• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

basin sagolsun canim biliyorumki seni teselli edecek kelimenin olmadigini....sunu unutmaki her kula nasip olmayan bir mertebede esin ölümün en güzeli en hayirlisi dayanmak güc sabir zor ama anlin ak basin dik olsun sen sehit esisin bu serefe nail oldun ....RABBIM SABIRLARIN EN BÜYÜGÜNÜ NASIP ETSIN.......

Başınız sağolsun.Allah size ve tüm şehit ailelerine sabır versin. Allah eşinize ve tüm şehitlerimize rahmet eylesin. hepsinin mekanı cennet. Allah size ve evladınıza sağlık versin.

allah sabir versin.biz mesajını okuyunca gözyaşlarına boğulduk,senin kocan şehit oldu kardeşim,içki masasında ölmedi,alemden dönünce trafik kazasında ölmedi,kendisinde öldü millet ondan kurtuldu dedirtmedi,allah rahmet eylesin yüce makama erişti dedirtti,ölüm çok ağır bir yük ama 'her canlı ölümü tadacaktır' kaçınılmaz.mevlam hepimize şerefli ölüm nasip etsin...

canım benim rabbim eşini ve ailesi öle güzel bir şeyle ödüllendirmişki isyan etmek senin gibi bir şehit eşine yakışmıyor bebeğim bunları sana aglayarak yazıyorum canım ben de askerlere dayanamıyorum onların her birine bizim borcumuz var her birinden helallik almamız gerekiyor acısı zor ama bunu ona yapanlarınallah kökünü kurutsun bitanem sen üzülmeki meleğinini de psikolojisi bozulmasın o sana eşinden emanet sen sahip çıkacaksın eminim eşin seni böle görmek istemezdi zaten yazmışzında o yine diyor sana canım ağlama kuzum diyor

çok üzüldüm ne desem seni teselli edemem çünkü çok büyük bir ac yaşamışsın tek tesellin ne olsun biliyormusun eşin cenette yüksek bir mertebede olacak vede allahu teala şehitlerede şefaatçı olmalarına izin verecek eşinde sana şefaat eder cennete kavuşursunuz allah çok sabır versin seni tanımasamda çocuğuna vede sana herşeyin en güzelini versin rabbim

yüce rabbim sabırlar versin, yavruna ve sana sağlık versin. dualarımız tüm şehitlerimize.

ne söylesem bilemiyorum Başınız saolsun

ne desem boş Allah sabırlar versin.benim eşimde 1 ay önce askerden geldi. asker yolu beklemek çok kötü. her an bişey olcakmı diye beklemek.Allah bütün askerlerimizi korusun.Allah sana bol sabır versin. Başınsağolsun.Nur içinde yatsın askerin.

inan bana gozyaslarıyla okudum yazını.kesinlikle tahammul edilemez bi acı olmalı.allah sana sabırlar versin canım.allah yardım etsin san.hem esini kaybetmenin acısı hemde bi kız cocugunu tek basına buyutmek zorunda olmanın verdiği zorluk...isin cok zor ama dayan inş bu fanı dunyada olmasada ebedi hayatta sen esin ve kızın hiç ayrılmazsınız allah sbırlar versin:(

yukarda Allah var gözlerim dolarak boğazım düğümlenerek okudum bende asker yolu bekleyen biri olarak kendimi koydum senin yerine ablacım ve rabbim sana sabırlar versinn ne desem boş kolay gelir acıyı tatmaya sölemek ama azda olsa anlıyorum canım ablam seni rabbim seni ve kızını korusun bundan sonra sabırlar versin sana ablacım....

Canım kardeşim..
Yazdıgın günden beri giriyorum topiğine ama bir türlü biseyler yazmaya cesaret edemedım..
Kelimelerin anlamsız kaldıgı an bu anlar demek ki..
Bende asker eşiyim..En azından kaybetme korkusunu cok iyi bilirim..
Sakın aglama! Dimdik dur! O gıttıgı yerde cok rahat emın ol..
Senın ve kızının yanında olacaktır her zaman..

Benim de sevgilim şu an askerde. İnan şu an kendimi senin yerine koyarak düşündüm. gerçekten çok zor. Allah yardımcınız olsun ve büyük sabır versin size. Onun kalan ömrünü kızınıza bağışlasın.... çok üzgünüm :((

mrh canım sayfalarda gezerken tesadufen gordum burayı.öncelıkle basın sagolsun.uzulme dıyemıycem cunku cok sacma gelecek.ınan suan aglayarak yazıyorummsj.allah sana sabır versın.ama esın ne guzel bak sehıtlık mertebesıne ulasmıs.ve onlar sefaatcı olacak sevdıklerıne ınsallah allah sızı cennette bulustursun.benım esımde polıs kaybetme korkusu nasıldır bılırım.en azından esın sana kızını bırakmıs onasıkı sıkı sarıl allah sızın yardımcınız olsun senın ıcın yapabılecegım bırsey varsa bana msj at özelden tanımıyorsun ama tanısmak ısterım senınle

hiçbir söz seni teselli etmeye yetmez biliyorum.ama bizler ve hepimiz bütün türkiye senin eşine ve tüm şehitlere minnetarız..bütün güzellikler senin ve bebeğinin olsun.

allah sabırlar versin arkadaşım teselli olurmu bilmem ama o şuan en yüksek mertebeye ulaşmış onlar zaten ölmezki....sen ayakta durmalısın kalbimden yanındayım

boğazım düğüm düğüm oldu parmaklarım titriyor inan yazarken.Allah sabırlık versin.çok zor.1 ay önce benimde çok yakın arkadaşım şehit oldu.Erkek arkadaşım asker.ve bilirim bunun korkusuna bile tahammül etmek zor.çok üzgünüm...:(

üzüntüden napıcamı bilmiyorum allah sana sabır versin kardeşim..allahım düşmanıma böyle acı vermesin ama herşey insanlar için ..seni anlıyorum desem yalan olur tabi senin acını anlayamam ama tahmin edebiliyorum allah meleğine uzun ömürler versin...sanada sabır :( 19 gündür bende eşimin görevden dönmesini bekliyorum bi saat 1 yıl sanki allahım onu koru diye dua ediyorum hep allahım onun acısını yaşatmasın ama gerçeklerden kaderdende kaçılmıyo demekki yazını okuyunca beynimden vuruldum sanki ne desem az kardeşim acını hafifletmez biliyorum. şuan şoktayım kıracak bişi yazdıysayda özür dilerim aklım yerinde değil sanki şuan. eşine allahtan rahmet..sana sabır..meleğine uzun ömürler kardeşim taktiri ilahi ne gelir elden :(

Canim basin sagolsun, sana ve ailene sabir diliyorum, dayanilmasi zor bir durum tabiki, ama seni teselli edecek yuregine biraz olsun su serpecek bir kelime bulup yazamadim, elleri kirilsin insallah, sana ve yavruna saglikli uzun bir omur dilerim, Allah yavrunun bahtini guzel yapsin babasi yattikca Allah ona omur versin insallah

allah rahmet eylesin o yattıkça çocuğunuza ömür hemde çok güzel bir ömür versin inşallah.herşey allahın taktiri güçlü ol arkadaşım kendin için bile değilse kızınız için güçlü ol.

Back
X