Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

agladım agladım hangi teselliyi yazsamda belki acınız biraz olsun hafiflesin diye düsündüm ama aglamaktan bulamadım rabbim seni ve kücük kızınıda sehitlik mertebesiyle esinin yanına almayı naip etsin insallah

kızıma haksızlık ettiğimi de nerden çıkardınız.sırf onun için yaşıyorum ben.hayatta tutunacağı tek dal benim çünkü.ve babasının adına layık bir evlat yetiştirmek için çabalıyorum bütün gücümle.ayrıca kızımla acımı da yarıştırmıyorum.bizzat yaşayarak öğrendim annesizliği ve babasızlığı .ama asıl siz inanınki eşinizi kaybedipte çocuğunuza baban bir daha gelemeyecek demek hepsinden zor ve acı.istese uğruna dünyayı yakacağınız çocuğunuza tek isteği olan babasını verememek ve bu konuda elinizden hiçbir şey gelmemesi karşılaşacağınız en büyük acılardan biri emin olun.kendi eksikliklerimi saymıyorum bile.tek dileğim sizde dahil hiç kimsenin bu acıları yaşamaması .ve tekrar belirteyim ben buraya yazma amacım karşımda beni sakinleştiricek biri olmadan içimi dökmek.ayaktayım .alnım açık.başım dik.ama ruhum yok.

canım benim kusurabakma yanlış anlaşılmış hassassın tabi kırdıysam özür dilerim.sana ve kızına allah sabır versin.teselli etmek değil zaten acı hepimizin tabi ateş düştüğü yeri daha çok yakıyor tekrar özür canım.turkbayragi

Allah sabırlar versin öncelikle evladın için sonra size bu haksızlığı yapan şerefsiz hainlere inat dimdik ayakta durmalısın, hayatına kaldığın yerden aynen devam etmeye çalışmalısın, haklısın tamamen aynı olamaz kocacın ruhani alemde ama manevi açıdan sizin yanınızda, seninle birlikte, senin ve kızın için en iyi olan kaderinize yazılsın, bundan sonrası için hayırlı olanı diliyorum sen ve kızın için, hayırlı olaylar, hayırlı haberler size vesile olur inşallah.

bitmeyecek bu lanet olası şey hiç bitmeyecek.daha ne kadar yanacak canımız daha ne kadar evlat babasız kalacak?daha ne kadar eş eşiyle birlikte ruhunu şehitliğe gömecek.karne günleri neden çocuklar karnelerini kara toprağa gösterip bak babacım karne aldım diycek.babalar günü bugün benim kızım niye dedesinin elini öpüyo babalar günün kutlu olsun diyo.NİYEEEEEEEEE.niye bugün oğlundan hiç değilse bir telefon bekleyecek baba oğlunun üstüne toprak atıyo.canım yanıyo.canımız yanıyo.televizyonda öylesine gezerken duyupta ağlayamam kızım yanımda diye hemen geçtiğim haberler kaç aileyi daha bizim gibi yapıyo.aileyiz biz hala.kızım dedesi babaannesi ve ben.sıkı sıkıya kenetlendik acımızı hafiletmek için birbirimiden güç aldık.ama hafiledimi HAYIR.ruhumuz yok artık.nefes almak içinse tek sebeb var.CEYLİN.Ama şehit haberi duyunca onuda almak istemiyorum.hadi benim kocam gitti ama niye hala şehit haberleri .boşunamı gitti benim kocam.eğer bişeyler düzelmicekse niye bütün bu acılar.VATAN SAOLSUN diye.ama niye hep ben hep biz VATAN SAOLSUN diyoruz.başka birilerininde bu Vatanın bekasını düşünmesi gerekmiyomu.Yinede VATAN SAOLSUN.çocuklarımız için,şehitlerirmizin kanlarının boşuna dökülmediğini bilmek için.ve PAŞAM babalar günün kutlu olsun.kızın dedesini öptü senin yerine
allah sabır ve dayanma gücü versin.şu an kendimi çok zor tutuyorum.

ış yerindeyim ve yıkıldım... Evet Lanet olsun demek geliyor içimden öyle bir nefret ve kin var ki anlatamam...Evet bu vatan için canımı kanımı babamı eşimi evladımı herşeyimi veririmm.. Ama yeter artık YETERRRR iç savaş mı çıkacak çıksın yaa yeter...

mrhb arkadaşım rabbim öncelikle sana peygamber sabrı versin.çocuğuna uzun sağlıklı ömürler versinnn.evet ateş düştüğü yeri yakıyor.bizler sana ne desek ne teselli versek boşşş.ama inan 1 temmuz 2010 bizde o acıyı fazlası ile yaşadık.amcamın kızının eşi şehit oldu.artık mustafa çuhadarımız yokkkk.eşi esramız perişan.1,5 yaşında mehlikamız babasız, yetim.dahası şehidimiz toprağa verdiğimizn ertesi günü esramızın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendikk...sözün bittiği yerdeyimmm...tüm şehitlerimize ALLAH 'TAN RAHMET DıLıYORUM GERıDE KALANLARA RABBıM SABIR VERSıNNNNN..daha yazmak isterdim ama ellerim titriyor gözyaşlarım izin vermiyorrrrr...sende konyadaymışsın inşallah birgün görüşürüz kardeşim.

Allahım yardımcınız olsun kızınla sana...ne denebilirki acı çok büyük..
mafoldumben

Miraç Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Bu gece dua edelim. Ülkemizde terör bitsin. ALLAH Fırsat vermesin yurdumuzu bölmek isteyenlere. Rabbim ordumuzu korusun. Askerlerimizi korusun. Amin ..Bu sabah yine şehit haberleri vardı TV de. Mahvoldum bakarken. Kurban olayım ALLAH ım o teröristleri ve o teröristlere yataklık yapanları ve onların lehinde slogan atanları bu ülkeden gönder. Beğenmiyorlarsa bu ülkeyi gitsinler bizim sınırlarımız dışında yaşasınlar , kendilerine başka bir yurt mu kurarlar ne yaparlarsa yapsınlar yaaa...Tüm şehitlere ALLAH tan rahmet diliyorum. Eşlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Sizler bizim için çarpışan kahramanların eşlerisiniz , canımızsınız kanımızsınız....ALLAH sizlerden ve o şehitleri yetiştiren ana babalardan razı olsun. Tüm dualarınız kabul olsun ıNŞALLAH.... Bir şehit yetmiş kişiye şefaat eder . Öbür dünya da yani gerçek alemde zaten beraber olacaksınız süre yok sonsuza kadar orada berabersiniz bunu düşünün ne olur.... canım kardeşim ne olur üzülme kahramanımızın kahraman eşi.....Tüm kahramanlarımızın kahraman eşleri ve anne babaları kardeşleri çocukları üzülmeyin sizler şerefli şanslı insanlarsınız ...Şehit yakınısınız çünkü...onur gurur duyulacak bir şeydir bu ömür boyu....

Sevgilim şu an askeriye sınavdayken harika oldu bunu okumam! Göz yaşları, hıçkırıklarım karıştı birbirine. Zor bir imtihan olmuş seninki. Allahım eşinin mekanını cennet yapsın. Size de bol sabır ve güç versin inşallah..

canım benim Allah sabır versin çok zor onu çok özlüyorsun ama özlemini gideremiyorsun. Eşin bizler için canını feda etmiş vatan evladımız, bu teröre lanet ediyorum artık bitsin bu acılar gencecik yürekler yanmasın

Kalbimi yaktı okuduklarım..Rabbim peygambere komşu bizede şefaatçi eylesin mehmetçiğimizi..Çok korkuyorum 33 günümüz kaldı nişanlım asker ona birşey olacak diye ..Birde böyle haberleri okuyunca iyice bunalıma giriyorum ..Rabbim Nebinin sav hürmetine askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın..Benim eşimide bana.. ALLAHın laneti kan akıtanların üzerine olsun..

Allah Sabır Versin...Söylenecek çok şey var ama ne desek acını hafifletemeyiz. Üzgünüm sadece.

senin acını yakından tanıyorum aslında ama senin kadar iyi bilemem sen hayat arkadaşını kaybetmiş evladının babasını kaybetmişsin
bense canım arkadaşımı çocukluğumu kaybettim
başın saolsun belki uzun zaman olmuş ama vatan sağolsun

bende yenı uye oldum tesaduf eserı okudum yazını mahfettın benı aglayarak okudum çokk üzüldüm allah sana sabır versin,güç versin kuvvet versın yaşadıkların hıç kolay şeyler degıl

Back
X