de pek birşey değişmiyor tek acı çeken benmim anlıyacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…